Wpisy 1 621 782 – 1 621 881
17 lipca 2013 09:42 → 17 lipca 2013 12:26, 100 wpisów
Kaczor , ja piwa nie piłem już z 2 tygodnie co nie znaczy że nie mogę pozdrowić
choroba nie wybiera , niestety w małym stopniu mamy na to wpływ ale możemy leczyć skutki , objawy a w niektórych przypadkach chorobę .
Kaczor>>> to już pewne?
Podobno cukier nieraz może sobie skoczyć tak bez wyrażnej przyczyny a później wraca do normy
Player
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Widzisz Jackwar,mnie akurat tak bardzo jego zachowanie nie dziwi.
To zawsze była jednostka chamowata.I z tego jaki i drugiego nicka.
Potrafił przymaskować się na potrzeby marketingu dla picowania swojego ego.I pewnie byłby nadal milusi gdyby bez szemrania nawet kupować te jego bajki.Każda próba demaskowania chociaż by nieścisłości które sam wyprodukował wywołuje u niego furię.Czego dowód mieliśmy jeż nie raz w naszych KG.
Podobno cukier nieraz może sobie skoczyć tak bez wyrażnej przyczyny a później wraca do normy
Player
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Widzisz Jackwar,mnie akurat tak bardzo jego zachowanie nie dziwi.
To zawsze była jednostka chamowata.I z tego jaki i drugiego nicka.
Potrafił przymaskować się na potrzeby marketingu dla picowania swojego ego.I pewnie byłby nadal milusi gdyby bez szemrania nawet kupować te jego bajki.Każda próba demaskowania chociaż by nieścisłości które sam wyprodukował wywołuje u niego furię.Czego dowód mieliśmy jeż nie raz w naszych KG.
Jackwar
kaczor
kaczor
NIESTETY TAK DWA TYGODNIE W SZPITALU skacze jak malpa po drzewie ,ale po udanym SEX-IE SPADL DO NORMY
to sexuj udanie ile mocy wystarczy. Może się unormuje.
Lepszy sex niż injekcje z insuliny.
Lepszy sex niż injekcje z insuliny.
Monet , mnie mało co wzrusza lub porusza ale co za dużo to nie zdrowo . Przecież tyle razy już dawałem mu możliwość udowodnienia tego co twierdzi , mógł do mnie zadzwonić i dzwonił tylko udaje że to nie on był . Nie wiem czy jest sens tracić czas ale może zgłoszenie tego na policję było by jakimś wyjściem .
Kaczor , proponował bym medycyne naturalną , niestety farmakologia reguluje ale zmusza do używania środków .
KOD CYFROWY NA DZISIAJ M O Ż E
035089141926375155596264656778
035089141926375155596264656778
Gracz z miejscowości Bochnia wygrał 272 999,80 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Nowy Targ wygrał 250 000,00 zł w grze Kaskada
Jackwar>> jaki sens? Policja?
Każdy myślący już wie.
On też już wie że tutaj nikt nie kupi jego bajek.
Ale zadziorna natura kazała mu się okopać na pozycji i raz w czas pierdyknąć jakąś granatką zaczepną. Może akurat ktoś da się sprowokować?
Taki typ.Taka głowa
Ale ja moher -jak mnie nazwał - po chrześcijańsku mu wybaczam.
Emeryt. Moja KG jest również Twoją- pisz kiedy tylko poczujesz taką potrzebę.I się nie szczyp-wal co w głowie na sercu i wątrobie leży..
Każdy myślący już wie.
On też już wie że tutaj nikt nie kupi jego bajek.
Ale zadziorna natura kazała mu się okopać na pozycji i raz w czas pierdyknąć jakąś granatką zaczepną. Może akurat ktoś da się sprowokować?
Taki typ.Taka głowa
Ale ja moher -jak mnie nazwał - po chrześcijańsku mu wybaczam.
Emeryt. Moja KG jest również Twoją- pisz kiedy tylko poczujesz taką potrzebę.I się nie szczyp-wal co w głowie na sercu i wątrobie leży..
Monet wspaniałomyślny chrześcijanin z ciebie , też tak myślałem ale ile można być opluwanym ?
ide na wisnie do siasiada na kompot bo o 15 00 wraca z pracy trzeba mu zakosić troszku
dziś mija rok do wydrapania mojej najwyższej wygranej w drapce/krzyżówce 1000zł - licząc że historia lubi się powtarzać- zakupiłem dziś ich na razie 7 szt i 1x20zł i 1x3zł- czyli cienko, popołudniu walczę dalej
drapku nie wiedziałem że jesteś tak pamiętliwy chodź wydrapane 1000 tez bym pamiętał
Agnieszka Radwańska - goło i wesoło:
http://www.stuff.co.nz/sport/tennis/8923488
http://www.stuff.co.nz/sport/tennis/8923488
Jocia.Chmury ciągną na B.
dlu dziękito nie jest takie proste znaleźć drapkę której jest 400szt/ na 6.000.000
liczby z krzyżówki:
1- bo mija 1rok
11- bo na tym numerze
17- bo taki był dzień
7- bo taki był m-c
20,12 bo taki rok
i macie ładne 6/6, ale chyba je puszcze
1- bo mija 1rok
11- bo na tym numerze
17- bo taki był dzień
7- bo taki był m-c
20,12 bo taki rok
i macie ładne 6/6, ale chyba je puszcze
ja sie to 34 nie powtórzy to wpadnę w szałwiele osób na nią stawia
Bardzo cięzkie typowanie ciagłe braki końcówek..wszystko roztrojone..mam u siebie
alex dziś popołudniu walczę w dwóch żb o 2xpo 50zł w drapkach- mają już mało do sprzedania i jak nikt ich nie kupi wcześniej- to obie trafią do mnie
a jak tych w/w nie wylosują, to pójdą moje 1,7,11,12,17,20 i nikam je puścić
Użytkownik krzyho0661 dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki