Wpisy 1 641 033 – 1 641 132
30 lipca 2013 14:10 → 30 lipca 2013 16:44, 100 wpisów
Witam
Najwięcej deszcz za ostatnią dobę spadło na Połnocny wschód od Elbląga: powyżej 100 mm. !!!
- oraz : w rejonie Bogatynii:46 mm./h i Tomaszowa Bolesławieckiego 44 mm./h
Dziś może lać na wschodzie.
Na zachodzie już ochłodzenie, przyjemniejszy dzień.
Najwięcej deszcz za ostatnią dobę spadło na Połnocny wschód od Elbląga: powyżej 100 mm. !!!
- oraz : w rejonie Bogatynii:46 mm./h i Tomaszowa Bolesławieckiego 44 mm./h
Dziś może lać na wschodzie.
Na zachodzie już ochłodzenie, przyjemniejszy dzień.
bolek
padła jeszcze parka andromedowa 5,75- zadnej z tych parek na pukonie nie miałem, a kukałem w twój profil rano na osłodę rano fajna wygrana - wprofilu
i spadam
padła jeszcze parka andromedowa 5,75- zadnej z tych parek na pukonie nie miałem, a kukałem w twój profil rano na osłodę rano fajna wygrana - wprofilu
i spadam
Jocia
Medea
Medea
Medea
Grałaś coś w realu z Twojej 20/20?
Grałaś coś w realu z Twojej 20/20?
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 140 000 zł
jocia wiem i bardzo Cię podziwiam za tę umiejętność
player niestety jak to zwykle bywa wybrałam do mojej 6/6 nie to co trzeba
player niestety jak to zwykle bywa wybrałam do mojej 6/6 nie to co trzeba
no i jak ja to robię, że jak w 20_80 tak fajnie zatypuję to zawsze wybieram te 10/20 które nie wchodzą
Medea
Ja mam podobnie, jak już trafię to rozkład liczb jak w kaskadzie 50%/50%
Ja mam podobnie, jak już trafię to rozkład liczb jak w kaskadzie 50%/50%
z mocnych..6/12 kiepsko.. jeszcze dopisałam 05..medea ...czyli 7/13
Systemem nie zagrałam ..bo ..
Systemem nie zagrałam ..bo ..
Te miałam :
41,1,2,42,3,33,24,55,75,67,8,18,05
nie 6/13 ..tak jest O.k....świadków mam
41,1,2,42,3,33,24,55,75,67,8,18,05
nie 6/13 ..tak jest O.k....świadków mam
jocia
systemem /prawdopodobnie/ nie zagrałaś, bo - nie da się codziennie i wszystkiego, co by się chciało zagrać - podwyżka i wprowadzenie drugiego losowania dziennie, tak naprawdę to właśnie miała na celu - zmniejszyć ilość wysyłanych przez grających zakładów - tak uważam i nie wiem czy pan Maciek z lotto pan prezes czy jakiś inny animator z teesa jest mnie w stanie przekonać, że 'robią mi tylko dobrze"
systemem /prawdopodobnie/ nie zagrałaś, bo - nie da się codziennie i wszystkiego, co by się chciało zagrać - podwyżka i wprowadzenie drugiego losowania dziennie, tak naprawdę to właśnie miała na celu - zmniejszyć ilość wysyłanych przez grających zakładów - tak uważam i nie wiem czy pan Maciek z lotto pan prezes czy jakiś inny animator z teesa jest mnie w stanie przekonać, że 'robią mi tylko dobrze"
nie zagralam.. bo m wcieło ksiazeczkę..mam skan w komputerze..nie wydrukowany, bo mi zajumali od skanero-drukarki , wiec ciezko jest slepic w monitor i kreslic ..stad min...całe zamieszanie..dodatkowo
Dzisiaj nie zagrałam z premedytacja,bo musze miec albo kabel, albo ksiazeczkę....
Chyba musze ciezki mebel..odstawić , by odnaleśc zieloną
Dzisiaj nie zagrałam z premedytacja,bo musze miec albo kabel, albo ksiazeczkę....
Chyba musze ciezki mebel..odstawić , by odnaleśc zieloną
jocia jakby co to moje liczby na dziś jeszcze ważne
I znikam bo mnie w biurze zamkną
I znikam bo mnie w biurze zamkną
http://www.youtube.com/watch?v=lNmRMhZuFiU&list=PLx3qOG6zq4IPYmcI2hIAzJ1A8Vu-VonnG
Rydułtowy 40 tys w lotku,w tej samej zdrapce padło tez 40 tys w Raciborzu,,2 główne wygrane 20km od siebie
Witajcie wszyscy jednoczesnie zwracam sie do Medei jak sie ma dzisiaj koziorozec i co ciekawego mi podesle
Multi mnie ostatnio nie lubi
Witam Wszystkich Graczy
Witam Wszystkich Graczy
jocia
trisetum
Stalotek
Myślalam,ze zawiesiłeś mm..widac myslenie nie jest moją najmocniejsza stroną
Myślalam,ze zawiesiłeś mm..widac myslenie nie jest moją najmocniejsza stroną
Ja dzisiaj pozwoliłem sobie zaszaleć....i skreśliłem 8/8....z plus x10......i co......i karwa 1/8...było......złodzieje
jocia....takie miałem.....powiedz co z nich będzie wieczorem...może im odbiore...3,8,24,60,8,9,57,21
Jarek....
widocznie nie ta stawka..... gdybyś dał razy siedem to by było ok.
widocznie nie ta stawka..... gdybyś dał razy siedem to by było ok.
50 zł.? ja kilka lat temu w Expressa- kupował zaklady
za ponad 60 zl. jednorazowo
za ponad 60 zl. jednorazowo
robal......nie chodzi o metodę.....ale łatwiej ustrzelić 8 niż 10.....i większa gwarancja na zwrot......a taki zakładzik puszczam sobie raz w miesiącu....
jocia- musiałem nieco odpocząć do numerków
Nie wiem..bo leniwie robię z doskoku
jeszcze troche zapisze liczby ..i podam ale... bez gwarancji potem nie bijecie
jeszcze troche zapisze liczby ..i podam ale... bez gwarancji potem nie bijecie
od numerków
halapek
akurat nie chodzi mi o ilość skreśleń - to dość jasne - wybrałeś sobie "swój sposób", ilość, ucho igielne - a przecież nikt Ci nie kazał skreślać takiej stawki, i zastanawiam się tylko , jeszcze, czy 'każesz' się 'cmokać złodziejom' w pompkę, czy gdzieś
akurat nie chodzi mi o ilość skreśleń - to dość jasne - wybrałeś sobie "swój sposób", ilość, ucho igielne - a przecież nikt Ci nie kazał skreślać takiej stawki, i zastanawiam się tylko , jeszcze, czy 'każesz' się 'cmokać złodziejom' w pompkę, czy gdzieś
Jarek...ależ skąd
to zupełnie co innego przecież....
50 - straciłeś
a 35 dałoby zysk Serio
to zupełnie co innego przecież....
50 - straciłeś
a 35 dałoby zysk Serio
też dobrze...
Ja już wcale nie dzielę...trwa sobie na okrągło.
Mam tylko problemy z datą...nigdy nie wiem ani jaki dzień, ani którego to mamy...
Ja już wcale nie dzielę...trwa sobie na okrągło.
Mam tylko problemy z datą...nigdy nie wiem ani jaki dzień, ani którego to mamy...
pięknaja
oj tam oj tam - ja, to t a m bym się z Nimi nie zaprzyjaźniał
oj tam oj tam - ja, to t a m bym się z Nimi nie zaprzyjaźniał
Jocia...... ależ oczywiście ....komórka ratuje sytuacje
jak ją...znajdę
jak ją...znajdę
No wiesz - lepsza szczera Daria, niż taka pssss, albo mlaskaty lub łysawka - panowie bez urazy
robal....tu chodzi bardziej o szansę zwrotu w razie nietrafienia.....często przynajmniej zwrot jest.....a czasem zarobek.....przy niższych stawkach jestem na minusie ...a przy wyższych raczej nie ....tylko że chcąc zwrócić koszta niestety trzeba grać do trafienia....przynajmniej na zwrot
halapek
ok - c o ś rozumiem, ale 8/8 zalicza się jeszcze do tych regulaminowych "wysokich" - gdzie trafienie przez iluś grających mogło by być pewnym 'kuku' - zejdź może kiedyś do 5-6 skreśleń...
ok - c o ś rozumiem, ale 8/8 zalicza się jeszcze do tych regulaminowych "wysokich" - gdzie trafienie przez iluś grających mogło by być pewnym 'kuku' - zejdź może kiedyś do 5-6 skreśleń...
a na mniejszą ilość skreśleń....poniżej 8.....gram bez plusa.....10/10 ...też gram bez plusa ..chyba że bonus nie przekracza 50 000...