Wpisy 1 628 248 – 1 628 347
21 lipca 2013 22:26 → 21 lipca 2013 22:54, 100 wpisów
jocia...daj Ci Panie Boże Ja mam zamiar tak do 121 lat dotaśtać się
Ja to żyć będę do 124 lat bo jak mam charować do 67 to chociaż swoje od ZUSu wyciągnąć musze
No karwa mówiłem ze serial sie zrobił ojciec Pio sie juz znalazł
Dobranoc młodzieży.
G ..czy tym Przed ..jak mam to odrbrać ..bo to z dużej było ..czy to tez forma zaikku czy a
Pięknaja.
Mam nadzieję na piękny sen.
Mam nadzieję na piękny sen.
dlu..ok nie ważne,na pewno znam ja jest młodzik taki jak Ty to na bank znam rodziców
siedzę na rybach i tu też brak pewniaków moze po polnocy ruszą a jutro jocia bierz 14
dla dodania dramatyzmu w naszej opowieści laptop mi pada i pociemku podłączałem go do ładowania aż mnie prawie popieścio tak mi się zaiskrzło
też młodzik a naprzeciwko Pani Ewy trochę w prawo mieszka moja koleżanka
nnnnnnnnnnnnooooooooooo..........max jak dzisiaj wkładał nadzienie do pączka.....też mu się iskrzyło
dlu..moje roczniki to własnie Sławek F,tam na przeciwko Ewki od SZatana ,Figury itd a ty masz na mysli ten sklepik za wylotem z Pio?Jak ten to ostatni raz jak widziałam te małolaty to do 2 klasy podstawówki chodziły a ja miałam już 22 lata
Lila Ewa Sz, to dziś Ewa W i pracuje ze mną w tej samej firmie i od F. też pracuje
dlu..ja nawet nie wiem jak ta od SZ ma na imie wiem że od Szatana syn nieźle wywijał podobnoa z Kliszkowic kogoś znasz?
Lila..a znasz tego od F bo byłem dzisiaj u W ale otworzył G i powedział że F jest u C a C poszedł R a R wyjechał do H
dlu...zapytaj kolegi o lulka i Adama jego brataznamy innych ludzi bo dzieli nas 13lat
Jocia....gdyby Max wiedział o co chodzi, to nie chciałby PRZED tylko PO
dlu...to ile Twoja mama miała jak Cię urodziła?Ta młoda od szatana jest chyba rok starsza ode mnie
Kolega luka zaraz będzie lord Veider i Obi kenobi i ten karwa zielony jak mu tam było
dlu..ahakarwa browarka czaśniemy jak tam wpadnę ale jaja,że też na ziellonej się musieliśmy spotkać
Znajomi na fejsie już szaleją i szukają szczęsliwego posiadacza kuponu
kepalah..mam koleżankę zarąbista ma 4 lataa cosąsiadki wnuczka a wyszczekana jak pies sołtysa kurna