Wpisy 1 639 815 – 1 639 914
29 lipca 2013 22:12 → 29 lipca 2013 22:39, 100 wpisów
Jocia.Było to 7/10?Czy nie.?
Żelkaaaaa,wyłaż z pod kołdry
neta nie wyłączyłaś
Jocia
telefonu też nie można używać w czasie burzy
mam zeskanowany system w komputerze.. nie mialam ksiazeczki pod nosem... i moze tez dlatego namieszłam , mylilam sie , zmieniałam ..i wyzlo jak wyszło
Emerytko..dziekuję
Emerytko..dziekuję
żeli na 16 twoich liczb padło 6 a wiec nie jest źle z twoim pechem
Dopisano wygrane jokera
noo super wyglądaja błyskawice na niebie
tczewianko....prawda? Burza ma swój urok niezaprzeczalnie.
A w domu bezpiecznie
A w domu bezpiecznie
Żelka-wróci,calą noc ma grzmieć.Ale jak zaśniesz to nie bedziesz słyszała
Witajcie;
u mnie burza dopiero się zaczyna. Nieśmiało i może w ogóle sobie pójdzie? /w totku nici u mnie/
u mnie burza dopiero się zaczyna. Nieśmiało i może w ogóle sobie pójdzie? /w totku nici u mnie/
Żelka ja tylko żartuję,przepraszam.Rozumiem,że się boisz.Mam w rodzinie osobę,która też panicznie boi się burzy
Jocia..... pośpiech i owszem, ale też....
jak to powiedział mój ulubieniec
"jestem wrogiem milionow kombinacji ,gdyby miano wybrac miss swiata sposrod 20 milionow panienek to jury predzej by sie zestarzalo niz zdecydowalo. "
jak to powiedział mój ulubieniec
"jestem wrogiem milionow kombinacji ,gdyby miano wybrac miss swiata sposrod 20 milionow panienek to jury predzej by sie zestarzalo niz zdecydowalo. "
Witam wszystkich:-)
Bez przesady,myślę,że to normalny strach przed niebezpieczeństwem
Żelka
Iwka, napisałaś że to ktoś stąd.. Więc pytam kto.. A teraz nie wiesz?
jak dzisiejsze wygrane w MM?
jOcia u mnie burza
Aniu jak byłam mała to niedaleko mojego domu pierdyknął piorun.. I ja to widziałam.. I do teraz się boję żeby czasem to się nie powtórzyło stąd mój strach
W ciągu całego nia zrobiłam tyle głupstw, ze nie zliczę ... min..świezo kupiona wedline wywaliłam do smieci
Żelka ,na szczęście burze nie wystepują codziennie
a skąd taki pomysł potrzebujesz pomocy służę radą na podstawie tego co wiem ))
Dzięki,trafiło mi się
Aniu taka wygrana na pewno troszkę reperuje budżet domowy super.. Oby częściej wpadało