Wpisy 1 624 605 – 1 624 704
19 lipca 2013 15:30 → 19 lipca 2013 16:22, 100 wpisów
Cześć
jociÓÓ
jociÓÓ
pięknaja przykro mi czytałam Ciebie na forum i z pewnego archiwum )) jesteś tak ciekawą osobowością,że nie wiem czy dam radę i złość piękności szkodzi
aaa i zapomniałabym -> nie przychodzę tutaj aby się kłócić podam Ci moje gg gdybyś coś Ci na leżało )))
sorki ze taka smutniutka miuzka..ale tak mi sie jakos..przyplatala..ciut jest prawdy ze..cicho ii pusto tu u mnie..ale do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic..
http://www.youtube.com/watch?v=h1yvhkzGz-Y
Piekna..
http://www.youtube.com/watch?v=h1yvhkzGz-Y
Piekna..
cześć Ulexxa...
uważaj na toto pod kolejnym nickiem.
To stara "znajoma", gdybyś miała wątpliwości
Aaaaa i nie dziw się, ze wszyscy zwiali.....śmierdzi okropnie
uważaj na toto pod kolejnym nickiem.
To stara "znajoma", gdybyś miała wątpliwości
Aaaaa i nie dziw się, ze wszyscy zwiali.....śmierdzi okropnie
hmm
2013-07-19 (12:26)zabawna
Pieknaja a Tobie co sie znowu przytrafiło - adhd internetowe ?
2013-07-19 (12:26)zabawna
Pieknaja a Tobie co sie znowu przytrafiło - adhd internetowe ?
Iwka misiaczkÓ co tam porabiasz dziś w ten słoneczny dzień
Iwka
chodź Cie przytule
chodź Cie przytule
ajej..znowu zaczyna sie..wszystko od nowa..juz wiem..nie mam sil na takie bzdury..Boziu spusc nogi.ii kopnij..
ano widzisz ulexxa ja próbuję sympatycznie do użytkowników,a tu takie jazdy ale co tam ))
pomyślmy nad liczbami na 21:40 nie przejmujmy się takimi )) szkoda życia prawda?
pomyślmy nad liczbami na 21:40 nie przejmujmy się takimi )) szkoda życia prawda?
Iwka..to Ty?..tzn.powrocilas z tamtej strony znowu..aby "wkierwac" wszystkich?..aj Ty to masz zdrowie..
ulexxa zdenerwowałam czymś (
wyjasniłam,że ja to konto dostałam od Magdy - cóż w tym takiego?
wyjasniłam,że ja to konto dostałam od Magdy - cóż w tym takiego?
zastanawiam się tylko......dlaczego przed nickiem ....nie występuje ...dz.......i powinno jeszcze być ,że internetowa
a pięknaja mnie potraktowała jak? bo znam się z nią? i agresja się włączyła nie wiem dlaczego?
Może faktycznie adhd
Może faktycznie adhd
Halapek
o 14 słabo u mnie w MM
o 14 słabo u mnie w MM
na 22 dam 11 pewniak i coś do tego muszę poszukać 13, 17 może
Iwka..ok.jezeli otrzymalas konto od Magdy(jak piszesz)..wiec pokaz Wszystkim swoja osobowosc i klase....tzn.powinnas byc tylko i wlacznie..Soba..
Halapek
Trochę tam oglądałem MM u Ciebie ale ostatecznie nic z tego nie posłałem.
Trochę tam oglądałem MM u Ciebie ale ostatecznie nic z tego nie posłałem.
Ulexxa
ola.....no co ty???wierzysz w garbate aniołki.......już raz próbowała być sobą....pod nickiem idiotka....nawet mnie na to wkręciła,że to nie ona.....ale już więcej ja się na to nie złapię........
Halapek
Ja czekam na to 15-16 liczb z 1-40 w weekend spróbuje jakimś skromnym systemikiem
Ja czekam na to 15-16 liczb z 1-40 w weekend spróbuje jakimś skromnym systemikiem
player...też kiedyś grałem tylko zestawem 1-40....bo więcej ich przeważnie wchodzi.....ale też dupa z tego była
oj halapek'u a kogoż to może interesować co myślisz? Tutaj
a po za tym pisałeś z Magdą znasz ją? Czy tylko jesteś kim kto doszedł już dawno po jej odejściu ? ))))
a po za tym pisałeś z Magdą znasz ją? Czy tylko jesteś kim kto doszedł już dawno po jej odejściu ? ))))
Halapek
Dzisiaj kolektorka pchała mi jokera no i kupiłem 02 i 27 a co tam może wejdzie
Dzisiaj kolektorka pchała mi jokera no i kupiłem 02 i 27 a co tam może wejdzie
Halapciu..
kazdemu trzeba dac w zyciu szanse..nawet nie jeda..boze..
przeciez mozna sie pomylic..aa pozniej bardzo zalowac-wszystkiego..hmmzycie mamy jedno..ii jeszcze krotkie..
kazdemu trzeba dac w zyciu szanse..nawet nie jeda..boze..
przeciez mozna sie pomylic..aa pozniej bardzo zalowac-wszystkiego..hmmzycie mamy jedno..ii jeszcze krotkie..
Halapek
jak tu nie wierzyć w reinkarnacje
jak tu nie wierzyć w reinkarnacje
wystarczy mi .....że poczytałem twoje bardzo inteligentne wypowiedzi na różnych forach......a osobiście z tobą nie rozmawiałem i nie będę ......bo niestety takich osobowości nie trawię
iwka>> a lie odpalilaś jej odstępnego za tego nicka?
Wiesz że jej wszystkie nicki jakby zainfekowane?
Większośc alergię tutaj ma na nią i na milę wyczwamy.
Lepiej było świerzaka założyć i nie przyznawać się że z M77 cokolwiek wspólnego.
A jej to nie dziwię że już tu nie wchodzi. Po tylu świnśtawch,oszczerstwach i bzdurach jakie wszędzie wypisywała na temat tego potralu i ludzi z niego że byłoby niesmaczne gdyby swoją suchą dupę tu znowu przywlokła.
A jak już ...co u mniej.
My tu bardzo się martwili bo ponoć sepuku chcała se zrobić. Odratowali czy wymiąkła?
Wiesz że jej wszystkie nicki jakby zainfekowane?
Większośc alergię tutaj ma na nią i na milę wyczwamy.
Lepiej było świerzaka założyć i nie przyznawać się że z M77 cokolwiek wspólnego.
A jej to nie dziwię że już tu nie wchodzi. Po tylu świnśtawch,oszczerstwach i bzdurach jakie wszędzie wypisywała na temat tego potralu i ludzi z niego że byłoby niesmaczne gdyby swoją suchą dupę tu znowu przywlokła.
A jak już ...co u mniej.
My tu bardzo się martwili bo ponoć sepuku chcała se zrobić. Odratowali czy wymiąkła?
Halapek
żeby trafić coś z tego przedziału 1-40 to musi być wysyp i fart przy doborze liczb bo co z tego jak wejdzie 16 a ma się 8/20
żeby trafić coś z tego przedziału 1-40 to musi być wysyp i fart przy doborze liczb bo co z tego jak wejdzie 16 a ma się 8/20
halapku mnie czytałeś na forach? Jakich,których,gdzie czy chcesz mi powiedzieć,że ją śledziłeś ?
ola...........jak chcesz daj jej szansę ....odemnie jej nie dostanie
Nie ważne CO, nie ważne Z KIM, ważne żeby GADALI....
o naiwności
o naiwności
Player
halapek
u mnie też kiepsko
Zostawiam :
http://www.youtube.com/watch?v=X0BzjZ1LepQ&list=PLx3qOG6zq4IPYmcI2hIAzJ1A8Vu-VonnG
halapek
u mnie też kiepsko
Zostawiam :
http://www.youtube.com/watch?v=X0BzjZ1LepQ&list=PLx3qOG6zq4IPYmcI2hIAzJ1A8Vu-VonnG
Halapek
Ja czekam ten weekend i gram równo rozłożone liczby bo to 1-40 widać jak stopniowo spada występowanie
Ja czekam ten weekend i gram równo rozłożone liczby bo to 1-40 widać jak stopniowo spada występowanie
Jocia
Monet
Monet
player.....no niestety ciężko.......zastanawiam się czy nie zacząć grać tylko i wyłącznie na trójki......systemowo....i konsekwentnie....czyli po nietrafionej ...puszczać ją za większą stawke
idiotka wesoła staśka zwyczajna sol35
a wcześniej annamaryja onaa kameliowa fantazja zuroczona paskuda
wykasowywująca swoje wpisy - 'Oj, Adminie - ona już tu nie będzie bruździć '
odchodząca do goldena wraz z oliwiją/znowuniedzielą i bodaj mag'usiem.. - ostrzegającą grubasa hehe - stawiać mu stronę - i co by o gostku nie powiedzieć - wypiedrolił je, ich w tym dwukropkowym wypadku, po niecałym tygodniu
ale nabiał
a wcześniej annamaryja onaa kameliowa fantazja zuroczona paskuda
wykasowywująca swoje wpisy - 'Oj, Adminie - ona już tu nie będzie bruździć '
odchodząca do goldena wraz z oliwiją/znowuniedzielą i bodaj mag'usiem.. - ostrzegającą grubasa hehe - stawiać mu stronę - i co by o gostku nie powiedzieć - wypiedrolił je, ich w tym dwukropkowym wypadku, po niecałym tygodniu
ale nabiał
Halapciu..nie zrozumiales mnie..chodzi ogolnikowo..oo szanse dla Wszystkich..Nikogo nie potepiam..sama nie jestem nieskazitelna..bledow popelniam ze szlag bytrafil..ehh..
Ulexxa.... poczytaj najpierw w hyde parku...
później możesz co tylko zechcesz....
później możesz co tylko zechcesz....
ola.....ale ty tak jak ona nikogo nie wyzywałaś tu....poczytaj np ...na forum hade park
pięknaja mnie doprawdy nie interesuje czy Ty czymś ją szantażowałaś czy też nie ale to,ze ją znam to problem? A gdyby ją znał Twój ulubiony wykonawca też byś go znielubiła?
hmm widzę,że znowu sie ulewa / psychologia tłumu ? / do potem
hmm widzę,że znowu sie ulewa / psychologia tłumu ? / do potem
Jarek....
przeraża mnie ...nie szaleństwa szalonej,
ale głupia naiwność co poniektórych....
Szok....
przeraża mnie ...nie szaleństwa szalonej,
ale głupia naiwność co poniektórych....
Szok....
aha
przecież jeszcze - mirka, hewka, dobrosław - ciekawe - może gdzieś nie wcelowałem ? hehe i
przecież jeszcze - mirka, hewka, dobrosław - ciekawe - może gdzieś nie wcelowałem ? hehe i
Piekna..ale ze gdzie mam czytac?..
ja naprawde wlece do Was na chwile ii..ahh juz sama nie wiem co znow robie zle..
ja naprawde wlece do Was na chwile ii..ahh juz sama nie wiem co znow robie zle..
Robal
Jak ja bym tu nie wszedł na tą stronę to bym nigdy nie uwierzył że tacy ludzie istnieją. Jak pracownik biurowy zmienia branże na budowlaną to przeżywa szok a tu to nie wiem jak porównać
Jak ja bym tu nie wszedł na tą stronę to bym nigdy nie uwierzył że tacy ludzie istnieją. Jak pracownik biurowy zmienia branże na budowlaną to przeżywa szok a tu to nie wiem jak porównać
no to jeszcze raz ; http://www.youtube.com/watch?v=X0BzjZ1LepQ&list=PLx3qOG6zq4IPYmcI2hIAzJ1A8Vu-VonnG
.....................
Monet
.....................
Monet
Robal
puściłem Jokera 02 27 może w końcu
puściłem Jokera 02 27 może w końcu
Robal>>> a wibratoreka tam masz?
O i Pani jocia moneta zauważyła.
Lepiej póżnio niż wcale..
Tak mówią.
O i Pani jocia moneta zauważyła.
Lepiej póżnio niż wcale..
Tak mówią.
jocia.....ja się z tobą witam.....a Ty....zero reakcji......śpisz karwa jeszcze czy co???
oj halapek wiesz różnica jest taka,że ja ją znam w realnym świecie )) a wy nie - zresztą czytając ją np. na YT nie miała problemów z zaaklimatyzowaniem się,ba ma zdrowe stosunki z innymi użytkownikami,a wam tutaj się ciągle ulewa (( hmm
MOnet
hehe fakt, ale
przecież, to na szybko było nie z kajecika
***player***
takie samo c o ś biegało po naszej-klasie - jeśli dobrze pamiętam - mirosława s się nazywała - procesy miały być i zmiana regulaminu, bo jej nie pasowało, ale ruscy kupili i dali radę
hehe fakt, ale
przecież, to na szybko było nie z kajecika
***player***
takie samo c o ś biegało po naszej-klasie - jeśli dobrze pamiętam - mirosława s się nazywała - procesy miały być i zmiana regulaminu, bo jej nie pasowało, ale ruscy kupili i dali radę
ty jaj nie znasz ...ty nią jesteś......masz wiele osobowości....i to jest niestety twoją chorobą
Robi.....
i jeszcze...zawsze toto działa z wirtualnym "przyjacielem"
Innych nie ma, to se wymyśla
i jeszcze...zawsze toto działa z wirtualnym "przyjacielem"
Innych nie ma, to se wymyśla
Robal
ch-t czy jakiś ulubiony?
ch-t czy jakiś ulubiony?
czyli według mnie są dwie opcje ) albo jakieś szaleństwo dzika nienawiść albo zmowa i stalking ((
aa to na to duze Forum musze pojsc.. rzadko tam zerkam kiedys nawet Lila mi powiedziala idz i zobacz co tam pisze..ok.wiec pojde poczytac..aa Wy poprosze w tym czasie..miuzke dla mllla..
Jocia.....nie do końca.
Bo to i dwa w jednym
i jeden w kilku jednocześnie
Bo to i dwa w jednym
i jeden w kilku jednocześnie
Medea