Wpisy 1 611 296 – 1 611 395
10 lipca 2013 19:27 → 10 lipca 2013 21:34, 100 wpisów
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20100320-22/
Witam
Jocia
detox....trafiłeś coś grubszego....?????.....czy nadal same 9/10????
kepalaha to ten co tak miliony miał? To detox? bo mi się już wszystko pierdzieli
lali....
tak....to detox....milioner
wyłazić śledzie......nie chować się
tak....to detox....milioner
wyłazić śledzie......nie chować się
detox..trzeba było dobrze zainwestować a nie wszystko na totka wydawać
lila kotku obstawilem u buka 3lata temu ze PO wygra wybory!Ale jajca!
detox miał sporo wydatków pewnie....albo na ssaki leśne za często jezdził
lali.....to były ssaki......złote usta.....ale nie ze złota były
Detox>>> Ty lepszy od jednegi kolegi tutaj i króla Midasa razem wzietych.
Czego się nie dotkniesz w się zmienia.
Jak chcę takiego premiera!Może kużwa sobie garnitorow i sukenek dla baby nie będziesz za moje kupował?
Czego się nie dotkniesz w się zmienia.
Jak chcę takiego premiera!Może kużwa sobie garnitorow i sukenek dla baby nie będziesz za moje kupował?
hipcio.....byłeś dziś u spowiedzi...?????bo jak nie byłeś to masz grzech....i będziesz się musiał z tego wyspowiadać
dzisiaj kupiłem trzy zdrapki monopoly po 2zeta i mała czarna :i byłem przegrany na 5zeta,w rozpaczy poszedłem do drugiej kolektury w kiosku i 1zdrapka mala czarna zakupiona a na niej 10zeta,wiec mam 4zeta na plusie,hi,hi hip hip hura:
kepalah..przecież to normalny człowiek i chyba zna się na żartach a jak nie to się zaraz może poznać
hipcio.....na jak to dlaczego....10...to chyba matki boskiej pieniężnej....święto przeca
ale bede musial bo przez kilkanascie minut oglądałem gołe kobitki:
tak lila ksieza sa niezadowoleni ze mnie,ze patrze na golizne czasem:
hipcio....taaaaa zapytaj ich na co oni patrzą to do reszty osiwiejesz
hipcio.....tylko po każdym oglądaniu rób experyment..z końcówką....co by ci torby nie rozerwało
to wina internetu,pełno stron z golizną ,a ten:kosmaty kusi do grzechow i wykorzystuje osłabienie hipcia:
nie mogłem zatypować bo niechcący wcisłem na 2 losowania ...więc na 21.40......9,16,30,35,39,45,58,69,73,79......
oczywiście nie wysłane
oczywiście nie wysłane
lila podejrzewam ciebie,ze oglądasz goliznę zamiast patrzyc w mapki:
lali....no jeszcze żyję.....ale wieczorem odrobiłem straty...i wyszedłem na zero
hipcio...to źle podejrzewasz bo ani tu ani tu nie zaglądamnie mam czasu na pierdoły
jackwar cie przebił w usciskach bo az siedem razy i dwa kwiatki dodatkowo:
czy sa jakies kobiety chetne do całowania,bo bałwan dostał amoku: