Wpisy 1 620 082 – 1 620 181
15 lipca 2013 21:06 → 15 lipca 2013 21:38, 100 wpisów
Torsan
Lila
próbowałem zmieniać tam tak jak napisałaś ale lepiej to zostawię, żona powiedziała że jak zmienię język i nie będzie coś działać to
próbowałem zmieniać tam tak jak napisałaś ale lepiej to zostawię, żona powiedziała że jak zmienię język i nie będzie coś działać to
senna
Detox
Przecież piszesz z tego samego IP także na konto nikt Ci się nie włamał
Przecież piszesz z tego samego IP także na konto nikt Ci się nie włamał
siemanko
Lila..
Lila
której
której
Profesor
Lila....jak typowania
player...
senna...
Lila...tak poł na pół
senna..nic nie wklepuję bo mnie ta cała loteriada wkierwia.Jak sam sobie nie kupisz to nie wygrasz.
Przyjade do kraju ostro jadę z multi
Lila...no jasne
senna..bo karwa nagrody już dawno rozdane Alfikiem pomyka syn lub chrześniak prezia,telewizory rozdane znajomym,skutery poszły do siostry itd.
senna...a ludziska dalej wklepują te nędzne kody choć nagród dawno brak
Ja się nie bawię w zadne loteriady wiem czym to śmierdzi
hlapku zagraj w otwarte karty przeciez wiadomo ze ty to ja a ja to ty
Pewnie ze tak
skalar
detox.....przykro mi .....ale moje ip trchę różni się od twojego.....a jak będziesz się podawał za mnie......jesteś już na muszce u pasko...także nie wiem czy ci warto...
jackwar...
Lila ma prosbe wez skiopiuj mój ostatni wpis z grupy B i wklej go do grupy D w mym imieniu bo ja tam nie moge
jackwar...mieszkam w Le Havre koło samego dworca kolejowego ale TGV tam nie widać tylko francuzkie intercity
Senna nie martw sie passa sie odwróci Jak było u mnie nie są duże sumy ale sa
jackwar...pewnie ze mozna
14,28,71
14,31,57
skalar
cieszmy się z małych rzeczy bo nich wzór na szczęście zapisany jest
cieszmy się z małych rzeczy bo nich wzór na szczęście zapisany jest
Zaraz spadam lulu
Senna ja w życiu ciesze sie z małych drobnostkowych rzeczy
Ostatnio kiedys mialem chyba z dwa tygodnie Zew zdrapkach 1zl a multi 4zl i nic wiecej
Ostatnio kiedys mialem chyba z dwa tygodnie Zew zdrapkach 1zl a multi 4zl i nic wiecej
Dobry Wieczór ferajnie
Niestety pogoda u mnie z gatunku tych, z których cieszą się tylko firmy farmaceutyczne produkujące środki przeciw migrenie i apteki. Wietrzenie, chłodno a wszyscy śnięci i wyprani z energii
Niestety pogoda u mnie z gatunku tych, z których cieszą się tylko firmy farmaceutyczne produkujące środki przeciw migrenie i apteki. Wietrzenie, chłodno a wszyscy śnięci i wyprani z energii
Witaj kochany profesorze....
Witaj Liluś