Wpisy 1 640 465 – 1 640 567
30 lipca 2013 02:52 → 30 lipca 2013 08:37, 100 wpisów
Moana byłam świadkiem okropnej burzy.. Piorun uderzył w drzewo obok mojego ojca.. I to na moich oczach i się teraz boje bo piorun to jest chwila i nigdy nie wiadomo gdzie walnie
dokładnie, ale tak jest ze wszystkim, dachówkami, samochodem, nigdy nie wiesz co złego Cię trafi w życiu, nie można dać się terroryzować własnym lękom, tym bardziej, że jak mniemam jesteś w bezpiecznym pomieszczeniu w budynku z piorunochronami
zależy w jakiej formie, spróbuj na początek pooswajać się z burzą, stań przy oknie, popatrz na nia, posłuchaj grzmotów, porób zdjęcia, nikt Ci nie każe wychodzić na dwór, bo to jak wiemy bezpieczne raczej nie jest
Moano wiesz, jak jest łagodna burza to nawet chodzę po domu i nie spinam się tak gorzej jak błyski są częste i czuć ogrom burzy
burza ma moc, ale powtarzaj sobie zawsze, że jesteś bezpieczna i Ona nic Ci nie zrobi, włącz sobie jakąś muzykę relaksacyjna i obserwuj ja, zmierz się z nią
w sumie może to niezły pomysł, bo te dziury na mapkach wiele wróżą
ale obserwujcie jak te liczby wchodzą z tych losowań Dl Dl+ i ML.. Zaskakujące
mam totalną awersję to kryształów, mój organizm cały jest od razu na nie, mosiądzu tez nie pokochałam
Mam trochę osiagnieć w tej dziedzinie ,na swoim koncie ..ale nie będę tutaj pisała o tym
oddychaj spokojnie, włącz sobie muzykę , jak nie masz to przy okazji pościągaj sobie najlepiej z chomika, jest tego tam pełno
ja miałam wiele lat przerwy, zmiany w życiu i przekonaniach odstawiły mnie na boczne tory, jednak pomału wracam do tego co dobre, bo to jest ok
ale takiej burzy już dawno nie było.. Naprawdę.. Od błysków jest tak jasno.. Kilka błysków na sekundę
pewna młoda dama jak idzie burza to powtarza, że anioły znowu grają w kręgle
albo na nerwachmi npwalneło gdzieś obok mnie dwa razy.. Już dawno takiej burzy nie widziałam
te badziewia liczbowe, które mi wczoraj powychodziły pchają się cały czas, nie czuję ich w ogóle
http://www.youtube.com/watch?v=Nl9WMIPzd6w&list=PLx3qOG6zq4IPYmcI2hIAzJ1A8Vu-VonnG
Sarah Brightman & Andrea Bocelli - Time to Say Goodbye
Sarah Brightman & Andrea Bocelli - Time to Say Goodbye
http://www.youtube.com/watch?v=ahK2oBN2PpE&list=PLx3qOG6zq4IPYmcI2hIAzJ1A8Vu-VonnG
Usta milczą ..dusza śpiewa..kochaj mnie
Usta milczą ..dusza śpiewa..kochaj mnie
http://www.youtube.com/watch?v=8w9yJdkeryI&list=PLx3qOG6zq4IPYmcI2hIAzJ1A8Vu-VonnG
Bizet - Carmen - Habanera
Bizet - Carmen - Habanera
Dzień dobryMiłego i spokojnego dnia wszystkim.W nocy była burza jakiej jeszcze w życiu nie widziałamŻelka {{pociesza}gdybym mieszkała w domu jednorodzinnym to pewnie siedziałabym w piwnicy
w Bydzi była burza ale temp. się nie obniżyła
duszno,parno, teraz mży
duszno,parno, teraz mży
To chyba dobrze, bo jak tak czytam, to jakieś apokaliptyczne było ...
... najbardziej ucierpiały miejscowości powiatu - lubańskiego, zgorzeleckiego, bolesławieckiego i jeleniogórskiego...
witajcie - Pasko, bolek31, pozostali
centralnie - trochę chłodniej - może będzie mniej piwgać po deklach
jak sądzicie - po ilu tym razem rozsypie się
bonus ?
... najbardziej ucierpiały miejscowości powiatu - lubańskiego, zgorzeleckiego, bolesławieckiego i jeleniogórskiego...
witajcie - Pasko, bolek31, pozostali
centralnie - trochę chłodniej - może będzie mniej piwgać po deklach
jak sądzicie - po ilu tym razem rozsypie się
bonus ?
bonus pęknie przy 1,5 mln
teraz mało ludzi gra i jest mniejsze prawdopodobieństwo,
może przetrwa do września
teraz mało ludzi gra i jest mniejsze prawdopodobieństwo,
może przetrwa do września
bolek,
ok, ok - mniejsze pokrycie - rozumiem, ale - jeśli jakieś 'niestandardowe', hmmmm - 'nieoczekiwane' - się wturlają ?
ok, ok - mniejsze pokrycie - rozumiem, ale - jeśli jakieś 'niestandardowe', hmmmm - 'nieoczekiwane' - się wturlają ?
Dzień dobry.Miłego dnia.
Nareszcie trochę chłodniej.
Nareszcie trochę chłodniej.
Tczewianka
Bolek
Robal
Bolek
Robal
e46
... albo, nie 'kosmos', ale jaka szczęśliwa ręka p. Basi
... jak tam e46 - trzasnęło coś ? można lecieć 'w zaparte'
... albo, nie 'kosmos', ale jaka szczęśliwa ręka p. Basi
... jak tam e46 - trzasnęło coś ? można lecieć 'w zaparte'
Robal.
Nawet piorun nie trzasnął.
Nawet piorun nie trzasnął.
ja liczę, że w końcu kumulacja Lotto przekroczy magiczne 15 000 000 zł. Ostatnimi miesiącami jakoś nie może pokonać tej granicy.
Pasko
ale chyba 'łatwo' nie będzie - ilość zakładów zawieranych przez poszczególnych grających zdaje się dramatycznie spadła - przyrosty zobacz - tym samym, zdaje się, podobne zbiory liczb -mniej uczestniczą w 'dzieleniu tortu'...
ale chyba 'łatwo' nie będzie - ilość zakładów zawieranych przez poszczególnych grających zdaje się dramatycznie spadła - przyrosty zobacz - tym samym, zdaje się, podobne zbiory liczb -mniej uczestniczą w 'dzieleniu tortu'...
i idzie taka piedroła-amator - wiecie, co mam na myśli - bezmapkowiec - nie korzystający ze statów, programów itede itepe i
hehe
hehe
Robal_36: ilość zawieranych zakładów w zasadzie nie ma większego wpływu na to do ilu dojdzie kumulacja. Będzie po prostu dłużej i wolniej rosła. Przykład to Joker, gdzie ostatnio była kumulacja ponad 5 000 000, mimo, że ludzie prawie wcale nie grają w to ;P Gdyby ludzie zaczęli nagle grać ogromnymi ilościami zakładów, np. 5x tyle co teraz, to kumulacja rosłaby co 10 000 000, ale padałaby zwykle za pierwszym lub drugim razem.
Dzień dobry.....
powyższe baaaardzo mi się podoba
nawet mogę zostać pierdołą
powyższe baaaardzo mi się podoba
nawet mogę zostać pierdołą
obecnie kumulacja Lotto rośnie zwykle w schemacie:
2-3-5-7-10-12-15-17-20-25 lub może przeskoczyć na: 2-3-5-7-10-13-17-22-30 lub coś w tym stylu
2-3-5-7-10-12-15-17-20-25 lub może przeskoczyć na: 2-3-5-7-10-13-17-22-30 lub coś w tym stylu
Dzień dobry )
Robal36 a co Ty tak ciągle z tym bonusem ?
Marzy Ci się szarpnięcie jego
Robal36 a co Ty tak ciągle z tym bonusem ?
Marzy Ci się szarpnięcie jego
Pasko
tak, ale -
co mnie obchodzi - ile może być za dwadzieścia pięć losowań
kiedy - doskonale wiem - ile bywało po dwóch-trzech ...
- teraz - rozumiesz jakoś mój tok myślenia ?
tak, ale -
co mnie obchodzi - ile może być za dwadzieścia pięć losowań
kiedy - doskonale wiem - ile bywało po dwóch-trzech ...
- teraz - rozumiesz jakoś mój tok myślenia ?