Wpisy 1 612 902 – 1 613 001
11 lipca 2013 23:06 → 11 lipca 2013 23:35, 100 wpisów
Gaju..no wiesz jest mi bardzo przykro jak tak pomyslałaś to ja z miłością doCibie a Ty mi kosza ..eh
wega kiedys to bylo kiedys
teraz jest po nowemu i jak weszłes miedzy wrony to krakaj tak jak oneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
teraz jest po nowemu i jak weszłes miedzy wrony to krakaj tak jak oneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ja lecę spać.
Dobranoc.
Dobranoc.
wega idz na forum tam pogadasz o systemach
itd itp tu je czad na maxa
itd itp tu je czad na maxa
play
Gaju ..rozumiem masz juz marynarza ..ok więc płynę dalej i szukam dalej
maxxxxxx walcz o walcz
-zebycie widziec i zjesc
wega10...
może zacznij jeszcze raz,
ale pod swoim pierwotnym nickiem...
wtedy można będzie pogadać...
Bo jako "przebieraniec" zarzucasz dokładnie to co sam tworzysz
Dobry wieczór
może zacznij jeszcze raz,
ale pod swoim pierwotnym nickiem...
wtedy można będzie pogadać...
Bo jako "przebieraniec" zarzucasz dokładnie to co sam tworzysz
Dobry wieczór
wega ten czad jest juz zaczadzony
pieknaja
ten czad
jest juz
zaczadzony
przez wielonikowców
jest juz
zaczadzony
przez wielonikowców
m77 wróci
Gaja...
Wasyl...., do Ciebie też mam....hm...sprawę.
Może pij jakąś meliskę...co....
Wasyl...., do Ciebie też mam....hm...sprawę.
Może pij jakąś meliskę...co....
pieknaja czemu
pieknaja pisze co uwazam i prawde
http://babol.pl/kat,1025465,title,Radwanska-wykluczona-z-akcji-Nie-wstydze-sie-Jezusa,wid,15807236,wiadomosc.html
ga-ju
M. ....sprawę do Ciebie mam mieć?
Spokojnie.....
Najpierw mów czemu ryczysz
Spokojnie.....
Najpierw mów czemu ryczysz
pieknaja....czsami ..pismo wyprzedza myslenie ..
szkoda gadać hmm - jak zaczynał to było nas może ze 100 - wymienialiśmy miedzy sobą rożne sytemy uczylismy sie wzajemnie gry - teraz hmm
G..myslałem że masz ..ze mnie bedziesz uspakajać zebym się cos napił czy zjadł czy tez zaimek wstawił
pieknaja pijee
ino czasem zamała dawka
ino czasem zamała dawka
pasko........
wega.....a tak szczerze.....trafiłeś coś konkretnego dzięki tej nauce???czy to bardziej od szczęścia zależy??
chociaż - wiedzielismy że nikt z strony nie trafi
gralismy na rozne sposoby i modele - wybieralismy np.koncowki na multi na 0 - 1- 2- 3- itd - jak byly trafienia to bawlismy sie tym - to fajne bylo - pozdrawiam teraz Wszystkich obecnych graczy
gralismy na rozne sposoby i modele - wybieralismy np.koncowki na multi na 0 - 1- 2- 3- itd - jak byly trafienia to bawlismy sie tym - to fajne bylo - pozdrawiam teraz Wszystkich obecnych graczy
jocia lubie
Ta..... prawdę mówiąc BYŁ taki Ktoś
co trafił....
czyżby pamięć szwankowała
co trafił....
czyżby pamięć szwankowała
wega
wtedy były oboki
teraz są oboki
a my przestalismy grac w ts
i lubimy pasko wnerwiacccccccc
wtedy były oboki
teraz są oboki
a my przestalismy grac w ts
i lubimy pasko wnerwiacccccccc
jocia - no ba pewnie kazdy by chcial trafic - ale z tej strony nikt niczego nie wygrał - taka jest prawda - a stronka bardzo sie amieniła oj oj
Nooooo taaaak.....
już rozumiem....
Kolejna gra....kolejna zabawa....kolejne wkręcanie
Dobranoc
już rozumiem....
Kolejna gra....kolejna zabawa....kolejne wkręcanie
Dobranoc
nie rozmumiesz o czym klikam - pasco poszedl w strone komercji - w sumie nie dziwie sie - ale jak lukam te jego programiki - ktore sa tak prymitywne w modelach matematycznych - to dramat - ja i kilku z nas przenieslismy sie na neta - bo tutaj w lotto to możemy hehe
jocia - 4-5 latek temu to jak my obstawialismy w fortunie liczby z koncowek - to byly trafienia - uwierz mi
teraz stronka pasco to bardziej - wymiana starszych panow ze starymi paniami - zero gry - zero pomyslow
też miewam z końćówek
4-5 latek temu..było łatwiej wygrać , teraz nie..postęp TSA , szkoda gadać i czsu
P.s. 8/10 świezutka to własnie z końcówek
4-5 latek temu..było łatwiej wygrać , teraz nie..postęp TSA , szkoda gadać i czsu
P.s. 8/10 świezutka to własnie z końcówek
wega ..5 lat to ciebie tu nie było i nie piernicz wierdzy bo nie grało się na zadne koncówki w fortunie ..garało pare osób w totomix ..a połowa nie wiedział z mp ze mozna grac mm u buków i sa kursy dobre ..wiec nie produkuj się
smutne to - ale wlasnie wszyscy gracze to zrobili - i chwala mu za to ze teraz robi " dopiero" dobrą kase hehe
wega, to co tutaj robisz.. nie bardzo rozumiem..chcesz pokazac swoja wyższość..nie ładnie
zapytaj pasco - powie ci po moim IP kiedy i pod jakim nickiem sie logowwlem
halapek
zawsze i to zawsze od szczęścia zależy
nie ma żadnych systemów do wygrania
zawsze i to zawsze od szczęścia zależy
nie ma żadnych systemów do wygrania
z koncówek nicków tak jak ta rura 77 nie lubiłem jej grac nigdy