Wpisy 1 641 118 – 1 641 217
30 lipca 2013 16:35 → 30 lipca 2013 17:39, 100 wpisów
halapek
ok - c o ś rozumiem, ale 8/8 zalicza się jeszcze do tych regulaminowych "wysokich" - gdzie trafienie przez iluś grających mogło by być pewnym 'kuku' - zejdź może kiedyś do 5-6 skreśleń...
ok - c o ś rozumiem, ale 8/8 zalicza się jeszcze do tych regulaminowych "wysokich" - gdzie trafienie przez iluś grających mogło by być pewnym 'kuku' - zejdź może kiedyś do 5-6 skreśleń...
a na mniejszą ilość skreśleń....poniżej 8.....gram bez plusa.....10/10 ...też gram bez plusa ..chyba że bonus nie przekracza 50 000...
robal....na stawki ...tak jak napisałem ...gram raz w miesiącu.....
jak by 3,4 złotówka była pod jedna monetą to tyle by zakład z + kosztował
grazia....jak trace u nich 10 czy 20 zł....to se daje na luz....ale jak trace 50......nie popuszczam dopóki....się nie zwróci.....
witam Ricardos jesteś?
triset....ja plusa nie zaznaczam po to żeby trafić w górną półkę.....tylko po to by np...przy trafieniu 6/8....nie mieć 60...tylko 180.....te najwyższe moim zdaniem oni oddają swoim
Robal>> dzisiaj możesz do mnie per- Marysia..
Tyram jak dziki osioł.
Tyram jak dziki osioł.
http://www.youtube.com/watch?v=Rli7Lox113g
we wrześniu pierwszy mój zlot ))
aa bonusika życzę temu,co najbardziej potrzebuje i będzie wiedział co z nim zrobić ))
we wrześniu pierwszy mój zlot ))
aa bonusika życzę temu,co najbardziej potrzebuje i będzie wiedział co z nim zrobić ))
Przepraszam, ale musiałam sie wycofac .. na z góry upatrzoną pozycję
Dwa w jednym MM witaj
Wracam do typowania
Dwa w jednym MM witaj
Wracam do typowania
taa. zapitala z mopem ,ścierą i chemią gospodarcza.
I wiem jedno. W reklamach łżą. Przeciez te płyny miały same myć i czyścić na połysk Polał czekał dwie godziny i nic.Trza było pocierać.
I wiem jedno. W reklamach łżą. Przeciez te płyny miały same myć i czyścić na połysk Polał czekał dwie godziny i nic.Trza było pocierać.
MOnet
a kolega /niby/ na etapie wiary we wszystko, co przeczyta ?
o hoho
cóż...
i znikam
a kolega /niby/ na etapie wiary we wszystko, co przeczyta ?
o hoho
cóż...
i znikam
jocia...to skoro nie masz 21....to losowanko jedno przeczekam...a puszczę się w mini
halapku..napisałam,ze ciezkie do ustalenia, a nie to ,ze jej nie bedzie
szacun, powrót zawodowca
149223. equalibrum 2010-08-20 (19:58) Wroclaw
dziś odebrałem 39 zdrapek fiesta...............
...............................................
ja tak pisałem?
equalibrum
luzik - ja - nie wiem, może ktoś się podszył
a może i nabyłeś - w końcu - po ile były ? zecie ? dwa ?
I w tej ilości - może i coś drapłeś ? Może i tak i były grane jakie Hawajki, czy inne Jajorki ...
luzik - ja - nie wiem, może ktoś się podszył
a może i nabyłeś - w końcu - po ile były ? zecie ? dwa ?
I w tej ilości - może i coś drapłeś ? Może i tak i były grane jakie Hawajki, czy inne Jajorki ...
A bardziej poważniej - w necie, i nawet nie tylko tu - na czacie, trochę zostaje...
kondi.. interesuje sie ezoteryką od zawsze jej czastka są Majowie ..ich kalendarz
Dziś jestem rozkojarzona..zmarł mój kolega z pracy,na nic nie chorował...a miał tylko 45 lat
Musiał mieć chorobe wieńcową .. choleterol wysoki.. lub inny czynnik ..sprzyjajacy zawałowi
jocia...trzy tygodnie temu z nim rozmawiałam...na nic nie chorował
może to ten upał...dzisiaj w aptece widziałem dalaszą sąsiadkę - normalnie od upału siniaki i opuchlizny na całym ciele miała
Chorobę niedokrwienna serca .
ulala jeszcze raz napiszę ..musialo cos byc ..moze nie wiedzial, nie leczyl sie sie, albo niekoniecznie chciał o tym z Toba rozmawiać
ulala jeszcze raz napiszę ..musialo cos byc ..moze nie wiedzial, nie leczyl sie sie, albo niekoniecznie chciał o tym z Toba rozmawiać
kopiowałam mapę nieba na 30-07 i miało być tak
Wenus 7-46-16-08 a mi pokazało tylko 7,i te liczby dziś były
Wenus 7-46-16-08 a mi pokazało tylko 7,i te liczby dziś były
ulcia,
ja mam ktorąś z twoich ulubionych 60-ek, ale nie wiem czy juz dzis czy jutro wpadnie
ja mam ktorąś z twoich ulubionych 60-ek, ale nie wiem czy juz dzis czy jutro wpadnie
kondi : 1 641 184. jocia 2013-07-30 (17:29) Polska
kondi.. interesuje sie ezoteryką od zawsze jej czastka są Majowie ..ich kalendarz