Wpisy 1 612 955 – 1 613 054
11 lipca 2013 23:21 → 11 lipca 2013 23:59, 100 wpisów
chociaż - wiedzielismy że nikt z strony nie trafi
gralismy na rozne sposoby i modele - wybieralismy np.koncowki na multi na 0 - 1- 2- 3- itd - jak byly trafienia to bawlismy sie tym - to fajne bylo - pozdrawiam teraz Wszystkich obecnych graczy
gralismy na rozne sposoby i modele - wybieralismy np.koncowki na multi na 0 - 1- 2- 3- itd - jak byly trafienia to bawlismy sie tym - to fajne bylo - pozdrawiam teraz Wszystkich obecnych graczy
jocia lubie
Ta..... prawdę mówiąc BYŁ taki Ktoś
co trafił....
czyżby pamięć szwankowała
co trafił....
czyżby pamięć szwankowała
wega
wtedy były oboki
teraz są oboki
a my przestalismy grac w ts
i lubimy pasko wnerwiacccccccc
wtedy były oboki
teraz są oboki
a my przestalismy grac w ts
i lubimy pasko wnerwiacccccccc
jocia - no ba pewnie kazdy by chcial trafic - ale z tej strony nikt niczego nie wygrał - taka jest prawda - a stronka bardzo sie amieniła oj oj
Nooooo taaaak.....
już rozumiem....
Kolejna gra....kolejna zabawa....kolejne wkręcanie
Dobranoc
już rozumiem....
Kolejna gra....kolejna zabawa....kolejne wkręcanie
Dobranoc
nie rozmumiesz o czym klikam - pasco poszedl w strone komercji - w sumie nie dziwie sie - ale jak lukam te jego programiki - ktore sa tak prymitywne w modelach matematycznych - to dramat - ja i kilku z nas przenieslismy sie na neta - bo tutaj w lotto to możemy hehe
jocia - 4-5 latek temu to jak my obstawialismy w fortunie liczby z koncowek - to byly trafienia - uwierz mi
teraz stronka pasco to bardziej - wymiana starszych panow ze starymi paniami - zero gry - zero pomyslow
też miewam z końćówek
4-5 latek temu..było łatwiej wygrać , teraz nie..postęp TSA , szkoda gadać i czsu
P.s. 8/10 świezutka to własnie z końcówek
4-5 latek temu..było łatwiej wygrać , teraz nie..postęp TSA , szkoda gadać i czsu
P.s. 8/10 świezutka to własnie z końcówek
wega ..5 lat to ciebie tu nie było i nie piernicz wierdzy bo nie grało się na zadne koncówki w fortunie ..garało pare osób w totomix ..a połowa nie wiedział z mp ze mozna grac mm u buków i sa kursy dobre ..wiec nie produkuj się
smutne to - ale wlasnie wszyscy gracze to zrobili - i chwala mu za to ze teraz robi " dopiero" dobrą kase hehe
wega, to co tutaj robisz.. nie bardzo rozumiem..chcesz pokazac swoja wyższość..nie ładnie
zapytaj pasco - powie ci po moim IP kiedy i pod jakim nickiem sie logowwlem
halapek
zawsze i to zawsze od szczęścia zależy
nie ma żadnych systemów do wygrania
zawsze i to zawsze od szczęścia zależy
nie ma żadnych systemów do wygrania
z koncówek nicków tak jak ta rura 77 nie lubiłem jej grac nigdy
wega naucz się sam ..ja juz swoje zarobiłem a na reszte mam wy***ne
a co sie go tak czepiasz ..ja powiem tobie tak ..otwarcie jakos mi pasko tez nie leży bo nie umiem z takim rozmawiac dla mnie to taki kujonek dozo oczytany i tak dalej ale zrobił ta strone i jak ma kase z tego to jego sprawa bo jak sie ma łeb i*** to kombinuj a ty jestes lamus z dziurawą kiesznia i tylko uzalac się umiesz co było 5 lat temu ..
bo jak nie mam co robic to se klikam a ty skoro taki kozak byłes 5 lat temu na koncówki w fortunie to dlaczego nie wykorzysta les wtedy tego
13max33: zdziwilbys sie. Na studiach jezdzilem Oplem Calibra i czesto jezdzilem po dyskotekach z kolegami
masz rację
9,10
19,20
29,30
39,40
itd.
to są rzeczywiście początki /INACZEJ/
a nie końcówki dziesiątek
9,10
19,20
29,30
39,40
itd.
to są rzeczywiście początki /INACZEJ/
a nie końcówki dziesiątek
Pasko ..spoko ale teraz tak Cie odbieram ..no widzisz myliłem się
ale nadal np. wypadam na snowboard w zimie a takze duzo gram w kosza.
a teraz siedze w pizzerii w miescie Brighton w Wielkiej Brytanii. 100m do morza mam
Pasko....bogatemu wszystko wolno.....jak wygram ..też se tam posiedzę
Ja zostalem tu wydelegowany z firmy... wyjazd sluzbowy2-tygodniowy
Pasko....a to przepraszam......jak mnie wydelegują..też se tam posiedzę
czy sa tutaj gracze - hmm takie stare pierdzile jak ja - wiesz hmm wojtek i pozostali - jak sam zaczynales - i uczyles sie hehe
czy są? - rozumiem ze masz to w gdzies - ale bylbym wdzieczy gdybys powiedzial hehe
\a kogo to
bo nas nie
pasko szalej szalej.... bo tego w domu ni ma
pasko gdzie lepsza pizza u nas czy tam