Wpisy 1 612 097 – 1 612 196
11 lipca 2013 15:18 → 11 lipca 2013 16:24, 100 wpisów
Czy lepiej inną zdrapkę ?
12,14,17,23,29,36,47- co z tych liczb dalibyście do mm na wieczór
Albo kupię 25 małej czarnej i TUTTI FRUTTI co ?
ide niedługo czas sie ewakuowac w strone domu paa wszystkim i dobrych typowań
Dobra zaraz dam prezent tacie bo ma urodziny kupiłem z Włoch dla niego zapalniczkę za 6 euro dam jeszcze gorzką czekoladę i piwo Żywiec .
k.c.
szansa na trafienie 1250zł w małej czarnej to 1:71428
szansa na trafienie 1300zł w mm (trafienie 6/6) to 1:7800
sam decyduj
szansa na trafienie 1250zł w małej czarnej to 1:71428
szansa na trafienie 1300zł w mm (trafienie 6/6) to 1:7800
sam decyduj
Coś odechciało mi się grać w te dziadowskie Multi Multi.
A tu może akurat szczęście dopisze i wydrapie potrzebną kasę na PS3 Super Slim bo spłukałem się po wyciecze do Włoch.
Kupię po 25 małej czarnej i TUTTI FRUTTI. A kto wygrał główną wygarną w małej czarnej co ?
w drapkach wszystko jest możliwe- bo wygrane są wydrukowane- tylko miej tego farta i ją traf...
Tylko nie wiem czy kupić w jednej kolekturze wszystkie czy w kilku czy nie ma to znaczenia ? A w Multi Multi na ile gracie najczęściej skreśleń ja na 5 ?
Gracz z miejscowości Nowy Tomyśl wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Koniczynka
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Krzysztof ja już nie wiem czy Ty jesteś dzieckiem czy tylko się tak zgrywasz...ciągle zadajesz pytania.Jak na dorosłego faceta to trochę przeginasz
Oj tak tylko pytam.
krzysztof.......ty się spłukałeś......raczej chyba ojca spłukałeś......bo z tego co zawsze piszesz to on zawsze płaci
A tak w ogóle witam panią jak córka ?
Za wycieczkę czyli 1950 zł ze swoich dałem.
krzysztof..jak znajdziez odpowiedzi na swoje pytania, wtedy wydoroślejesz .
Znowu pytanie
Znowu pytanie
A córka dobrzeJa dziś napisałam do Ciebie,że jak będziesz tak bez sensu gadał to każda dziewczyna od Ciebie ucieknie
A tata kupił 160 euro, 25 euro miałem, 80 euro poszło na wejścia i około 50 zł. A tam pożyczyłem od jednych 7 euro i oddałem.
Jak ma na imię ?
Paulina ?
Nie podam
krzysztof....ale zarobiłeś je czy wcześniej dostałeś od ojca....bo to też różnica....a kiedyś mówiłeś że do roboty się nie nadajesz
krzysztof.....do roboty mówisz że się nie nadajesz.....szukasz zawodów takich jak bokser lub tenisista...czyli dobrze płatnych....dopiero jesteś po maturze/niezdanej/......leniem mi jedzie no odległość...w twoim wieku powinieneś myśleć o porządnej pracy bo nawet jak wygrasz przebimbasz raz dwa.....nie nauczyłeś się jeszcze jednego......szacunku do pieniedzy.../swoich/.....a to dla wygrywających rzecz najważniejsza
Krzysztof mam syna w Twoim wieku.Od drugiej klasy technikum dzień w dzień po szkole chodził do pracy.W zeszłym roku zdał maturę i obronił prace dyplomowa.I pracuje do dzisiaj.Najdłuższą przerwę jaką miał w trakcie szukania nowej pracy to były 2 tygodnie.Moja córka nie chciałaby lenia
Zarejestrował ktoś z was swój kod ?
Przepraszam za szczerość ale taka jest prawda.My tu wszyscy chcemy wygrać,marzymy o kasie,która poprawi nam warunki życiowe.Ale jednocześnie pracujemy...
Ale ja też dużo pomagam a po za tym też niedługo będę pracować.
Jak ma na imię ?
jociu masz moze juz jakies typy na wieczór,bo ja ostatnio nic nie moge trafic..?
gaju ja tez dzisiaj nic nie trafilam ..a tak poważnie ..to chyba 71 i powt. 21
mnie zastanawiaja siedemdziesiatki, czy moze wsród nich nie bedzie jakiegos ciągu..?
noooKrzysztof c pożartowaliśmy a teraz na poważnie.Jesli chcesz coś w życiu osiągnąć to tylko pracowitością.I nie musisz być sławnym tenisistą.Wystarczy,że będziesz dobrze robił to co umiesz i lubisz.Zapewniam Cię ,że dla normalnej dziewczyny nie liczą się duże pieniądze ale dobry charakter i pracowitość.
krzysio dasz sobie rade tylko musisz-niestety-przestac bujac w obłokach...
jocia......jo....ale typuj dalej ja nadal będę typował swoim sposobem ...obocznym
dla wyjaśnienia....sposób oboczny-typujesz liczby ;wchodzą same oboki
jocia.....dla wyjaśnienia ...mówiłem o sobie nie o tobie....co by dymu nie było
a i jeszcze zaimek....Tobie ...sorki .......trza uważać bo tu dymy o wszystko ostatnio ...
długo mysle niestety .. jeszcze ze dwie godz..w porywach ..
co robie? szukam takiego układu..
co robie? szukam takiego układu..