Wpisy 1 634 809 – 1 634 908
26 lipca 2013 20:20 → 26 lipca 2013 20:55, 100 wpisów
Fiolka
W zestawie masz 19 liczb. Jaką dodatkową na wieczór wpisać?
W zestawie masz 19 liczb. Jaką dodatkową na wieczór wpisać?
amour...a moja babcia poszła na woreczek żółciowy i zrobił się zator płucny i już nie wyzsła
lila, moja babcia poszła bo ją coś pod łopatką bolało, a tutaj zator ale robili w porę
nieraz nie chce się patrzeć bezpośrednio na osobę cierpiącą, człowiek po prostu boi się
Fiolka
Oki
Oki
dobrze..juz nic nie pisze o tych sprawach..ale jest mi juz ciut lzej..ze wywalilam to z siebie..
ulexxa....taaa przeszłam i jeszcze mam teścia z alzheimerem i czasami jeżdżę i go szukam ,czasami to mnie rozśmiesza,ale to nie jest śmieszne,chociaz jak nie oszuka a leki zażyje to wszystko kuma gorzej jak wyrzuci i wtedy się zaczyna taniec pingwina na szkle
ulexxa...ostatnio do mnie doszedł na nogach i zamiast do mojego domu poszedł do sąsiadów dwa domy wcześniej i się wykłócał,że tu mieszka jego syn z synowa i jak oni nie opuszczą domu w trybie natychmiastowym to zawiadomi policję dopiero przyszła sąsiadka do mnie i zabrałam go do siebie kuźwa ja się czasami uśmoecham ale to jest tragiczne
lila, nie będę się śmiał, ale takie sytuacje są śmieszne max bo to tak wygląda, jak by był na serio, a to chory człowiek
Amorku..supcio miuzka..zamknac oczy i wczuc sie..dociera do duszy..uspokaja..dzieki
lila....zobaczę czy po...będzie zaraza jednai gumą go-ł, go-ł, go-ł
ulexxa, a mam hiciora na disco, znalazłem wczoraj w sklepie z vinylami
https://soundcloud.com/flightfacilities/i-didnt-believe
https://soundcloud.com/flightfacilities/i-didnt-believe
amour..niom u mojego teścia to nie tak dawn sie okazało że ma alxheimera.Byłam u nich a on podszedł do mnie i sie zapytał czy zaprosiłam jego mame na świetaPrzypomniały mu się czasy sprzed 30 lat
Lilus..nio to rzeczywiscie wydaje sie smieszne..ale tragiczne totalnie ojej..ze tez na tym pieknym swiecie takie paskudne chorobska szaleja..
ulexxa..ostatnio oglądałam fotki teścia z wojska i karwa takie karczycho to było,wysoki ,przystojny a teraz alzheimer,aż nie do uwierzenia,ale niestety,człowiek z wiekiem się starzeje a nie młodnieje,kto wie co nas czeka.Chciałabym dożyc tych lat co on a mam zamiar dociagnąć do 120
Lila , nic nie pomaga , zero przeciągu , chyba że drzwi od mieszkania otworzyć ale to jeszcze menelstwo będzie chciało wejść
zakon..jutro wypintalam nad jezioro.Nie nad to co bylismy tylko nad to z drugiej strony na cały weekend bo masakra pogodowa
jackwar
lila jak dlugo zerwalem krzyzowe przednie i boczne mialem juz 2 operacje jedna po miesiacu drugie po miesiacu od pierwszej
lila jak dlugo zerwalem krzyzowe przednie i boczne mialem juz 2 operacje jedna po miesiacu drugie po miesiacu od pierwszej
Lila , czekam na sygnał , kazali złożyć podanie o przyjęcie , dziś złożyłem , zobaczymy co dalej .
do czego to w tym kraju doszło , ja bezrobotny od 7 miesięcy jeszcze datki biednym daje .
nie długo będzie tak jak w stanach na parkingach że jak nie dasz to ci szkodę zrobią .
tak Lila , byłem w poniedziałek na rozmowie i dzwonili bym podanie składał
jackwar to trzeba samochód z przebiciem zrobić, jak dotknie to spali
zakon..nie wiem czy kupę ale ja na pewno tam do WAS dotrę a reszta mnie nie interesi
zakon...nom w tedy też miało być 12 osoób a były tylko dwie.Ty i ja słowni jak*** wszyscy byli.Teraz wiesz,słowem ich sobie dupe można podetrzeć,a nawet nie bo szkoda dupy
jackwar, to juz trzeba ostrożnie i ostrzec znajomych hehe, albo włączać w razie potrzeby i majstrowanie dłużej niż ileś tam grozi poważnym poparzeniem
pierdo... takie zjazdy gdzie sie deklaruja jade 300 km i nie ma nikogo oprocz Ciebie i mnie
ale ludzie mają narąbanewyjeżdżają na cały weekend a psa zostawiają w takie upały przywiązanego do budy
zakon....no widzisz,jak wcześniej to wszyscy mieli przyjechać a póxniej sie okazało,że ten nie może,ta ma za daleko,ta pracuje ten miał wypadek,ten jest w pracy itd.Jakby ***a wczesniej nie wiedzieli tym bardziej,że ten zjazd był planowany 2 miesiace wcześniej więc mogli sobie wykombinować wolny czas.Wszyscy mocni ale w gębie a jak przyjdzie co do czego to okazało się,że ze słownych to tylko Ty i ja
fifi..pies przy budzie to jeszcze nie tak źle,gorzej jak idą na zakupy i zostawiaja dzieciatko w samochodzie karwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
amour....przywiązują żeby nie uciekała, bo jak ją zostawiają to myka na moją posesję a potem przez bramę dalej
lila z calym szacunkiem ale jak beda jakies zjazdy to ja sie nie pisze bo to bez sensu z geby robic d..
zakon..ja nic nie planuje a jak będe chciała to się zgadamy i wpadnę tam do was.Do Ciebie i zonki Twojej co by nie było
idę wklepać loteriadę będę na losowanie bo dzisiaj muszę mieć 10/10 "
zakon..ja wtedy tez kasy wydałam bo domek opłaciłam nad jeziorem na cały weeken i w***a wszyscy przygrali,ale to nic,teraz wiadomo,że są niepoważni i z gęby cholewe zrobili
lila spoko nie ma sprawy teraz w sierpniu lece na urlop za granice na zasluzony urlop
lila kurcze ja ponad 300 km mialem w jedna strone i przyjechalem