Wpisy 1 615 547 – 1 615 646
13 lipca 2013 02:32 → 13 lipca 2013 03:25, 100 wpisów
jocia...to tatusiowi trzeba a u mnie w rodzinie blixniaków od groma tylko tak dziwnie,że jedno zawsze przeżywałoJa też z blixniaków
jocia..jedno a róznią się tylko na pierwszy rzut oka.Jak oboje nie spia to maja te same minki te same rysy cali tatusie
jocia...widziałaś te na NIE? Ja już nie wiem co wpadnie,normalnie musk sie lasuje
jocia...głodomorki tomało powiedziane.To mafia jestnie wiedziałam,że dzieci potrafia tak się drzeć
jocia....ja pitole ja czasamina zawał schodzęa co do liczb to mi 2 mocno iedzii 38 jeszcze
jocia...faktycznie wcześnieale 33 śledziki są tylko się boja wyjść na brzeg
jocia...żebyś wiedziałaKażdy by chciał najlepiej wydumane trafne liczby i żeby pukona jeszcze posłać a wygrana na konto im przelac.
jocia..mi tu na sobotę wychodzatakie co mają długie słupki 9,10,24,26,29,58,77
ja mam taka mapke od lat i widzę własnie co najczęściej wchodzi w sobotę
a co do m77 jak mnie czytasz to weź się puknij w musk wariatkomusiałam tonapisac bo to co poczytałam to zapawa na kpiny
a jak chceszm77 samobuja walnąć to walnij raz a konkretnie i po kłopocie
jocia..taaa duchchyba cza to gdzieś zgłosić bo to nienormalna kobita jest
popieprzone babsko.albo niech se trzaśnie raz a konkretnie albo niech dupy nie truje
jocia....szkoda,to pewnie jej kolejne zagranie.A ja czekam na jakąś wizytę i ni maani policji ani adwokata ani nikogo.Nawet psa oswoiłam dla obcych i nic
ale jajawykasowali jej wpisy.M77 jesteś kobietą? Jesteś dnem i niczym więcej i mam nadzieję,że do Ciebie dotarło
nie no faktycznie jakbym była nią to bym SE czasła raz a porządnie.Szkoda tylko tych dzieci
jocia..kurde te moje zeszyciki az tak daleko nie sięgająale stawiam.2 64,58
jocia/....57 może wlecieć ale 100pro nie daję a 4 ma kiepski słupek no ale jakby chciała nadgonic to akurat
zwracać uwagę na nogi i własna działalnośc ale dowaliłaJa też taka popieprzona jak i ona