Wpisy 1 641 912 – 1 642 011
30 lipca 2013 22:55 → 30 lipca 2013 23:27, 100 wpisów
witam ponownie witam 13max13 i żelke ,,ludziska stawiam jutro na 4 wpada uciekampewniak
zelka..jakie wpisy w kg
a wasyl jak zapierniczył z grubej rury ..ogram ts i uciekamy
a wasyl jak zapierniczył z grubej rury ..ogram ts i uciekamy
max jak szalec to ino z pieknymi kobietami i grubym portwelem
byłem nie dawno opaliło mnie szkoda gadać tyle niewiast gołe tyłki
wasyl ..a myslisz ze zelka jest taka piekna skad to wiesz ..po fotce ..a moze te fotki sa z przed 10 lat ..i co ty na to
iwka dlaczego wpadnie 4jeśli wpadnie 5to ja stawiam sniadanie a jeśli 4 to ty kolacje mi stawiasz ekstra u siebiezakład przyjety
max ja juz z zelka postanowilem
oskubiemy ts i uciekamyyy
oskubiemy ts i uciekamyyy
iwka..a co tam u Ciebie ..pigułki działaja już czy nadal zmieniasz
max...brachu..
my nie zrównamy się z ..jaro55...bo pisał//że se wydłużył z 21 na 37...cm.......chowamy się....
żelka.......dla ćiebie to też...chyba za dużo
my nie zrównamy się z ..jaro55...bo pisał//że se wydłużył z 21 na 37...cm.......chowamy się....
żelka.......dla ćiebie to też...chyba za dużo
wasyl..no to chcyba nie pojedziesz bedziesz miał cięzko ograc ts za marzenia się płaci a w tym wypadku masz ich dwa
Zelka jesteś naj mercedes blaknie bnw nowa wersia ,,,,,,,,to coś pieknego bez urazy
zelka dzis w moich liczbach 11wpadło az
klepak nie potrzeba 37 cm
liczy sie
mały a pracowity
liczy sie
mały a pracowity
iwka po losowaniu ty śniadanie lub ja kolacje,,a tak pozatym to kurna losowanie powinno być pierwsze o 9 tak wstaje
Żelka..no karwa chyba to Ty pamietasz bo ja tobie to powiedziałem
Żelka....ale jeżeli chodzi o mercedesa...to jest osiągalny...kwestia kasy.......a jak to wygląda z tobą??
iwka ..ja wiem ze masz ale nie tam gdzie ja mysle bo ty zamiast tam masz w głowie
fsfznowu ma bana
no to spadam uciekam mili moli padam,,,Zelkamax nie pij tyle wejś śię za odpoczynekiwka kojażysz mi się słodyczą i czymś miłym to zobaczymy kto na kogo wskoczy pierwszytwoje 5555,,,lub moje 4444dobranoc
iwka ..oczywiście mozna tobie wybaczyc bo i tak nie wiesz o co chodzi ...co piszesz co mówisz i gdzie napiszesz
Jarku wersja limitowana.. Jeden egzemplarz.. Nie do kupieniai nie ma jazdy próbnej
iwka ..a tak wczoraj szlałaś ..a z maxem nic nie poszalejesz ..myślałem ze zejdziemy na inne tematy
jeszcze raz bnw jest ładniejsze ,,,te najnowsze wersje żela ty jesteś taką wersjąpa paaaaabez odrazy to tylko słowa czyny trzeba zobaczyć na własne oczy
witajcie
kupon zlecenie przez telefon tylko 3/10
za to na kuponie lotto uk[z maszyny-lucky dip-20.07],gdybym takie podała to i o 14-tej i o 21:40 dałoby 5/6!!!!!!!!!!!
a w zestawie z niego stworzonym-dodane 4 cyfry i podanym w zeszłym tyg. dziś byłoby 7/10 i jak to wyczuć????????
kupon zlecenie przez telefon tylko 3/10
za to na kuponie lotto uk[z maszyny-lucky dip-20.07],gdybym takie podała to i o 14-tej i o 21:40 dałoby 5/6!!!!!!!!!!!
a w zestawie z niego stworzonym-dodane 4 cyfry i podanym w zeszłym tyg. dziś byłoby 7/10 i jak to wyczuć????????
iwka..o teraz juz pigułki mniej działają uspakajająco wchodzisz na swój poziom ..szlug nawijka
a karwa jak nie wiesz ...to nie masz....
Żela....za co pójdą te kluczyki??
Żela....za co pójdą te kluczyki??
halapek ..ja mam jeden składany i wypasiony a pisałes o zelce jako mercedesie ..tak mam ta limuzyne i nie musze o niej marzyć
Żela.....jak z salonu....to zawsze dają zapasowe...chyba że ze szrotu...to wtedy jest jeden komplet
spoko jazda prubna ,,,,,dopiero się wpisałem może mnie zakceptują na jeśień,,maxx co ty taki już jeżdziłeś jak się prowadzi bmw ,,,,szczerze mój ulubiony kolor to biały żelka ty też lubisz takie psiakiuciekam bo zaczne wyć