Wpisy 1 616 193 – 1 616 292
13 lipca 2013 14:28 → 13 lipca 2013 15:11, 100 wpisów
------
.............................
.............................
Ulala.. .
........................................
Jano.. .
Jocia.. .
....................................
10, 10, 10,10, 10, 1010, 10, 1010, 10, 10 10, 10, 1010, 10, 1010, 10, 10 i do potęgi jeden o jeden raz więcej
Jocia..
Buziaków obcym babkom nie przesyłam.. .
Buziaków obcym babkom nie przesyłam.. .
krzysio już przerobił chyba Twoją na 10/10 tak mi sie teraz wydaje ze z Twojego kuponu
Andromeda.. ./Gała
..............................................
..............................................
W losowaniu 1499 powtórzyło się 14 liczb z dzisiaj i w 4261 13 liczb, to bardzo duża rzadkość.
Jocia
czemu?
czemu?
jocia, bo mi pasuje tak po prawdzie 10 z 80 łączyć i często to robię
W typowaniach: 1/1, 2/2, 3/5.
witam wszystkich
Ja na chwile Player ile bierzesz typowan do tylu losowan zeby np zatypowac na dzis Jezeli tajemnica to powiedz wporost Chodzi mi o multi
Ja na chwile Player ile bierzesz typowan do tylu losowan zeby np zatypowac na dzis Jezeli tajemnica to powiedz wporost Chodzi mi o multi
Znikam.. .
.......................
.......................
Skalar
Generalnie to około 15 ale to nie jest tak do końca bo pod uwagę biorę inne czynniki które sobie dobieram. A trafienie 9/20 nie jest wynikiem jakiegoś super sposobu tylko systematyczności(gry aż wejdzie) a teraz gram 1-40 bo w końcu odrabia, potem równo rozłożenia i za 40-50 losowań wysokie, taką mam prognozę
Generalnie to około 15 ale to nie jest tak do końca bo pod uwagę biorę inne czynniki które sobie dobieram. A trafienie 9/20 nie jest wynikiem jakiegoś super sposobu tylko systematyczności(gry aż wejdzie) a teraz gram 1-40 bo w końcu odrabia, potem równo rozłożenia i za 40-50 losowań wysokie, taką mam prognozę
player to ile jeszcze według ciebie czasu mazna grac przedziałem 1-40?
Wytypowałem
albo one są dziś na wieczór albo jutro
dziwnie mi wyszły
same parki !
2,3
8,9
11,12
17,18
21,22
i... 39,40
podejrzane to karwaa
albo one są dziś na wieczór albo jutro
dziwnie mi wyszły
same parki !
2,3
8,9
11,12
17,18
21,22
i... 39,40
podejrzane to karwaa
Skalar
Ciężko powiedzieć, myślę że do końca niedzieli można zaryzykować i czekać na to 14-16 po lewej. No ale może być przerwa i pojedyncze wystąpienie kończące ten trend który już chyba wygasa
Ciężko powiedzieć, myślę że do końca niedzieli można zaryzykować i czekać na to 14-16 po lewej. No ale może być przerwa i pojedyncze wystąpienie kończące ten trend który już chyba wygasa
JociÓ
Pozdrowienia dla wszystkich z lotniska w Londynie. Badzcie grzeczni jak bede w powietrzu
Pasko
Dzięki.
Dzięki.
karwaa
Skalar
w temacie lotto są aż całe 3 liczby podane, ciekawe jak to mam wysłać
w temacie lotto są aż całe 3 liczby podane, ciekawe jak to mam wysłać
O tak Pasko tutaj same aniołki
Skalar
1-40
1-40
Sylwia
player
jocia nic się nie stało jest
Skalar
równo rozłożenia, jakieś minimalne przewagi na przedziałach. No i liczby parzyste w większości
równo rozłożenia, jakieś minimalne przewagi na przedziałach. No i liczby parzyste w większości