Wpisy 1 639 825 – 1 639 924
29 lipca 2013 22:13 → 29 lipca 2013 22:42, 100 wpisów
telefonu też nie można używać w czasie burzy
mam zeskanowany system w komputerze.. nie mialam ksiazeczki pod nosem... i moze tez dlatego namieszłam , mylilam sie , zmieniałam ..i wyzlo jak wyszło
Emerytko..dziekuję
Emerytko..dziekuję
żeli na 16 twoich liczb padło 6 a wiec nie jest źle z twoim pechem
Dopisano wygrane jokera
noo super wyglądaja błyskawice na niebie
tczewianko....prawda? Burza ma swój urok niezaprzeczalnie.
A w domu bezpiecznie
A w domu bezpiecznie
Żelka-wróci,calą noc ma grzmieć.Ale jak zaśniesz to nie bedziesz słyszała
Witajcie;
u mnie burza dopiero się zaczyna. Nieśmiało i może w ogóle sobie pójdzie? /w totku nici u mnie/
u mnie burza dopiero się zaczyna. Nieśmiało i może w ogóle sobie pójdzie? /w totku nici u mnie/
Żelka ja tylko żartuję,przepraszam.Rozumiem,że się boisz.Mam w rodzinie osobę,która też panicznie boi się burzy
Jocia..... pośpiech i owszem, ale też....
jak to powiedział mój ulubieniec
"jestem wrogiem milionow kombinacji ,gdyby miano wybrac miss swiata sposrod 20 milionow panienek to jury predzej by sie zestarzalo niz zdecydowalo. "
jak to powiedział mój ulubieniec
"jestem wrogiem milionow kombinacji ,gdyby miano wybrac miss swiata sposrod 20 milionow panienek to jury predzej by sie zestarzalo niz zdecydowalo. "
Witam wszystkich:-)
Bez przesady,myślę,że to normalny strach przed niebezpieczeństwem
Żelka
Iwka, napisałaś że to ktoś stąd.. Więc pytam kto.. A teraz nie wiesz?
jak dzisiejsze wygrane w MM?
jOcia u mnie burza
Aniu jak byłam mała to niedaleko mojego domu pierdyknął piorun.. I ja to widziałam.. I do teraz się boję żeby czasem to się nie powtórzyło stąd mój strach
W ciągu całego nia zrobiłam tyle głupstw, ze nie zliczę ... min..świezo kupiona wedline wywaliłam do smieci
Żelka ,na szczęście burze nie wystepują codziennie
a skąd taki pomysł potrzebujesz pomocy służę radą na podstawie tego co wiem ))
Dzięki,trafiło mi się
Aniu taka wygrana na pewno troszkę reperuje budżet domowy super.. Oby częściej wpadało
ha ha pytania na rozmowie o prace : Wyobraź sobie, że jesteś znakiem drogowym, jakim chciałbyś być?
zapytałam skad podejrzliwość,że chcę Cię w gierki mieszać? następna fobia?