Wpisy 1 628 829 – 1 628 928
22 lipca 2013 14:26 → 22 lipca 2013 15:18, 100 wpisów
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 010 000 zł
2 kule..nie wal dyńką w ścianę bo tynku szkoda wieczorem będzie lepiej
rr..kojarzę Cię na maxa.No jak mam nie kojarzyć a tam ta imprezka na świetlicy u was była?
Trza szukac czekać kombinować a przede wszystkim wierzyć ,że sie POMYLĄ na naszą korzyść
Cześć wysłałem na 14:00 i było 0/5 a maiłem chęć dać same pięćdziesiątki choć tak wątpię że bym trafił 5/5. Teraz jak będę grać to tylko pięćdziesiątkami to może w końcu trafię 5/5 bo bardzo potrzebuję kasy. Mój tata miał parę losowań temu dwa razy 4/5. Ja też trafiłem ale dość już dawno i kilka razy 3/5. A z was ktoś trafił 5/5 już ? Ja przy pierwszym trafieniu grałem takim systemem 13,23,33,43,53 i 53 nie weszło a mój tata właśnie sam pięćdziesiątki i prawie się udało.
a ja bym karwa jeden zutylizował....ale jeszcze 3 losowania ważny
Wpadłam się pożegnać a tu takie miłe towarzystwo.
Wszystich jeszcze nie witanych witam i żegnam niestety
Wszystich jeszcze nie witanych witam i żegnam niestety
jocia
Ledwo żyję normalnie po przyjściu do domu kompa to dopiero nocą odpalę o ile mi się uda pozbierać do kupy
Ledwo żyję normalnie po przyjściu do domu kompa to dopiero nocą odpalę o ile mi się uda pozbierać do kupy
jocia i a propos moich wczorajszych produkcji nie było tak rewelacyjnie jak wczoraj, ale i tak
maedea.. tylko te indiańskie prosze i nic mi więcej nie jest potrzebne do szczęscia
jak szare komórki wrócą do stanu używalności to i nawet nad ograniczeniem ilości liczb popracuję
Mamy , cztery czasy:
przeszły,teraźniejszy , przyszły i...najwyższy
przeszły,teraźniejszy , przyszły i...najwyższy
ale ŻEBY WYGRAC TRZEBA GRAC, a nie jak niektórzy tylko typują a potem o rany nie puściłem BEZSENS
Kaczor wyobrażam sobie , tez jestem tego zdania, nie gram, nie typuję ..bo...
wielu nie wie ale gram bezstresowo nie oglądam losowan juz bardzo długo po prostu wpadam tutaj sprawdzam ranking i dopiero szukam na kuponie mniej STRESU
ja wolę.. zapisywac losowanie ..i wiem.czego moge się spodziewać
jocia....no bym nie pomyślał....jak wpadną dwudziestki.....to powinno być 27