Wpisy 1 616 402 – 1 616 501
13 lipca 2013 19:34 → 13 lipca 2013 21:09, 100 wpisów
Robal dawno u nas nie było trzeba próbowac kto nie ryzykuje ten nie pije szampana
ja na 14 puszczałem tam ale na 1 piętrze
na wieczór puszczałem też na Górczewskiej ale w kiosku po drugiej stronie
na wieczór puszczałem też na Górczewskiej ale w kiosku po drugiej stronie
najszczęśliwsza jest buda na bazarku przy górczewskiej i trochę dalej w kierunku płockiej w sklepie spożywczym też na górczewskiej
przechodziłem tam ale dużo osób było to skoczyłem na górę tam takie fajne młódki obsługują
Jackwar ja na Bielanach mieszkam a się przemieszczam gdzieniegdzie
No tak ja mieszkam po drugiej stronie górczewskiej , dobrze jest z tym Auchenem
wiesz 5% z zakupów nie chodzi piechotą a tam to naprawdę jest tanio i się opłaca
jasne że tak byłem na sklepie to poszczególne produkty są tańsze niż byś kupił w osiedlowym sklepiku
ludzie tu przyjeżdzają z całej warszawy , są dwa tylko w warszawie i jeden w Mysiadle pod Piasecznem
Jackwar i w Łomiankach niedawno zrobili ale tam nie byłem jeszcze
Mam na miejscu to wiem do tego jeszcze można przyoszczędzić na skarbonkę w sumie wychodzi jeszcze taniej
Jackawar ja mam bliżej do Carrefoura na Bemmowo ale czasem do Auchana też właśnie wyskakujemy
zgadza się na Modlińskiej a najśmieszniejsze że ceny między sklepami się różnią Mój kolega kupował lalkę córce pod choinkę to obleciał wszystkie 3 i najtaniej kupił na Modlińskiej . nie wiem jak inne produkty
na modlińską często jeżdziłem do liroya......ale postawili w markach ...to się przeniosłem
Jackwar to jakoś dziwnie ceny powinny byc jednakowe tak mi się wydaje przynajmniej
do Cerfura też tam wpadam ale kiedyś lubiałem tam wpadać na pizze robili na miejscu z produktów sklepowych i była naprawdę super
bo Auchen ma każdy sklep swoją politykę cenową i z dla tego są promocje dnia , kierownik decyduje , jak coś trzeba upłynnić to cena leci o 50%
Hartge , w sklepie na dole kiedyś sprezedawali , mieli piece i piekli na okrągło , teraz to chyba tylko kurczaka mają , to było pare lat temu . naprawdę były pyszne a ludzie brali do domu .
dzikus, halapek
jackwar
nie do końca tylko dwa - 'simply', to sklepy z grupy 'auchana' i, z tego, co słyszałem - przejęli 'reala' - ciekawe, czy na kasach zostaną te lotto przedsprzedażowe
jackwar
nie do końca tylko dwa - 'simply', to sklepy z grupy 'auchana' i, z tego, co słyszałem - przejęli 'reala' - ciekawe, czy na kasach zostaną te lotto przedsprzedażowe
Hartge , najlepiej rano tak koło 10-12 i wieczorem 18-21 ale i wdzień babeczka chodzi z mikrofonem i ogłasza . Jak są święta to w ostatni dzień takie promocje że półki puste
Jackwar ta widziałem dzisiaj ją nawet chodzi z mikrofonem na górze i wyczytuje co jest w promocji i zaprasza
nie kiedy robią promocję że tyle a tyle sztuk i stoi gość z naklejką przy niej i nakleja upust 50% albo 30 %
to jest dobra sprawa bo widzą że towar nie schodzi to dają promocję i schodzi jak świeże bułki
robal...
no właśnie ....jeszcze nigdy nie zwróciłem uwagi....dzie w realu wysyła się kupony
no właśnie ....jeszcze nigdy nie zwróciłem uwagi....dzie w realu wysyła się kupony
ja kupiłem ciotce telewizor na prezent za 965 zł i jeszcze 50 zł poszło mi na konto skarbonka telewizor 36 cali a po promocji kosztował 1096 zł .
telewizor oglądałem i się zastanawiałem a facet co też oglądał mówi panie ja kupiłem 3 lata temu , zapłaciłem ponad 2 tyś a wolał bym ten od tamtego i rzeczywiście , tyle bajerów ma że mój wysiada , nagrywania na pamięć , a ciotce chcieliśmy prosty , tylko do oglądania bo ma już 77 lat
Hartge alkohol to zawsze był tańszy nawet ludzie na wesela kupują
ze sprzętem to nie nadążysz co rusz coś nowego wychodzi nowe technologie
halapek
tylko z trafiła, w konkretnych 'układach cenowych' - na kasach
tylko z trafiła, w konkretnych 'układach cenowych' - na kasach
tak ale dla tego nie ma co kupować najdroższego , ja sprzęt wole tańszy bo po roku już się nawet ten najdroższy nie umywa
każdy producent stwarza nowe innowacje wyścig szczurów każda marka chce przyciągnac klienta
robal............a widzisz to niewiedziałem.......ale jak rylko z trafiła ...to i tak bym nie wziął
halapek
kupujesz wybierając nominał, zupełnie, jak w doładowaniu telefonu - skanują kod i leci wydruk z drukarki fiskalnej - tak nawiasem - to mocno wnerwia kolektorów, bo nie ma kodu do skanowania, tylko zestaw kontrolny - sporo cyfr do wklepania
kupujesz wybierając nominał, zupełnie, jak w doładowaniu telefonu - skanują kod i leci wydruk z drukarki fiskalnej - tak nawiasem - to mocno wnerwia kolektorów, bo nie ma kodu do skanowania, tylko zestaw kontrolny - sporo cyfr do wklepania
Miłej soboty
powodzenia o 21:40
powodzenia o 21:40
to co oni karwa wymyślili......a swoją drogą ciekawe jak to zrobią jak będzie przez neta.....ale pewnie będzie trzeba mieć konto lotto..żeby grać
halapek
dokładnie tak - nie standardowy kupon, tylko wydruk
przez neta ? cóż, jakaś część ludzi pewnie będzie zadowolona
dokładnie tak - nie standardowy kupon, tylko wydruk
przez neta ? cóż, jakaś część ludzi pewnie będzie zadowolona
Halapek
robal....ale może być kiepsko bo będą mieli nad każdym graczem kontrolę.....teraz nie wiedzą ..za ile grasz i jak grasz....a grając przez neta napewno to się zmieni
Halapek
Przez internet cena zakładu będzie ta sama?
player...tego chyba jeszcze nie wiadomo.....ale raczej tak......bo z prowizją to i teraz można grać ...na www.3gry.pl
powinna być niższa - odchodzą pewne koszta, ale - licho wie...
robal....o tym nie pomyślałem.....ale masz rację....powinna być niższa
Dobry Wieczór
Jakby ktoś potrzebował 10/10, które rozbije bonus oto propozycja
51,38,64,75,77,78,18,45,19,26
Jakby ktoś potrzebował 10/10, które rozbije bonus oto propozycja
51,38,64,75,77,78,18,45,19,26
Witam Panie i Panów!Jestem juz guma i ide chyba w kajak.Te ost. Los. To jest potwierdzenie, ze przed losowaniem komp ichni zabawia sie nami jak sadysta!!:
halapek
no właśnie czyli ile osób je obstawi razem .... dwie w skali kraju
no właśnie czyli ile osób je obstawi razem .... dwie w skali kraju