Wpisy 1 639 365 – 1 639 464
29 lipca 2013 16:16 → 29 lipca 2013 19:17, 100 wpisów
ja mam ula
z zimnym piwkiem za kumpla
Jakby co, zawsze mogę skoczyć do pompowanego basenu do siostrzenicy i córy
z zimnym piwkiem za kumpla
Jakby co, zawsze mogę skoczyć do pompowanego basenu do siostrzenicy i córy
Mnie wyszło tak na wieczór:
3,5,6,7,10,12,14,21,27,40
41,44,45,53,56,59,76,77,79,80
3,5,6,7,10,12,14,21,27,40
41,44,45,53,56,59,76,77,79,80
nie jocia....uli czasem podsyłam 3/3 ale w ostatnim czasie metoda zawodzi...zwłaszcza na 40-ach
ja to dziś systemkiem
oczywiście jak zdążę 21 zakładów skreślić
oczywiście jak zdążę 21 zakładów skreślić
też bym zagrał ale nie wiem jak to się gra ile to kosztuje i jak się puszcza tego systemika wyjaśmisz mi to
wybierasz system, dobierasz liczby, kreślisz zakłady i ogień
różne są system, dające 100% pewność trafienia, przy doborze odpowiednich liczb i takie, co potrzeba szczescia..
ja gram systemem 10/18/21
10 skreśleń, z 18 liczb dobieranych, i 21 zakładów
różne są system, dające 100% pewność trafienia, przy doborze odpowiednich liczb i takie, co potrzeba szczescia..
ja gram systemem 10/18/21
10 skreśleń, z 18 liczb dobieranych, i 21 zakładów
różnie bywa, kiedyś grałem lepszym systemem, ale.. to było 5 lat temu Ricardos musiałby przypomnieć
tłumaczę: wybierasz 18 liczb z multi multi.
z tego się tworzy 21 zakładów po 10 liczb, i wysyłasz
z tego się tworzy 21 zakładów po 10 liczb, i wysyłasz
prawde mowiąc te wszystkie systemy mozna o kant d..y potłuc. Tak wszystko jest sterowane, że jest tyle wygranych, co by kot napłakał. szkoda kasy. Można się pobawić, powysyłac jeden zakładzik i to tez nie codziennie. Nie ma pewniakow i pewnych systemow. Jak czytam te wpisy i te super systemy to śmiac mi sie chce, na prawdę
Ricardos Ty stary rowerze! pamiętasz mnie?
jekieś pewniaczki na mult multi macie na dziś?
6,22,33,78 wyślę bankowo
ciężko powiedzieć, raczej były to liczne niskie wygrane, które zwracały nakład i dawały plus
mam jeszcze jedno pytanko jak patrzycie w mapki jak czytać najlepiej mapki
Daniel no pewnie,ze pamiętam sąsiada.Gdzieś Ty się łajzo podziewał?
heh, jak to gdzie? ciężko pracowałem,.. człowiek odszedł od gry.. porzucił forum, wiele się pozmieniało widzę Twój numer został na zepsutym telefonie, i lipa
A mnie się duzo trudniej gra-chodzi o granie z jakims konkretnym zyskiem,niż jeszcze kilka lat wstecz.Przynajmniej w moim przypadku zaczęło się pieprzyć jak wprowdzili dwa losowania.
Jeśli wtedy mógłbym mówić o grze zbilansowanej a nawet z lekkim zyskiem to teraz totalna doopa.Wkładam w MM część srodkow które uda się od bukmachera wygrać.I doprawady nie wiem co mnie jeszcze w tym MM rajcuje {{mruga}
Przyzwyczajenie? A może lubię jak mnie ktoś roluje?
Jeśli wtedy mógłbym mówić o grze zbilansowanej a nawet z lekkim zyskiem to teraz totalna doopa.Wkładam w MM część srodkow które uda się od bukmachera wygrać.I doprawady nie wiem co mnie jeszcze w tym MM rajcuje {{mruga}
Przyzwyczajenie? A może lubię jak mnie ktoś roluje?
heh, no nie, ulop mam do końca miesiąca, a potem powrót przypomniało mi się, że miałem Ci kupon wysłać, więc jestem służnikiem 3 zł
Monet...moim zdaniem ...bardzo duży wpływ na losowania wywarła zmiana maszyn losujących......a widać to dobrze w statysykach...i analizach......
znowu liczby wyssałeś z palca?:p
Halapek
Pewnie masz rację.
Final i tak jest taki że wyższe wygrane -są sporadyczne.
Pewnie masz rację.
Final i tak jest taki że wyższe wygrane -są sporadyczne.
27-11-2006 podniesienie ceny na 2,50,-
08-10-2007 wprowadzenie multi plus
16-06-2009 dwa losowania dziennie
dane o ilościach trafień jeszcze nie są wykasowane - warto zerknąć
08-10-2007 wprowadzenie multi plus
16-06-2009 dwa losowania dziennie
dane o ilościach trafień jeszcze nie są wykasowane - warto zerknąć
Monet..........to też racja......ale tu akurat duży wpływ ma cena za zakład.......celowo podniesiona stawka i wysokość wygranych.....a zysk i tak im zostaje taki sam a wręcz lepszy.....mydlą oczy ludziom większą wygraną..a zysk leci do nich.....tak stało się zarówno z lotto jak i mm....pozostał jedynie stary ..poczniwy expres....z którego wygrane może mniejsze ...ale częste
iwka ale kiedyś waliłem liczby jakie sie dało bez map,ot co weszlo na pukon tak sie puszczalo
TAK, A WYGRANE SAME WPADAŁY, DAJ SPOKÓJ RICARDO
Szukam wewnętrznej umotywowanej motywacji że by sobie to odpuścić. Musi bć irracjonalna. Bo racjonalnych jest aż nad ale jakoś mnie to nie rusza.
2,3,4,10,12,17,18,25,32,46,52,57,58,63,64,69
Ricardos wybierz 4 cyferki
Ricardos wybierz 4 cyferki
dobra,panowie zostawiam Was z rozmyślaniami nad numerkami ,wygranymi mnie czas goni - kiedyś pewnie i ja go będę miała ale teraz?
jak zdążę, to coś skreślę i będzie ok?
dzisiaj 37stopni w cieniu w kotlince zdechnąć można skwar leje się z nieba-miała być burza na 22,ale nic sie nie schładza zaś w nocy sie człowiek zagotuje zamiast spaća na 14-00 takie badziewiaki myślałem że w ten upał co wygram bo te ciulę...ta upałodgoni od kompów żeby nie wajchlowali ale gdzie tam wachlują jeszcze bardziej
5/5 lepiej sie opłaca ale tuski niedadzą wygrać bo to pazery na mamone mamona im uszami nawet wychodzi a rostowskiemu glacą
zwłaszcza 4/4 ) zakładam,że żadnych skanów nie masz - i z góry przepraszam za dociekliwość
iwka jak mowie gram tymi co w profilu to widzisz 3raz z rzedu 4/10 i to sa efekty
toś się ricardos obłowił -jak każdy z nas w tuskolandzie-tylko ostrożnie nie prze ....dupc takiej kasiory