Wpisy 1 613 311 – 1 613 410
12 lipca 2013 01:11 → 12 lipca 2013 01:40, 100 wpisów
mnie ten wega to przypomina pisownie korna
pasko jak myslisz
a gufno ma uj ci do tego becwale
ja tylko zapytałem cofam co napisałem o kornie to bylo ino pytanie i sugestja
wega10: na pewno nie grozi mi dokładanie z własnej kieszeni do tej strony narazie.
niunia jezdes
klepak...milionpincetstiodziewiecetttttttt
żeleczka
wega10: gdybym policzył ile godzin spędziłem nad stroną przez ostatnie 10 lat, a ile strona wygenerowała z reklam, to stawka na godzinę kiepska. raczej poniżej minimum krajowego
czemu tu na tej stronie przewijają się ludzie których obchodzi życie innych?? chcą wiedzieć wszystko.. Nawet kto ile zarabia.. Hehh.. Ohyda
z wlasnej kieszeni to nic nie zrobiles ? - zarobiles moze 50 k euro - i nic wiecej - heh
zelka jeszcze troszke i zgarniam bonusa i jade do ciebie
no co tu dużo pisać... taki portal jak ten jest miarą sukcesu. To że istnieje ponad 10 lat o czymś świadczy.
wega10: jeśli chciałbyś mi zaproponować 50k euro za tą stronę, to zmartwię Cię, ale nie będzie Cię jednak stać
o niczym nie swiadzczy - zebys byl pewien - zaraz reklamki sie skoncza - lidla - optiona
pasko poprosze bana bo jprdl...nie idzie goscia strawic
proponuje napiszcie brzydkie slowo dostaniemy po bananie i idziem spac
proponuje napiszcie brzydkie slowo dostaniemy po bananie i idziem spac
kto pierwszy go jedzie
po majtach
halapek
zelka idziemy spac kiedy bedziesz na mp ponownie
wega10: jak chcesz się wkurzać na takie strony, to od razu najlepiej na twórcę facebooka
możemy sobie ponarzekać na niego a ile zarabia też można sprawdzić na giełdzie, i ilość wejść na facebooka też jest jawna
zeleczka zmienila zdiecie ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooojesz ty jprdl..kulfa mac ale niuniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wega10: no ja cały czas jestem ciekaw, czego Ty po mnie oczekujesz?
klikasz o GPW? - co ty wiesz o grze na GPW - wymień ile jest na parkiecie
pasko mnie sie wydaje ze wega powinien ci pisac na @@@@@@@@@@@@@@ pytania i czekac na odpowiec itd itp
mam racje mp
mam racje mp
wega10: nakierunkuj mnie bo może robię jakiś błąd, a Ty widzisz właściwą drogę. Na GPW nie gram.
wega10: ja tylko potrafię sprawdzić wartość firmy takiej jak facebook na giełdzie. Nie znaczy to, że gram. Powiem więcej... nigdy żadnej akcji nie kupiłem żadnej spółki
zelka kiedy oni pójdą spac
a widzisz jak to robisz ? sprzedajesz gowniane programy i myslisz ze dalej bedziesz robil z reklamki./
sprzedaje gówniane telewizory, stoły, pralki, buty, usługi budowlane ;P
jestem adwokatem pasko
z przykroscią i zalem zawiadamiam was ze pasko przedstawił druk L-4 i nie morze pisac ma rełmatyzm i lumbago nie moze trafic palcem w klawiature
z przykroscią i zalem zawiadamiam was ze pasko przedstawił druk L-4 i nie morze pisac ma rełmatyzm i lumbago nie moze trafic palcem w klawiature
klepak ..........masz zwrok sokoli
w programach, które piszę, że nie służą do wygrywania, ale jedynie do obliczeń jak wyspecjalizowany, precyzyjny kalkulator
widać nie oglądałeś moich filmów na youtube gdzie padały takie pytania a ja odpowiadałem
jestem adwokatem pasko
pasko cicho i
pasko cicho i
wega10: budować coś na oszustwie... ja dziękuję bardzo, mnie to nie interesuje.
zeleczka co tam bylo n a tym palcu klepak pytał
zelka a kto jest tym smokiem
smog wawelski