Wpisy 1 634 596 – 1 634 695
26 lipca 2013 15:04 → 26 lipca 2013 16:40, 100 wpisów
Ja za chwile zabieram sie za pieczenia ciasta pod nazwą Shrek
...pyszne jest
...pyszne jest
alex szczególnie, że Lew ma 48 % na wygraną więc skoro nie o 14-stej to musi o 21.40 coś trafić
madea76
Oj, to ja jako lew muszem dziś jechać do kolektury
Oj, to ja jako lew muszem dziś jechać do kolektury
stalotek102...a melodyjnie graj graj piękny cyganie tyt.piosenki mi sie skojarzył
stalotek najlepiej grać jak znak ma tak z 70% wtedy na bank się trafia choć zazwyczaj tak 5/10 w porywach
ulala- shrek? nie znam tej nazwy
ulala
parka w upominku 10,50 powinna dać co najmniej 1/2 o 14-stej a skoro nie dała to
parka w upominku 10,50 powinna dać co najmniej 1/2 o 14-stej a skoro nie dała to
jocia
stalotek102..pyszne jest to ciasto naprawdę na lato superanckie
..biszkopt..krem na kubusiu zielonym + delecje bita śmietana + galaretka
..biszkopt..krem na kubusiu zielonym + delecje bita śmietana + galaretka
halapciu 46 % witaj bracie w niedoli bo Bliźnięta 46 % i właśnie wykorzystałam limit szczęścia bo 4/10 no a drugi zakład kosz
ja tam mam dwa mocne pewniaki lecz pokaże tu o 21:39
Dzisiejsi szczęściarze to Wodnik (77%) Byk (89%) Waga (85%) Skorpion (74%) Koziorożec (70%)
Znaleźć dopaść i zażądać spontanicznie pięciu liczb i ... 3/5 jak w banku
Znaleźć dopaść i zażądać spontanicznie pięciu liczb i ... 3/5 jak w banku
ulala- ja nie jestem cyganem !
ale za " piękny " dziękuje
alex skoro jest 48 to 50,51,55 powinno się pojawić w najbliższym czasie choc niekoniecznie razem
ja już co nieco wyszukałem sobie na wieczorne , tak więc może 50,55,39,10
jak sie pacze na te tabelki z MM nie wiem czy zaryzykować 2,5zł na granie czy lepiej se czekolade kupić
a gdybym wysłał na 14ta numery z mojego horoskopuu podanego na pewnej stronie to miałbym 7/10
juras ja z pytaniem o źródło tygodniowych dla Lwa bo zbieram informacje o takich ciekawostkach astrologicznych
a Lwy w sierpniu czeka super fajny układ astrologiczny sprzyjający w grach
czasami wykradam tam jakieś cyferki , nie wszystkie ale dziś z mojego znaku miałbym 7/10 o 14ej
6 sierpnia nów w znaku Lwa więc Lwy urodzone w tej fazie ksieżyca powinny spróbować szczęścia. Poza tym Wenus wchodzi do Wagi a to jej znak i będzie silnie oddziaływać a w astrologii klasycznej Wenus to tzw. małe szczęście czyli jedna z dwóch planet przynoszących szczęście w sprawach finansowych
trisetum notatki kiedy Wenus wchodzi w Wagę mam w domu, wrzucę w wolnej chwili na chat
meduśka.....znowu 46%....kiedy te strzelce mają wygrać ,,,,jak nigdy nie ma powyżej 7o
halapek, raczej nie moja dziedzina astrologia , tylko astronomia ale przy okazji zagladam na takie stronki i tam gdzie podałem link dla medea dla strzelców na dzis są 44,8,2,17,28, 60% finanse a tygodniowe cyfry to 8,47,46,20,2 i 90% finanse
to sprawdzcie jeszcze panne
witam wszystich
martita
halapciu bywały i po 90 % tyle, że wtedy gdy nie sprawdzaliśmy
halapciu bywały i po 90 % tyle, że wtedy gdy nie sprawdzaliśmy
haha panna to i ja jestem wbrew pozorom mimo ze facet i z mojego horoskopu na dziś gdybym skreślił podane na dziś i tygodniowe to miałmbym 7/10 o 14ej
martita0919
martita wejdź na mój profil bo juras podał w KG namiar na stronę o której pisze
wg astrologa z którego korzystam Panna 31 % szans na wygraną
wg astrologa z którego korzystam Panna 31 % szans na wygraną
dla Panna na dziś 1,33,3,27,35 a tydodniowe 13,1,37,19,27, powtórzone ale dodałbym te z mapki co miałem i byłoby 7/10
medea...
jak myślisz czy 3sierpnia to dobry dzień na ślub?
ja wybrałam tą datę bo myślałam że tak ale teraz nabieram wątpliwości bo księżyc będzie w nowiu ?
jak myślisz czy 3sierpnia to dobry dzień na ślub?
ja wybrałam tą datę bo myślałam że tak ale teraz nabieram wątpliwości bo księżyc będzie w nowiu ?
meduśka.....to następnym razem jak będzie powyżej 90...to wal jak dym do mnie w KG...
kasika ale dopiero 6 sierpnia i to w Lwie który jest bardzo przyjaznym znakiem zodiaku czyli nie powinno byc źle
dzieki medusia, juras miło poznać