Wpisy 1 638 396 – 1 638 495
28 lipca 2013 23:47 → 29 lipca 2013 00:15, 100 wpisów
Żelka..karwa przyczepiła się menda bo te giry ma jakieś czepne ale wypintolił stary dziada.Karwa normalnie podobno minkę jebłam jak Mariolka z kabaretu co jej pieprzyk odpadł który był kleszczem
Wsiadła do autobusu Lika ze świerszczem na głowie nikt jej nie fiknie nikt jej nic nie powie tylko każdy się gapi ,tylko każdy się gapi JAK świerszczyk gra
Lila
co racja, to racja
ale mam z czego zyć, a sprzedać zawsze mogę
ale to już taki styl życia
wogóle to jak kiedyś wracałem do domu, to mam pytała się czy ma pościel wyjmować, czy zostaje na noc w domu ? teraz jestem usamodzielniony to inaczej, ale tez nie wysiedzę długo
to już takie przyzwyczajenie
trudno mi usiedzieć w domu, jak tu impreza, tam wypoczynek
propozycje, propozycje i trudno z nich nie korzystać
co racja, to racja
ale mam z czego zyć, a sprzedać zawsze mogę
ale to już taki styl życia
wogóle to jak kiedyś wracałem do domu, to mam pytała się czy ma pościel wyjmować, czy zostaje na noc w domu ? teraz jestem usamodzielniony to inaczej, ale tez nie wysiedzę długo
to już takie przyzwyczajenie
trudno mi usiedzieć w domu, jak tu impreza, tam wypoczynek
propozycje, propozycje i trudno z nich nie korzystać
ja piedole taki kącik humoru.Za taki humor mojego dziadka z dyliżansu wyjepali
a teraz żarcik a la Strasburger....w domu już 22 st wyłączam klimę i idę spać,
emeryt..jak będziesz chciał sprzedać to daj cynka.Poważnie,.Ostatnio zaczęłam inwestować w mieszkania
Lila..sa oczywiście ze sa poszukaj
żelka ..a nie wiem nie ogldałem
żelka ..a nie wiem nie ogldałem
Lila..ale same centrum ..bedziesz miała wszedzie blisko ..i sasiedzi Cie polubia
kepalah..sam sobie pospolitą czytajjak chciałam taką dla kobiet,wiesz,Rąbłabym sobie kapelusz i przeszła sie główną ulica miastaPowiedzieli by,że starą L już całkiem pizło w beret
Lila
Ty masz działkę na jeziorem Wierzbiczańskim
od strony Lubochni ?
myślałem, że od strony Kaliny ?
Ty masz działkę na jeziorem Wierzbiczańskim
od strony Lubochni ?
myślałem, że od strony Kaliny ?
Dobra nara ..ide Se na szlak ..wiec miłej pracy jutro i wygranych
emeryt...na Kalinie opchnięta.Nad wierzbiczańskim kupiona Tam spokojniej i cisza poza tym jest to dom całoroczny a na Kalinie to był na sezon.W zimie tam nie było nikogo
halapek ..od 9 do 13 za metr
Lila..całe 78 ***a na rowerze śmigam i z niedzwiedziamy w chowanego
Lila..całe 78 ***a na rowerze śmigam i z niedzwiedziamy w chowanego
Lila podobno tylko kobieta zna najlepiej potrzeby i oczekiwania drugiej kobiety.
anzu..tak jak mężczyzna zna najlepiej potrzeby i oczekiwania drugiego mężczyzny
Lila
ja tylko tak skojarzyłem, bo pisałaś kiedyś o Jankowie
i dlatego taka moja myśl
ja tylko tak skojarzyłem, bo pisałaś kiedyś o Jankowie
i dlatego taka moja myśl
emeryt..o Jankowie pisałam ze 2 lata temuale tam też czasami jeżdżę do znajomych a tam w dole nad jeziorem to wszystko też znajomych łącznie z jeziorem tak,że bywam tam od czasu do czasu.
halapek ..bedziesz jak w raju ..wyluzowany i najarany ..ale nie wiem co bedzie rano ..czy dojedziesz do siebie ..ba ja tak dwa dni po takim szlaku dochodze
...7,27....długo nie wystąpiły losowanie po losowaniu...więc proponuję je na jutro.....i do tego 39
Ci pa pa Ci srał łoł a bara bara riki riki tak
witam wszystkich
witam wszystkich
W
mapki karwaa
mapki karwaa
kepalah..pacz nawet nie zauważayłam czy okarze czy okaże napisałes