Wpisy 1 631 933 – 1 632 032
24 lipca 2013 14:50 → 24 lipca 2013 15:54, 100 wpisów
kasika
Bo może mam paranoję, ale jak się jakiś sposób opisze na chacie lub forum to się zaraz okazuje nieskuteczne Zaczynam mieć paranoję
Bo może mam paranoję, ale jak się jakiś sposób opisze na chacie lub forum to się zaraz okazuje nieskuteczne Zaczynam mieć paranoję
robal......a myśl sobie jak chcesz .....dla mnie 190.....to normalka.....dużo dla mnie jest wtedy jak jest powyżej 350....conajmniej......190 nie robi na mnie wrażenia
halapek
dobrze, normalka, ok, no problem
a potem wrzuć staty graficzne i rzuć okiem
...........................
dobrego trafnych
dobrze, normalka, ok, no problem
a potem wrzuć staty graficzne i rzuć okiem
...........................
dobrego trafnych
skan w profilu
dzięki za gratulacje,jeszcze 3/3 mam
Witam
Cześć skreśliłem dwa zakłady Mini Lotto i jeden Multi Multi niestety tylko 1/5 kiedy ja trafie 5/5 tego nie wiem. Byłem w Nowym Mieście Lubawskim na nowo się zarejestrować nawet teraz karty nie ma do rejestracji. Bo byłem zarejestrowany w tamtym roku ale od października straciłem status bo nie stawiłem się data mi się pomyliła i pojechałem po czasie. Dzisiaj byłem zapytać się o staż u właściciela zakładu stolarskiego i powiedział że weźmie mnie ale mam się spytać czy dostanie dofinansowanie i wyszło że na razie nie mają funduszy jak zwykle jak się pytam. Ale kazał się jutro stawić na 7:00 i weźmie mnie jako pracowania pewnie za 800 - 900 zł ale lepsze to niż siedzenie w domu.
tczewianka.....trafić w sedno...takiego ciągu.....czapka z głowy
jocia- ile masz? siódemka conamniej
ulala- ja nic nie mam, nie gralem, nie mialem czasu
ale z prognozowanych moich dziś cienko
jocia
ulala- ja pił po 4-rtej rano
ulala- wydaje mi się że zbyt wiele dziś nie trafiłaś
ani ja
tak jak piszałam dobere dni szkoda.. ale moze wieczorem lepiej bedzie
Ale seria była szkoda że w sześćdziesiątki nie postawiłem.
Już długo takiej chyba nie było co ?
jocia- Ty przewidziałaś aż tyle liczb!!
szczególnie w pewniej dziesiątce
szczególnie w pewniej dziesiątce
Może na wieczór będzie 1,2,3,4,5 ?
Tczewianka
ulala..z twoich chyba 3 weszły..z tych które podawałaś ..13,18,15,16,...
ulala- nie, na dziś mi podawałaś wczoraj po los.wieczornym
stalotek102 ..tak kiepsko wczoraj kiepsko to wyszło..i na dodatek noc była bezsenna
Ale dużo 5/5 aż 53 osoby a jednak można trafić. Też muszę kiedyś wysłać parę zakładów na rożne ciągi może wtedy trafie w końcu 5/5 ? Jak zarobię w stolarni wtedy zagram sobie.
Moje liczby na Mini Lotto z kuponu 1: 7,10,21,33,38 2: 4,1318,27,37.
4,13,18,27,37 a wy na co macie kupony ?
ulala- noc bezsenna z powodu multi multi ?
jocia- ważne że jesteś na plusie!
Nie sam skreśliłem ale ładna dziewczyna sprzedawała w sklepie mięsnym na targu.
Ale ja już poznałem ładną barmankę 17 lat u mojego kuzyna na 18.
Wioletta ma na imię.
Torsan młody jesteś.. Więc jeszcze nie raz będziesz miał dziewczynę zanim się ostatecznie zdeklarujesz
Ile stawiacie na dzisiejszy mecz Legia vs The New Saints ? Stawiam 4:0 a wy ? Ja myślę że dadzą księciu Karol na imię a wy jak myślicie ? Nawet u bukmachera można stawiać podobno.
No nie powiem zgrabna jest i blond nie za długie włosy.
Torsan co ci dała maszyna ?
Najpierw muszę trochę zarobić pieniędzy bo jak trzeba gdzieś dziewczynę jedną czy drugą zaprosić prawda ?
Tak żeby w Mini Lotto szczęście w końcu się odwróciło.
Może relikwie Jana Pawła II 4 stopnia pomogą co ? Mam jest w ramce.
A można otrzymać relikwie 1 stopnia jak to zrobić do Watykanu napisać ?
Krzysztof chcesz zarabiać pieniądze za pomocą internetu? To tylko dwa kroki
Taka Legia jak by weszła do grupy to na wstępie dostaje około 8,6 mln Euro ładnie ładnie a to dopiero początek bo TV, bilety.
Nie jutro idę do pracy do stolarni bo z właścicielem rozmawiałem i pewni na początek będę zarabiać około 800 - 900 zł proste prace na razie. Zacznę od szlifowania.
Krzysztof a to spoko.. Bo te dwa kroki to - wyłącz internet i zacznij pracować
kiedyś zawaliłem z jedną dziewczyną a kto wie co by było teraz...