Wpisy 1 640 768 – 1 640 867
30 lipca 2013 11:26 → 30 lipca 2013 12:45, 100 wpisów
ii jeszcze raz ijeszcze iii..jeszcze tez..iwogole wiecej jeszcze razy
http://www.youtube.com/watch?v=KF-F_Jlk9HQ
Znikam.. . Miłego dnia.. .
........................................................
........................................................
Gracz z miejscowości Chojnice wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Gdańsk wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
ja panele wszędzie jednolite,prostota w kolorach i umeblowaniu.Beż i brąz - ciepłe kolory
Iwka..ja tez mam juz starszawe..jasne sa..ale sluza jeszcze dobrze..najgorzej bo te kudelki z kota i pieska..wiec czesto trzeba jezdzic z mopkiem..w sypialni mam wykladzine wiec.."lodkurzowO tez lotom"..ale zwierzaczkow tam nie wpuszczam..za duzo siersci gubia..szok normalnie..
chociaż teraz i łóżko - mąż kupił jakie chciałam - wielkie i nie składające się
Tris..ja tez mam ulubiona komode..przytargalam ja z De.staroc co prawda..ale stoi sobie jakos..ii nawet niezle sie reprezentuje..
kiedyś to były meble a nie to co dzisiaj.Teraz z kopa zapintolisz jak zmieniasz na inne i same się składaja,badziew
Lilus..ja dzis mam totalnie muzyczno przetanczony jednoczesnie gimnastycznie dzien..aa to wszystko przez..tego faceta tzn.jego zaczepista miuze..noz kurcze..leci non stop na maxa..
..no no no..
..no no no..
Lila dziś dasz kilka tys za meble raz je przestawisz do malowania i już sie sypia kiedyś jedna meblościanka stała nawet 20 lat
ulexxa...z całym szacunkiem ale ja nie przepadam za Adamsem ale Tobie się podoba i
Iwka..wiem.. teraz sa modne tez polaczenia staroci z nowosciami..mozna fajnie chalupcie urzadzic..ze smakiem..
trisetum..To karwa stała kilkanaście lat a rozebrać ja graniczyło z cudem.A teraz nikogo do rozkręcania nie trzeba,kopa tylko
Lilus..nie moge przestac sluchac tego utworu..jest..
wpakowal mi sie w "uszko"..i wciaz malo mam go i malo..
wpakowal mi sie w "uszko"..i wciaz malo mam go i malo..
ulexxa tak,tak miałam na wcześniejszym mieszkaniu antyki i nowoczesność fajne to było.
iwka...a Ty się zmieniłaś tak nie do poznania na chwilę? To jakaś podpucha czy co?
Iwka..ja tez tak mialam w De. teraz staram sie skomponowac wsio..aby pasowalo..
ulexxa..u mnie staroć stoi z DE w garażuraczej mam wszystko takie nowe
Lilus..rozumiem..wiem jak teraz jest modernie..ale mojej tzn.meza komody osiemnastowiecznej..nie moglam wstawic tam..ale jest naprawde fajna..
Lilus..oo resze eksponatow nie wspomne..co pa katach poupychalam..
Iwka nie..akurat sypialnie mam nowa..co prawda z drzewa jasnego..ale tylko jest ona..dwie sciany na seledyn dwie na oranz..aa na lozkiem 2 maki duze na scianie naklejane co Prawda ale gucio to nawet wyglada..na komodzie tez wielki wazon z makami..wszystko w tonie lekkiej zieleni i oranzu..nawet posciel..zawsze gdy wchodze do sypialni..czuje zapach drzewa..
Lila
iwka ..pisałam,ze głowa mnie boli..a na dodatek nie jestem niestety omnibusem
Pytałas o postrzeganie rzeczywistosci i tworzenie obrazów .. sama wiesz z pewnoscią.
Co do mebli, to mam po dziadkach..i jestem wniebowzięta z tego powodu
Znikam, bo mam sporo zajęć
do póxniej
iwka ..pisałam,ze głowa mnie boli..a na dodatek nie jestem niestety omnibusem
Pytałas o postrzeganie rzeczywistosci i tworzenie obrazów .. sama wiesz z pewnoscią.
Co do mebli, to mam po dziadkach..i jestem wniebowzięta z tego powodu
Znikam, bo mam sporo zajęć
do póxniej
jocia chciałam jeszcze o coś odnośnie siebie niekoniecznie tutaj ale ok ))
ulexxa..jak się z DE do PL przeprowadzałam to też było sporo tego,ale porozdawałam prawie wszystko
aa ja znowu..mam dzis na te miuze chyba.."swirka....nio ale wybaczcie..jak super sie czuje teraz..ajej..jak lzej wyspiewalam sie ..wytanczylam..dobrze ze jestem sama w domu..bo pomyslalby kto..ze babie"odbilo".....
ulexxa
.bo pomyslalby kto..ze babie"odbilo"
ja tam się nie przejmuję najbliżsi znają mnie )
nawet zięć skumał że lecę metaforami,przenośniami gimnastykuję mózg i przy okazji robię to innym.Lubię taką formę
.bo pomyslalby kto..ze babie"odbilo"
ja tam się nie przejmuję najbliżsi znają mnie )
nawet zięć skumał że lecę metaforami,przenośniami gimnastykuję mózg i przy okazji robię to innym.Lubię taką formę
Lilus..Boziu..nawet nie mow..co tam za "skarby"zostaly....naprawde..szkoda bylo zostawiac..ale ehh jak pomysle....aa co tam..wazne zdroweczko
reszta to tylko dodatkowski..do zycia..zobacz jak ja dzis sie potrafie cieszyc..miuzka..ii swiat wydaje mi sie Taki piekny..wiem ze to chwila..zapomnienia..ale niech trwa..
reszta to tylko dodatkowski..do zycia..zobacz jak ja dzis sie potrafie cieszyc..miuzka..ii swiat wydaje mi sie Taki piekny..wiem ze to chwila..zapomnienia..ale niech trwa..
przyszły ale fajny jest i dlatego ma już miano "zięć" poszedł za Werką do szkoły kolejowej-postarałam się o to
wiem ) ale patrzę perspektywicznie i staram się ułożyć by było dobrze na podstawie teraźniejszości
Ania..ja się w nocy spodziewałam nie wiem jakiego bombardowania a to pobłyskało,dwa razy pizło ,popadało lekko i po burzy ale błyskało co chwilkę
Lila u nas teraz nadchodzi dopiero na miasto, zobaczymy co będzie