Wpisy 1 634 609 – 1 634 708
26 lipca 2013 15:09 → 26 lipca 2013 17:10, 100 wpisów
stalotek102...a melodyjnie graj graj piękny cyganie tyt.piosenki mi sie skojarzył
stalotek najlepiej grać jak znak ma tak z 70% wtedy na bank się trafia choć zazwyczaj tak 5/10 w porywach
ulala- shrek? nie znam tej nazwy
ulala
parka w upominku 10,50 powinna dać co najmniej 1/2 o 14-stej a skoro nie dała to
parka w upominku 10,50 powinna dać co najmniej 1/2 o 14-stej a skoro nie dała to
jocia
stalotek102..pyszne jest to ciasto naprawdę na lato superanckie
..biszkopt..krem na kubusiu zielonym + delecje bita śmietana + galaretka
..biszkopt..krem na kubusiu zielonym + delecje bita śmietana + galaretka
halapciu 46 % witaj bracie w niedoli bo Bliźnięta 46 % i właśnie wykorzystałam limit szczęścia bo 4/10 no a drugi zakład kosz
ja tam mam dwa mocne pewniaki lecz pokaże tu o 21:39
Dzisiejsi szczęściarze to Wodnik (77%) Byk (89%) Waga (85%) Skorpion (74%) Koziorożec (70%)
Znaleźć dopaść i zażądać spontanicznie pięciu liczb i ... 3/5 jak w banku
Znaleźć dopaść i zażądać spontanicznie pięciu liczb i ... 3/5 jak w banku
ulala- ja nie jestem cyganem !
ale za " piękny " dziękuje
alex skoro jest 48 to 50,51,55 powinno się pojawić w najbliższym czasie choc niekoniecznie razem
ja już co nieco wyszukałem sobie na wieczorne , tak więc może 50,55,39,10
jak sie pacze na te tabelki z MM nie wiem czy zaryzykować 2,5zł na granie czy lepiej se czekolade kupić
a gdybym wysłał na 14ta numery z mojego horoskopuu podanego na pewnej stronie to miałbym 7/10
juras ja z pytaniem o źródło tygodniowych dla Lwa bo zbieram informacje o takich ciekawostkach astrologicznych
a Lwy w sierpniu czeka super fajny układ astrologiczny sprzyjający w grach
czasami wykradam tam jakieś cyferki , nie wszystkie ale dziś z mojego znaku miałbym 7/10 o 14ej
6 sierpnia nów w znaku Lwa więc Lwy urodzone w tej fazie ksieżyca powinny spróbować szczęścia. Poza tym Wenus wchodzi do Wagi a to jej znak i będzie silnie oddziaływać a w astrologii klasycznej Wenus to tzw. małe szczęście czyli jedna z dwóch planet przynoszących szczęście w sprawach finansowych
trisetum notatki kiedy Wenus wchodzi w Wagę mam w domu, wrzucę w wolnej chwili na chat
meduśka.....znowu 46%....kiedy te strzelce mają wygrać ,,,,jak nigdy nie ma powyżej 7o
halapek, raczej nie moja dziedzina astrologia , tylko astronomia ale przy okazji zagladam na takie stronki i tam gdzie podałem link dla medea dla strzelców na dzis są 44,8,2,17,28, 60% finanse a tygodniowe cyfry to 8,47,46,20,2 i 90% finanse
to sprawdzcie jeszcze panne
witam wszystich
martita
halapciu bywały i po 90 % tyle, że wtedy gdy nie sprawdzaliśmy
halapciu bywały i po 90 % tyle, że wtedy gdy nie sprawdzaliśmy
haha panna to i ja jestem wbrew pozorom mimo ze facet i z mojego horoskopu na dziś gdybym skreślił podane na dziś i tygodniowe to miałmbym 7/10 o 14ej
martita0919
martita wejdź na mój profil bo juras podał w KG namiar na stronę o której pisze
wg astrologa z którego korzystam Panna 31 % szans na wygraną
wg astrologa z którego korzystam Panna 31 % szans na wygraną
dla Panna na dziś 1,33,3,27,35 a tydodniowe 13,1,37,19,27, powtórzone ale dodałbym te z mapki co miałem i byłoby 7/10
medea...
jak myślisz czy 3sierpnia to dobry dzień na ślub?
ja wybrałam tą datę bo myślałam że tak ale teraz nabieram wątpliwości bo księżyc będzie w nowiu ?
jak myślisz czy 3sierpnia to dobry dzień na ślub?
ja wybrałam tą datę bo myślałam że tak ale teraz nabieram wątpliwości bo księżyc będzie w nowiu ?
meduśka.....to następnym razem jak będzie powyżej 90...to wal jak dym do mnie w KG...
kasika ale dopiero 6 sierpnia i to w Lwie który jest bardzo przyjaznym znakiem zodiaku czyli nie powinno byc źle
dzieki medusia, juras miło poznać
Witajcie ponownie..tzn.lod z odrobina soku cytrynowego..ukrop niesamowity....trzeba sie ulokowac pod wiatrakiem..
aa wygrane to mam tego..2-10....ts
aa wygrane to mam tego..2-10....ts
kasika Nów w Lwie może trochę namieszać tylko gdy któreś z Was jest Skorpionem lub Rakiem bo z tymi znakami się Lew nie lubi
nagotowalam garczycho fasolki szparagowej..jeszcze tylko maselko i bleczka tarta..taki mam dzis "lobiad"..
bezmiesiwny..
bezmiesiwny..
" Z poniedziałku dzieci poczciwe, z wtorku - urodziwe , z środy -smutne biedaki, z czwartku - los nie byle jaki, z piątku - miłe i hojne, a kto sie narodził w sabatu godziny ten uczynny zręczny i urodziwy"
mona
specjalistami od parek zawsze byli ulala i kondi, ale chwilowo chyba ich tu nie ma
specjalistami od parek zawsze byli ulala i kondi, ale chwilowo chyba ich tu nie ma
dostałam wiadomość od Pasko że mogę typować parki już ale nie bardzo wiem jak