Wpisy 1 612 039 – 1 612 138
11 lipca 2013 14:39 → 11 lipca 2013 15:40, 100 wpisów
Tak, dokładnie
ale O.K. zabieram się za typowanie , mo muszę wypelnić wróżbę pewnej Ukrainki
witaj 1many336
Jeszcze wysokiej wygranej mi brakuje, do nie zawsze dobrej przepowiedni .
1many336
a ja wydałam 15zł a dostanę 2zł z powrotema co tam ,niech się nażrą
kasiko .. pisalam,ze po wygranej .. wiekszej..potem jest klęska wiec nie szalałam
prezes ts to spi na workach z pieniążkami,nie mozna go od nich oderwac:
a po kazdym losowaniu dowozą kilkanascie workow z kasa jest tego tyle,ze nie chce się nawet im liczyc:
Oderwiemy ! wcześniej lub pożniej
Witam. I kolejny system skrócony równomierny 5/14/14 wysłany na Mini Lotto. A oto liczby:
03,07,10,11,12,19,22,23,26,27,33,35,38,39
Życzę powodzenia.
03,07,10,11,12,19,22,23,26,27,33,35,38,39
Życzę powodzenia.
przez kilka minut straciłem połączenie z multipasko,szpiedzy ts za tym stoją chyba w morde jeza:
Odwrócili losowania..tyle powiem.. nie wiem,czy nie warto zagrac na liczby z 14 te które miałam
jola, ania, hipo
jocia dziś już "utargowałem" 165zł od ts
aniu z chybika zagrałem z 9/9 i kreśliłem 6/6- tu miałem 3/6
jocia dziś już "utargowałem" 165zł od ts
aniu z chybika zagrałem z 9/9 i kreśliłem 6/6- tu miałem 3/6
aniu w keno jak nie lecą moje zestawy często gram na powtórki- przed pracą miałem 2x 4/6 i jeden przegrany
drapek szczęscie masz po prostu, tak juz jest w życiu, jedni maja szczęscie do miłości inni do pieniędzy
Miałem 0 14:00 0/1, 2/2, 0/3, 4/5 i 3/10 aktualnie 44 punkty. Szkoda że nie wysłałem na 2 i 5 skreśleń. Tylko na 5/5 poluje kilka lat i nie mogę trafić najwięcej dwa razy grając miałem 4/5, na stronie kilka razy i kilka 3/5.
aniu "prawdziwych" pieniedzy od ts to ja jeszcze w sumie nie miałem, max 1000zł
drapku..to 540 zł.. a i tak nie miała jak wypłacić bo zamówiona byla juz wyplata kogos innego
tak, jocia jest zdecydowanie najlepszą typerką w mm- przynajmniej z tych co piszą na czacie
tianshi84 nie jestem !! ..raz na wozie , raz pod.. jak wsyscy !!
Czekam na Swoj dzień..wiem,ze przyjdzie
Czekam na Swoj dzień..wiem,ze przyjdzie
Kupie jak będę z 50 małej czarnej ciekawe co wydrapie wtedy ?
Jak dla mnie wystarczy 1250 zł i reszta pusta. Chyba dużo nie wymagam ?
Czy lepiej inną zdrapkę ?
12,14,17,23,29,36,47- co z tych liczb dalibyście do mm na wieczór
Albo kupię 25 małej czarnej i TUTTI FRUTTI co ?
ide niedługo czas sie ewakuowac w strone domu paa wszystkim i dobrych typowań
Dobra zaraz dam prezent tacie bo ma urodziny kupiłem z Włoch dla niego zapalniczkę za 6 euro dam jeszcze gorzką czekoladę i piwo Żywiec .
k.c.
szansa na trafienie 1250zł w małej czarnej to 1:71428
szansa na trafienie 1300zł w mm (trafienie 6/6) to 1:7800
sam decyduj
szansa na trafienie 1250zł w małej czarnej to 1:71428
szansa na trafienie 1300zł w mm (trafienie 6/6) to 1:7800
sam decyduj
Coś odechciało mi się grać w te dziadowskie Multi Multi.
A tu może akurat szczęście dopisze i wydrapie potrzebną kasę na PS3 Super Slim bo spłukałem się po wyciecze do Włoch.
Kupię po 25 małej czarnej i TUTTI FRUTTI. A kto wygrał główną wygarną w małej czarnej co ?
w drapkach wszystko jest możliwe- bo wygrane są wydrukowane- tylko miej tego farta i ją traf...
Tylko nie wiem czy kupić w jednej kolekturze wszystkie czy w kilku czy nie ma to znaczenia ? A w Multi Multi na ile gracie najczęściej skreśleń ja na 5 ?
Gracz z miejscowości Nowy Tomyśl wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Koniczynka
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Krzysztof ja już nie wiem czy Ty jesteś dzieckiem czy tylko się tak zgrywasz...ciągle zadajesz pytania.Jak na dorosłego faceta to trochę przeginasz
Oj tak tylko pytam.
krzysztof.......ty się spłukałeś......raczej chyba ojca spłukałeś......bo z tego co zawsze piszesz to on zawsze płaci
A tak w ogóle witam panią jak córka ?
Za wycieczkę czyli 1950 zł ze swoich dałem.
krzysztof..jak znajdziez odpowiedzi na swoje pytania, wtedy wydoroślejesz .
Znowu pytanie
Znowu pytanie
A córka dobrzeJa dziś napisałam do Ciebie,że jak będziesz tak bez sensu gadał to każda dziewczyna od Ciebie ucieknie
A tata kupił 160 euro, 25 euro miałem, 80 euro poszło na wejścia i około 50 zł. A tam pożyczyłem od jednych 7 euro i oddałem.
Jak ma na imię ?
Paulina ?
Nie podam
krzysztof....ale zarobiłeś je czy wcześniej dostałeś od ojca....bo to też różnica....a kiedyś mówiłeś że do roboty się nie nadajesz