Wpisy 1 641 233 – 1 641 332
30 lipca 2013 17:45 → 30 lipca 2013 18:55, 100 wpisów
dzisiaj dzien mojej córy
byłem z Nia w kolekturze, kupiłem Słonika i wydrapała węża, jaszczurkę, ptaszka i chomika...a dzisiaj natknąłem się w robocie na żmiję...nie pamietam kiedy ostatni raz mialem tę przyjemność...nr przegranego losu: 49
w środku 0242
byłem z Nia w kolekturze, kupiłem Słonika i wydrapała węża, jaszczurkę, ptaszka i chomika...a dzisiaj natknąłem się w robocie na żmiję...nie pamietam kiedy ostatni raz mialem tę przyjemność...nr przegranego losu: 49
w środku 0242
jocia..miałam przerwę jak mnie nie było w kraju..a potem sie tak potoczyło...ale pamiętam trochę
...fajne miał określenia ..liczba bankowa
...fajne miał określenia ..liczba bankowa
ula..nie musiałas mnie rozszyfrowywać..pisałam z Krzysztofem o tym na czacie..byas wtedy też
i parę innych, którychh nie przytocze .
To bardzo sympatyczny i skromny człowiek, bardzo go lubię
To bardzo sympatyczny i skromny człowiek, bardzo go lubię
jocia...bo jak się widzi metodę typowania i sie ja zna...to sie od razu wie co i jak
jocia..ja ciągle lubię poszukiwać coś nowego...i ciagle udoskonalam to sama
znasz ..? ta metoda jest plynna zmienia sie, trzeba byc na biezaco..i nie dac sie zwieść .
najlepiej obliczyć jest sobie liczby z daty urodzenia dokładna godz miejscowość,zrobi nam wykres i wtedy swoje liczby wybierać z mapy nieba na dany tydzień
Moim zdaniem lepiej trzymac sie jednego.. bo sie wszystko rozmywa.
Ulala to nie metody tylko programy .. metode obliczen, wyliczen ..ma w sobie program.. wg. algorytmu
programów do radixu jest wiele, ale sposobów do wyboru liczb jeszcze wiecej
joacia...nie zawsze sie wygrywa....TY tez masz kupony do utylizacji
jocia.....a czy Ty mogłabyś mi wytłumaczyć....lub nauczyć mnie tego sposobu??
nie mam programu,znalezione w internecie wyliczenia robię,i tam mapa nieba znaleziona, tylko mogę komuś obliczyć ale nie tu.
ulala napisalam o wszystkich metodach..w tym o swojej ..ja nie zapominam o swoich przegranych
w zeszłym tygodniu u jolki padło 5/6 w lotto+(czw) na zakładzie za 4zł-kreślone i 5/6 w lotto na zakładzie za 3zł(sob)-chybik; dziś ja zagrał w mm 10/10 z chybika na 2los i jak na razie 0/10 o14tej
halapku...to wymaga czasu..a ja go mam tak mało
Pomyslę ..ale czas ......................................
Pomyslę ..ale czas ......................................
jocia.....a nie ma tego gdzieś opisanego???.....ale to w końcu sama wyliczasz czy programami?>?
3,5,9,13,50 - nie kradzione, ale wysłane; kumpel co gra na ciągi, obstawia wysyp niskich w najbliższych losowaniach
kondi max. na kradzione miałem 6/9 i nic więcej, także czekam cierpliwie; dziś na parkę bolka i andromedy 4/4 było
http://www.youtube.com/watch?v=D6JN0l7A_mE&list=PLx3qOG6zq4IPYmcI2hIAzJ1A8Vu-VonnG
Drapeeeeeeek.......
zapodaj te które...podkradniesz
Może ja wezmę od Ciebie?
zapodaj te które...podkradniesz
Może ja wezmę od Ciebie?