Wpisy 1 629 048 – 1 629 147
22 lipca 2013 17:22 → 22 lipca 2013 20:11, 100 wpisów
Masz Ty drapek zacięcie do tego ścieralnego badziewia.Naprodukowali teraz tego...różne różniaste
>Kolektorka powiedziała że nie było jeszcze takie szerokiej oferty jak obecnie.
No jak są chętni to dlaczego nie doić?
>Kolektorka powiedziała że nie było jeszcze takie szerokiej oferty jak obecnie.
No jak są chętni to dlaczego nie doić?
monet jak już tu pisałem, drapki mi dają dochód netto mały co prawda ale dająno to nie dziw się że jestem ich "fanem"
a poza tym jak nieraz czytam czata, to sporo mp-wiczów też drapie
darpek>> to co napisalem to przecież nie zarzut jakikolwiek.
Skoro jestes na plusie (i to dla mnie trochę takie...no..)
to jasne-baw się.
Skoro jestes na plusie (i to dla mnie trochę takie...no..)
to jasne-baw się.
Jocia
iwka
drapek
robal
monet
miłego popołudnia
iwka
drapek
robal
monet
miłego popołudnia
Czas zacząć znów typowania wieczorno-nocne
a teraz na
a teraz na
Ricardos
dominika
i reszta
dominika
i reszta
drapek
nie trafiłem tej 100 ale paskowicz trafił i pisał że nr 10
nie trafiłem tej 100 ale paskowicz trafił i pisał że nr 10
bolek wiem, mirnam61, na razie trzy osoby się pochwaliły, a zobaczymy, kto takich wygranych drapnie najwięcej- myślę właśnie że mirek będzie najlepszy
Dobry wieczór
Dziś pierwszy raz w życiu joker i kaskada,jak to się mówi,kiedyś musi być ten pierwszy raz
Dziś pierwszy raz w życiu joker i kaskada,jak to się mówi,kiedyś musi być ten pierwszy raz
Tianshi, albo 78,80 bo tak mam na pukonie
Dziś gram we wszystko, bo obsrał mnie gołąb
JEST PRZEPOWIEDNIA KTÓRA MÓWI ŻE JAK OBSRA CIĘ GOŁĄB.......
CZAS KUPIĆ PAMPERSA ...BO BĘDZIESZ CHODZIŁ OBSRANY
CZAS KUPIĆ PAMPERSA ...BO BĘDZIESZ CHODZIŁ OBSRANY
Nie ma nikogo
No nic znikam i powodzenia i tak sobie myślę, dobrze że krowy nie potrafią latać
No nic znikam i powodzenia i tak sobie myślę, dobrze że krowy nie potrafią latać
Hałapek pampersów mam w domu dostatek
rafalski.....właśnie szkoda że niepotrafią......może od krowy było by większe szczęście
Halapek
Ricardos
Ricardos
Halapek
Mam dylemat z 1-40 bo wychodzi mi że wejdzie...
grać czy nie grać
Mam dylemat z 1-40 bo wychodzi mi że wejdzie...
grać czy nie grać
ale z 1-40 bez 30-40
Idę coś tam rozpisze z tego 1 - 29. Nie będę ryzykował
Skalar
Płayer tak dzis grupy przeglałem i powinenes Ryszarda wpisac w sród typujacych na moje miejsce a jest na ostatnim Jak zrobiłeś zlila zamiast złotej rybki ona i jest na poczatku listy
ja mam trochę niskich i trochę wysokich 7,11,14,17,19,63,69,77,79 bez+
a szy100 nr. 001- 20zł
i powooo i nikam
a szy100 nr. 001- 20zł
i powooo i nikam
a dzis sukces wygrałem 2zl w zdrapce Do tej pory cały czas 1zł wygrywałem
grazia...{{calus}
alex....
skalar....
player.........jeżeli masz przeczucie że wejdą ...ja bym grał.......lepiej stracić 50 zł...niż żałować że się nie wygrało np.......3000.....przynajmniej według mnie
alex....
skalar....
player.........jeżeli masz przeczucie że wejdą ...ja bym grał.......lepiej stracić 50 zł...niż żałować że się nie wygrało np.......3000.....przynajmniej według mnie
ricardos zgoliłeś coś w mini od tej babki co tak namiętnie wysyła
Skalar
poza tym co jest tu na stronie mam własną numeracje, którą mogę w każdej chwili udostępnić, kolejność na liście typujących nie ma znaczenia. Lila ma nr.2 a Ryszardz nr.4
Który Ty miałeś wcześniej
poza tym co jest tu na stronie mam własną numeracje, którą mogę w każdej chwili udostępnić, kolejność na liście typujących nie ma znaczenia. Lila ma nr.2 a Ryszardz nr.4
Który Ty miałeś wcześniej
a ja wiem że to twa prywatna sprawa ale napewno nie jest na 4 pozycj tylko ostatniej(pod Meda) A czy ważne tylko na to zwrócilem uwage
W żmigrodzie pojawiły sie pewnie procesje bezkarkich co chodzą od domu do domu i pytają kupon lotto albo psikus
Skalar
ja tylko napisałem jak to wygląda czasami tekst pisany jest odbierany w agresywny sposób gdzie podczas rozmowy nie doszło by do takiego odbioru bo nie widać mimiki
Dobra, rozpisane, idę wysłać.
ja tylko napisałem jak to wygląda czasami tekst pisany jest odbierany w agresywny sposób gdzie podczas rozmowy nie doszło by do takiego odbioru bo nie widać mimiki
Dobra, rozpisane, idę wysłać.
Alex
dam skany na wieczór 7/10
dam skany na wieczór 7/10
alex tak babe omotalem loteriada ze jej blankietu nie oddałem tylko pukon to sobie poslalem i jak na zlosc same 2/5 halapek musialem isc tam ale juz jestem
Jarek....
Ty się tak ....9/10 jutro będzie...stopniowo trzeba anie tak od razu
Ty się tak ....9/10 jutro będzie...stopniowo trzeba anie tak od razu
dwie na lotto na jutro.......21.i..11....dwie podałem bodajże w piątek.......a ostatnie dwie podam jutro przed losowankiem
grazia.....ja się nie dziwię......tylko nie lepiej od razu z grubej rury???
podac wam pare kodów do loteriady? bo i ta w to nie gram Jakos w to nie wierze
skalar......zawsze wyżucałem,,,,,w tym roku parę zarejestrowałem.....ale już nie rejestruję
ja tyle kodów wyslalem i nic ze 400
niema podzialu na wies i miasto niepodaja skad ludzie wygrali glównie stolica i miasta niesprawiedliwe to jest
niema podzialu na wies i miasto niepodaja skad ludzie wygrali glównie stolica i miasta niesprawiedliwe to jest
zachencaja tylko upartych
jak nie ze stolicy to i tak nie wygrasz
jak nie ze stolicy to i tak nie wygrasz