Wpisy 1 613 202 – 1 613 301
12 lipca 2013 00:44 → 12 lipca 2013 01:08, 100 wpisów
wszyscy i to juz bo czas antenowy wam się skączył
a płacicie abonament cyfrowy
czy dalej analogowyyyy
a płacicie abonament cyfrowy
czy dalej analogowyyyy
zelka ty zostajesz niunia zdzieramy dzis kosci do białego rana
wega .. leć na Wegę
idż tam , gdzie Tobie dobrze i nie bąź arognacki, nie wywyszaj sie , bo mysle,ze nie masz powodu
idż tam , gdzie Tobie dobrze i nie bąź arognacki, nie wywyszaj sie , bo mysle,ze nie masz powodu
wega10: no ale nie wierzysz, że ktoś nie wydaje tych 2,50 zł i nie puszcza tego kuponu co tu wytypowuje?
trudno w to uwierzyć, że ktoś podaje tu 5 liczb i również w kolekturze je podaje?
zelka.....jprdl....zarzuc troszkę pudru bo nie poznaje cię
gram ... mało kto tu nie gra 3 miliony zakładów w ostatnim losowaniu Lotto ktoś puścił.
klepak ....zelke trzasnął komar ma uczulenie na jad kulfa mot jprdl...masakra
wega..jakie to ma znaczenie, jestes lepszy ?? Jaki zarozumialec..
zelka ...spoko nic sie nie zmieniłas
wega 30.01 2008......gdybyś posiadał trochę inteligencji....sam byś sprawdził
bo w sumie prosilem o to - wiesz tutaj stare dziadki sa i mysla ze wygraja - heh
zelka ostatnio widziałem twoje wnetrze to bylas niunia
teraz widze zewnetrzną powłokę nic ci nie brakuje
teraz widze zewnetrzną powłokę nic ci nie brakuje
zelka spoko dzis tez będę miał mokro
JociÓ
wega10: no ale ktoś wygra. Wytłumacz to tym, którzy wygrali, żeby nie grali, to Cię wyśmieją.
wytłumacz tym, którzy wygrali 6, 7-cyfrowe kwoty, że głupotą jest grać.
wega.....byłeś.....i znikłeś....to nie wiem czy można to określić słowami....od kiedy..........może lepiej by brzmiało.....od kiedy do kiedy....
zelka zostaffffffffffff
dla wielu te 10 minut w ciągu dnia z kuponem w ręce, to naprawdę fajna rozrywka. Wiadomo, że w tym czasie można wypić też piwo za taką kwotę ... no ale każdy woli coś innego.
pasko...nie kazdemu mozna dogodzic
jak widze - to sie bawia twoim serwem pasco - to dobrze - zlikwiduj - pewne reklamy - hehe
pasko u mnie serwer wolny
pasco ? - ile miales wejsc na serwa? / w czerwcu / - tylko nie oszukuj hehe
wega10: czat jest głównie po to, żeby pokazać, że tutaj tętni życie i jest społeczność ludzi wokół strony. To widać przy wejściu od razu.
zelka... jestem w aucie....brałbym cię w .....
na świecie są tacy idioci że pojawiają się wątpliwości co to genezy ich tępoty..
wega.....wypad .....admina nam obrażał nie będziesz....i h...j cię obchodzi że są reklamy......
tendencja jest cały czas do góry... z roku na rok jest więcej internautów.
wega dało by rade zebys poszedł prosze bo ja bajere chciałem popisac z żelką
a która porządna strona nie ma reklam?
Mam na myśli głównie dużą liczbę odwiedzających, bo wiem, że może być porządna niszowa.
Mam na myśli głównie dużą liczbę odwiedzających, bo wiem, że może być porządna niszowa.
pasko ja widze ze wega chce cie wkierwic zebys sie porzygał po pizzie
jeszcze 5 lat temu było kiepsko z tymi reklamami, ale na szczęście reklama internetowa ma coraz większy udział.
i on karwa mówi że strona się zmieniła na gorsze,......ty karwa jakiś niedorobiony jesteś.....i chyba nawalony.....następny czubek.......
znikam...
znikam...
JociÓ 71
pasko 00;06 01;06
u mnie jak bedzie 1;50 to znowu uciekam do piwnicy