Wpisy 1 641 533 – 1 641 632
30 lipca 2013 20:45 → 30 lipca 2013 21:27, 100 wpisów
tianshi..ostatni po Tobie co kopiuje i do tego jeszcze źle to nie Twój problem.
lila... dziękuję nie mam więcej pytań, też sprawdzam kto co wcześniej wstawił
Witam wszystkich ja na sekunde
Lila mam prośbe możesz wkleic co napisałem w grupie B do grupy D z góry dziekuje
Lila mam prośbe możesz wkleic co napisałem w grupie B do grupy D z góry dziekuje
tianshi..no i gitara.A jak ktoś się pomylił na Twoją korzyść to już nie Twój problem
skalar...zrobione.
Już wspominałem że może powstac od 1.08.13r liga najlepsi z najlepszych zależy ile osób bedzie chciało wziasc w niej udzial I tu moja prośba Niech napiszą osoby z dwóch ktore zajma dwie piersze pozycje czy wezma udział w tej lidze ?Pozdrawiam
SKALAR ale jak napiszą z dwóch? Z dwóch czego?
Już wspominałem że może powstac od 1.08.13r liga najlepsi z najlepszych zależy ile osób bedzie chciało wziasc w niej udzial I tu moja prośba Niech napiszą osoby z dwóch ktore zajma dwie piersze pozycje czy wezma udział w tej lidze ?Pozdrawiam
SKALAR ale jak napiszą z dwóch? Z dwóch czego?
Lila...@
Lila
Profesor
tianshi84
Skalar
Profesor
tianshi84
Skalar
player...
Lila
Czy mój rezultat typowań w grB pozwala na uczestnictwo w lidze najlepiej typujących?
Czy mój rezultat typowań w grB pozwala na uczestnictwo w lidze najlepiej typujących?
Lila
W żadnej z grup nikt nie ma bardziej owocnych wyników
W żadnej z grup nikt nie ma bardziej owocnych wyników
player..trochę to dziwne bo z xxx wpadam ja na bank a z B to jeszcze nic nie wiadomo ale nawet jakby 2 miejsce to i tak ta sama osoba zajmie jedno miejsce z dwóch grup
masz @
Lila
Według mnie powinna decydować ilość trafień, dopuszczając sytuacje że z niektórych grup nie będzie nikogo.
Według mnie powinna decydować ilość trafień, dopuszczając sytuacje że z niektórych grup nie będzie nikogo.
Lila
Ja do Ciebie nie wysłałem
Ja do Ciebie nie wysłałem
lila np w twym przypadku jak zajmiesz jednoczesnie w dwóch grupach czolowe miejsca to wchodzisz tylko tam gdzie masz najwiecej pewniakow i np wchodzisz zxxx a w B zjmiesztez miejsce to z B wchodza 2 i 3 miejsce
SKALAr...aaaaaaa to dziwnie bo ja myślałam,że tylko pierwsze 2 miejsca a się okazuje ,że w niektórych przypadkach pierwsze 3 miejsca.A jak ktoś nie będzie chciał?
Lila...@@@@@@@@@
Cześć Powodzenia wszystkim
Odnosnie grupy Mistrzów ..zwykle tak jest,ze najlepszy słabnie w następnym miesiącu
Odnosnie grupy Mistrzów ..zwykle tak jest,ze najlepszy słabnie w następnym miesiącu
halapek
To z trzeciego miejsca to wyjatkowych sytuacjach A jak ktoś nie bedzie chciał to mowi nie Przecież to dobrowolne Grupa powstanie jak bedzie 9-10 osób jak bedzie mniej to nie powstanie
Ja bym zrobił wspólną listę osób z grup i wszystkich chętnych z najwyższymi wynikami.....i gotowe.
Skalar
A kto będzie prowadzić temat?
A kto będzie prowadzić temat?
Halapek
Player a np Lila jest w wielu grupach i wszedzie bedzie piersza lib druga to co?
halapek..az tak nie wychodziło, ale intuicja ..i inne względy ..wskazuja na to
Lila...@@@@
Skalar
np. Zawodnik 1 gr-x 20 pewniaków
2 gr-y 16 pewniaków
średnia 18
np. Zawodnik 1 gr-x 20 pewniaków
2 gr-y 16 pewniaków
średnia 18
Player też mogło być tak ale mam już koncepcje i nie chcem zmieniac No że ty chcesz poprowadzić taką lige?
Skalar
Jeśli ktoś typuje w 2 gr to ma większe szanse i tyle, nie brał bym tego pod uwagę, to tylko zabawa. Ja jestem w 2 gr i mam w obu tak słaby rezultat typowań że suma z A i B nawet nie daje pierwszego miejsca
Jeśli ktoś typuje w 2 gr to ma większe szanse i tyle, nie brał bym tego pod uwagę, to tylko zabawa. Ja jestem w 2 gr i mam w obu tak słaby rezultat typowań że suma z A i B nawet nie daje pierwszego miejsca
Medea
Lila..@@@
medea76
skalar dzięki za gratki teraz czas na kolegów i najlepiej w realu
lali...widziałem.....masz 3 sztuki na.nie.......znowu Ci typowanie popsują
emeryt...
Skalar
A czemu Ty nie chcesz tego prowadzić?
A czemu Ty nie chcesz tego prowadzić?
Player Ja nie mówie że nie chce Ale jak masz lepszy pomysl to możesz ty poprowadzic
dawać losowanie
Skalar
Też nie mam koncepcji, wiem że ten temat to będzie ciężka sprawa organizacyjna.
Też nie mam koncepcji, wiem że ten temat to będzie ciężka sprawa organizacyjna.
kepalah..Ty się tak nie śmiej bo jak ostatnio wchodziły 2/19 lub 3/18 to nicnie mówiłes a teraz sięcieszysz nie wiem z czego.I tak częściej sprawdza się to na NIE i wpada mniej niż więcejTobie ***a nie dogodzi..Na budowe won
lali...
karwa.....ja wcześniej tam nie zerkałem.....dopiero dzisiaj....
i więcej tam nie wlize..
karwa.....ja wcześniej tam nie zerkałem.....dopiero dzisiaj....
i więcej tam nie wlize..
Lila@@@@
o 14tej przegrałem 2,5zeta a teraz bilet do cyrku kosztował mnie 5zeta,nie ma znizki dla zwierzat:
Player zobaczymy czy wogóle powstanie? Bo jak bedzie mało osob to nie ma sensu W tym miesiacu nie moge trafic w lotto i mini pewniakow szok