Wpisy 1 612 654 – 1 612 753
11 lipca 2013 21:53 → 11 lipca 2013 22:31, 100 wpisów
Od początku lipca ciągle liczba 2 w Lotto, oprócz jednego losowania.
5/10,5/10,4/8 ..pisałam na czacie powt, 44 .. nie było siódemek.. nie bylo 47
Jeszcze muszę zniknąć
lila kupiłem dzisiaj 30 jajek od kur,cztery do zołądka aby lepiej myslec i lepiej widziec,jajak sa dobre na wzrok i mozg:
hipcio...a ja kupiłam jaja bez cholesterolu (podobno)maja fajna pastelowo wyblaknietą zielonkawą skorupkę
lila jak zjem wszystkie to mozg moze bedzie lepiej pracował i wyrazniej bede widział kobitki:
detox a co dziadziusia twojego szlag trafil na wolyniu ze przypominasz?wyrolowali go
detox..jak orientujesz sie chociaz w małym stopniu co to była rzeź wołynska to bys obok sformułowania "rzeź wołynska" nie dodawał tego typu emotek...
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Kumulacja Lotto: 7 000 000 zł
Dopisano wygrane mini lotto - padło 1x 268 445,50 zł
Gaju ..a wiedziałem że sie osezwiesz do tgo wpisu ..tylko czekałem
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 830 000 zł
detox tylko tyle?phi nic nowego.i polaskocz mnie bo ta rozdziawiona emotka jak dupa twojej starej wcale mnie nie rusza.
Max..no mam swoje czułe punkty..czytałam książke o rzezi wołyńskiej, otym jak bestialsko mordowano Polaków w tym dzieci..są pewne granice..
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
zresztą ten chat to chyba nie miejsce na podejmowanie niektórych tematów...
Gaju ..spokojnie .. Toboie się nic nie stanie obiecuję max czuwa
gaja ja to dobrze znam polowa mojej rodziny tam zginela a to jest tylkoi mala prowokacja poloczki
halape..mam do Gajusi zaufanie .. nie reaguje na takie zaczepki kotku ..no chyba że to odemnie są
halapek...Ty byłes pozostali tak więc inaczej w rolach głównych Max ..i inni halapek
chyba w niewporę w lazłem
jaka
max.....co u krzysia......chyba nie chce tu wracać.....honorem się uniusł czy co??
do kogo można pisać
Maxiu..no troche jestem ostatnio zabiegana...ale nie umknął mojej uwadze fakt ze flirtowałeś z Panią G....
tomeczku..Ty chyba nie jestes kolejnym wcieleniem niejakiego Detoxa?