Wpisy 1 635 015 – 1 635 114
26 lipca 2013 21:16 → 26 lipca 2013 21:38, 100 wpisów
Lila...lubisz się opalać
fifi...a w locie to okbyle nie leżećp[lackiem bo bym sie karwa zanudziła na śmierć
jano...
ej podobno każdy będzie musiał w myśl nowej ustawy wykupić OC, czy masz bryke czy nie hehe, chore
Ja się opalać nie lubię
hipcio
Lila...poszła się opalać
:podobno jest wielka dziura budzetowa więc ts musi oddac duzo pieniążkow ktore zebrał:
Witam
Wczorajsza prognoza z wpisu: 1.633543 o nadejściu
30-dziestek w multi sprawdziła się
Stawiam nadal na tę dziesiątkę
Wczorajsza prognoza z wpisu: 1.633543 o nadejściu
30-dziestek w multi sprawdziła się
Stawiam nadal na tę dziesiątkę
zakon...no to w sumie niedaleko......ja mam 75....czyli w sumie...120
przygotujcie się, że dużo zabiorą nam kasy, I próg ostrożnościowy już zlikwidowany, II to kwestia czasu
jano312
basia bez urazy mogła byś wkleić wczorajszą 7/9 i zdjąś tom starą dziesiatke z profilu...może czas na wiecej pozdrawiam..'
Dobry Wieczór ferajnie pozdrawiam spod wiatraka
Ledwo żyję
wszystkich
Ledwo żyję
wszystkich
dzisiaj wieczorem zrobiłem bunt nie gram
o 14 przegrałem 20 zeta i nic
o 14 przegrałem 20 zeta i nic
witam wszystkich urzytkowników strony multipasko ja też cześto wpadam,,lecz mało uaktywniam się na tabuuu,,pozdrawiam iżycze dużych maksymalnych wygranych w życiu.............
jaro 55 jak ustrzele naprawde dużo to wkleję takie to drobnica lepij 8/10 niż7/9
zakon.....no można......byłem w czwartek..z dzieckiem u ortodonty w olsz......nieraz tam jeżdżę....a wogóle mam brata pod olsztynem......a i w wojku w nadwiślańskich byłem....na pstrowskiego
prosze wygodnie ułożyć się w fotelach,cyrk się zaczyna za chiwlę,kurtyna w górę:ja mam bilet za 10zeta:
jaro 55 czy ty to ta sama osoba jeszcze z czasów LESTKA I ARTURA