Wpisy 1 628 296 – 1 628 395
21 lipca 2013 22:37 → 21 lipca 2013 23:05, 100 wpisów
dlu..moje roczniki to własnie Sławek F,tam na przeciwko Ewki od SZatana ,Figury itd a ty masz na mysli ten sklepik za wylotem z Pio?Jak ten to ostatni raz jak widziałam te małolaty to do 2 klasy podstawówki chodziły a ja miałam już 22 lata
Lila Ewa Sz, to dziś Ewa W i pracuje ze mną w tej samej firmie i od F. też pracuje
dlu..ja nawet nie wiem jak ta od SZ ma na imie wiem że od Szatana syn nieźle wywijał podobnoa z Kliszkowic kogoś znasz?
Lila..a znasz tego od F bo byłem dzisiaj u W ale otworzył G i powedział że F jest u C a C poszedł R a R wyjechał do H
dlu...zapytaj kolegi o lulka i Adama jego brataznamy innych ludzi bo dzieli nas 13lat
Jocia....gdyby Max wiedział o co chodzi, to nie chciałby PRZED tylko PO
dlu...to ile Twoja mama miała jak Cię urodziła?Ta młoda od szatana jest chyba rok starsza ode mnie
Kolega luka zaraz będzie lord Veider i Obi kenobi i ten karwa zielony jak mu tam było
dlu..ahakarwa browarka czaśniemy jak tam wpadnę ale jaja,że też na ziellonej się musieliśmy spotkać
Znajomi na fejsie już szaleją i szukają szczęsliwego posiadacza kuponu
kepalah..mam koleżankę zarąbista ma 4 lataa cosąsiadki wnuczka a wyszczekana jak pies sołtysa kurna
MAX..Brzęczyszczykiewicz Teodor Mariusz,Maciej,Bronek.Każ ostatniemu zamknąc drzwi
witam max
Lila też kilka ładnych znam - znam równiez panią od fizyki do tej pory jak mi się przyśni to się budzę ze strachu
Lilka
halapek
kuźwa,nie dali nic wygrać dzisiaj
Dobra id ę na szalk bo to jutro poniedziałek ..kto wstaje rano to teraz juz mówię Dień dobry bo ja bedę spał
Dość trudny uśmiech widoczny raz na 4 lata- przy dobrych wiatrach raz na 3 i pół
halapek..ile mozna teraz już okres ochronny ..obym tylko zaplenia nie dostał
Ja również trzeba się wyspać - Lila dzięki za tą krajoznawczą zaskakującą i wielowątkową pogawędkę wszystkim dobrej nocy rzeczę
MAX..Ty jak zapalenia dostaniesz to znowu rakietę z szamunkiem będzie trzeba posyłać
max
Lila