Wpisy 1 628 832 – 1 628 931
22 lipca 2013 14:27 → 22 lipca 2013 15:20, 100 wpisów
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 010 000 zł
2 kule..nie wal dyńką w ścianę bo tynku szkoda wieczorem będzie lepiej
rr..kojarzę Cię na maxa.No jak mam nie kojarzyć a tam ta imprezka na świetlicy u was była?
Trza szukac czekać kombinować a przede wszystkim wierzyć ,że sie POMYLĄ na naszą korzyść
Cześć wysłałem na 14:00 i było 0/5 a maiłem chęć dać same pięćdziesiątki choć tak wątpię że bym trafił 5/5. Teraz jak będę grać to tylko pięćdziesiątkami to może w końcu trafię 5/5 bo bardzo potrzebuję kasy. Mój tata miał parę losowań temu dwa razy 4/5. Ja też trafiłem ale dość już dawno i kilka razy 3/5. A z was ktoś trafił 5/5 już ? Ja przy pierwszym trafieniu grałem takim systemem 13,23,33,43,53 i 53 nie weszło a mój tata właśnie sam pięćdziesiątki i prawie się udało.
a ja bym karwa jeden zutylizował....ale jeszcze 3 losowania ważny
Wpadłam się pożegnać a tu takie miłe towarzystwo.
Wszystich jeszcze nie witanych witam i żegnam niestety
Wszystich jeszcze nie witanych witam i żegnam niestety
jocia
Ledwo żyję normalnie po przyjściu do domu kompa to dopiero nocą odpalę o ile mi się uda pozbierać do kupy
Ledwo żyję normalnie po przyjściu do domu kompa to dopiero nocą odpalę o ile mi się uda pozbierać do kupy
jocia i a propos moich wczorajszych produkcji nie było tak rewelacyjnie jak wczoraj, ale i tak
maedea.. tylko te indiańskie prosze i nic mi więcej nie jest potrzebne do szczęscia
jak szare komórki wrócą do stanu używalności to i nawet nad ograniczeniem ilości liczb popracuję
Mamy , cztery czasy:
przeszły,teraźniejszy , przyszły i...najwyższy
przeszły,teraźniejszy , przyszły i...najwyższy
ale ŻEBY WYGRAC TRZEBA GRAC, a nie jak niektórzy tylko typują a potem o rany nie puściłem BEZSENS
Kaczor wyobrażam sobie , tez jestem tego zdania, nie gram, nie typuję ..bo...
wielu nie wie ale gram bezstresowo nie oglądam losowan juz bardzo długo po prostu wpadam tutaj sprawdzam ranking i dopiero szukam na kuponie mniej STRESU
ja wolę.. zapisywac losowanie ..i wiem.czego moge się spodziewać
jocia....no bym nie pomyślał....jak wpadną dwudziestki.....to powinno być 27
kaczor...a jak mogę wiedzieć....z czego te kody???,,,,z kuponów??