Wpisy 1 614 771 – 1 614 870
12 lipca 2013 19:28 → 12 lipca 2013 20:02, 100 wpisów
czesc lilcia
jocia...1 mnie w bambus robi tak,że wszystko możliwe,ale mnie wychodzi na NIE
liluchna karwwaaa chwasta musimy sie pozbyc
Dziewczyny!!!Idzcie na kompromis i niech padnie po 10-tce każdej z Was.Daj Wam jak najlepiej!
jocia a co tak oczęta wybałuszasz
jocia
jocia nie becz
lilcia musisz pozbyc się meny- szpiega
mendy*
sylwusia...w poniedziałek już będzie po mendzie,wyrwę chwasta w cholerę
swoją drogą się zastanawiam czy też szpieg zadzwoni do szpitala i zapyta czy tam byłam
lilka w poniedzialek pożłuje tego, ze w ogole byl
Czekam tu za jedną osobą, ale widzę, że jak się zjawiam to milczy i cicho siedzi
lilcia trzepnij chwasta tak, że wióry polecą
Alex-uwielbiam,a moja cudowna kobita jak zrobi,to na drugi dzień po południu połowy brak.
a tak na marginesie to ja nie wiem dlaczego pewne potrawy ludzie robią tylko w czasie świąt? Mam ochotę na rybkę po Grecku to robię.Nie rozumiem.Ludzie jedzcie i pijcie to co chcecie i kiedy chcecie bo wam życia może zabraknąć.
Witam.-player-nie ma znaczenia czy wysyłasz smsa czy przez kompa a wygrana alfy byla logowana przez kompa na kuponie bylo 7 szans tyle moge powiedzic
alex bo najwazniesze,zeby lezec, nie narobic sie a zarobic
Lila jak bym jadł co 2 dzień to w święta juz by tak nie smakowała
mirnam
sylwusia...leżeć i się nie narobić.Karwa jak by mi za spanie płacili,to za wiele bym nie zarobiła
Lila-uwielbiam karpia i latem też go jem jak mam ochotę-to samo z rybą po "grecku"
lilcia karrwaaaa czy ja dobrz widzę w tym linku yt?
a przedwczoraj jadłem kapustę z grzybkami-bo mnie naszła ochota
alex..pitolenie o szopenie.Tak jak ludzie jedzą rosołek tylko w niedzielę.Ja jak mam ochotę gotuję rosołek w tygodniu i nie widzę w tym nic złego.Mam ochotę na rybę po grecku,gotuje również.Święta to pojęcie względne
fafik...a jak pierogi z kapusta i z grzybami i nie musiałam czekać do świąt
no karwa-ja dziś na siłę kończyłem rosół,który przed wczoraj gotowałem na 2 udkach