Wpisy 1 614 910 – 1 615 009
12 lipca 2013 20:15 → 12 lipca 2013 20:48, 100 wpisów
lilcia ożesz ***a ja pierdole
Greg,Halapek....-byliście swiadkami dziś rano, jakie cyrki z TYM KIMś były....
deki..krótko po naszej rozmowie przyjechał.A jak wpadł to ja myślałam,że listonosz i otwieram a tam komandos
fafik.....ja byłem świadkiem pół nocy.....jobów odemnie troche otrzymał
kepalah..ja dzisiaj trochę czytałam i tak na prawdę to uj wie o co mu /jej chodziło
deki to jakieś science fiction lilcia cholera wie czy to nie prowokacja
zadanko..........kto ma zestawik liczb...10/10.....z których najdłużej nie wystąpiło 7/10...lub bardzo długo
karwa nikt mi na to pytanie nie odpisał.....nikt mi nie chce pomóc
karwa nikt mi na to pytanie nie odpisał.....nikt mi nie chce pomóc
Halapek-Dzięki,że pomogłeś mi ,bo na żywo bym udusił,a dodatkowo intelektualnie zamknąłbym tej jednostce twarz.Nienawidzę sarkazmu,prowokacji i ogólnej dziecinady
lilcia, ale żeby aż tak
;co jest dobre na małego głoda tylko danio,zakupiłem w sklepie 4sztuki,dwie mango i dwie o smaku malinowym,hi,hi,precz z głodem niech zyje edward gierek i ącki:
sylwuś...albo faktycznie coś jest na rzeczy albo ja nie wiem,albo głupota ludzka nie zna granic
hipcio..na głoda? Ja wpintalam 4 i jeszcze jestem głodna czyli to nie działa
ludzie teraz to mozecie wysłać kupony tylko w zabce lub na stacji pozna pora,hi,hi:
Mam pytanie na stronie Głowne polewj stronie jest napisane Loteriada i sa numery kuponow to mozna tam sprawdzic kupony loteriady
lilcia a mnie się wydaje, że to swojego rodzaju wołanie o pomoc, oby nie było za pózno
sywluś..mnie też się tak wydaje.Tylko tak się zastanawiam gdzie są nabliźsi
lilcia dokladnie, gdzie najblizsi
kepalah...o moim ojczulku kochanym jedynym na swiecie najkochańszym
syluś...wyjechalimasakra.Ale tak się dzisiaj zastanawiałam czy żyje ,czy nie,czy sobie jajca robi czy uj juz wie o co chodzi
SKALAR-wyczytałem,że sami dzwonią najpierw do osoby, która wygrała-także bez paniki
lali..........a aaaaaaaaaaaa.....coś wczoraj mówiłaś .,że dziś przyjeżdża
kepalah..śpiewał im dzisiaj piosenkę po Francowatemu.myślałam,że sięprzewrócę ze śmiechu jak się obudzą to ja raczej nie pośpię.Zresztą i tak nie śpię.# godziny dziennie to nic
bo dzis Lezaly 6kuponów loteriady zapytale czy moge wziasc i moglem No teraz gdzie mam sprawdzic?
Muszę spadać!Powodzenia Wszystkim za 2h w losowaniu!
Kobitkom na pożegnanie-
a Panom-
Kobitkom na pożegnanie-
a Panom-
lilcia ona naprawde potrzebuje pomocy
Jeszcze nie aniu a co to sa za numery kuponow co jest u Pasko loteriada?
fafik
Moreno znów reklamuje skutery
SKALAR musisz zalozyc konto na stronie www.loteriada.pl i tam dodawaj swoje kupony loteriady z numerami
Siemka...
Lila...
Lila...jak wygrane
Lila...jak tragedji ni ma to ok
Pie.rd.... le ten czat tutaj i te wszyskie pomówienia i nastwiania przeciwko innym. Nie życzę sobie głupich i nie mających podstaw zarzutów!!!! Adresat do, ktorego kieruję powyższą treść wie o kogo chodzi! Dość tego, ja z nikogo nigdy nie śmiałam się i nie mam takiego zamiaru, więc nie życzę sobie jakichkolwiek uwag pod moim adresem!!
Lila...