Wpisy 1 610 940 – 1 611 039
10 lipca 2013 09:04 → 10 lipca 2013 11:13, 100 wpisów
aha
już czaję bazę - środa, to dopiero dziś - trochę mnie się potentegowało ...
sorki
już czaję bazę - środa, to dopiero dziś - trochę mnie się potentegowało ...
sorki
ulexxa
nie zabrakło, jeszcze mogłaś, bez problemu, trzy wstawić
dobrego trafnych wysłanych
zostawiam i
nie zabrakło, jeszcze mogłaś, bez problemu, trzy wstawić
dobrego trafnych wysłanych
zostawiam i
Robku....nie szlo..komunikat wystapil....aa w "loczach"..mam piasek..ojej jak ja dzis "szafne" ten dzien....pospalabym jeszcze ciutkie..ale moja siostrzyca..nie popusci..ajej..
ulexxa
robal
kondi
i dlatego nigdy nie kupie auta z rodziny vw/audi
jackwar
robal
kondi
i dlatego nigdy nie kupie auta z rodziny vw/audi
jackwar
ulexxa
aha, że - tajemnica korespondencji ? no, ale z anonimkiem ?
aha, że - tajemnica korespondencji ? no, ale z anonimkiem ?
Robi..ten nr. tel.nie podam przeciez tu..nie wolno publicznie podawac takich spraw..jak chcesz to napisze Tobie na meila..
trisetum
masz rację co do tych marek
kiedyś nie kupowało się na F
fiat ford i francuskie
choć francuskiego i teraz bym nie chciał
myślę że japończycy wciąż trendy choć od dawna klepią je w europie
masz rację co do tych marek
kiedyś nie kupowało się na F
fiat ford i francuskie
choć francuskiego i teraz bym nie chciał
myślę że japończycy wciąż trendy choć od dawna klepią je w europie
Jacki..2 blotniki do wymiany..nawet drzwi sie ciezko otwiera bo wgniecienia blokuja..ale ja glupia bylam..zamiast dac na warsztat to posluchalam mlodego niedoswiadczonego gowniarza..to tak teraz mam..
pewnie czeka na przeczekanie
sprawdzałaś te felgi ? może powyrywane mają otwory do mocowania !
sprawdzałaś te felgi ? może powyrywane mają otwory do mocowania !
przesadzasz
tajemnica obowiązuje w normalnych warunkach
wiadomości niechciane, publiczne wydaje mi się, że możesz wykorzystać zgodnie ze swoją wolą, w zgodzie z dobrym smakiem z ewentualnym przykryciem pewnych danych np. -
wpis numer
xxx .obserwująśc tą stronę widzę że przez osobnika(lub osobniczkę) pseudo xyz ludzie na tej stronie chcą się pozabijać tylko dać wam noże.Opowiem wam pewną historię parę lat temu na pewnym forum internetowym mój znajomy z pracy pozał dziewczynę o nicku xyz(nomen omen)która miała na imię mercedes pisali parę miesięcy i on się w niej zakochał.wysłała mu kilkadziesiąt zdjęć rzczywiscie piękna kobieta.Błagał ją o telefon ona nie chciała mu dać tego numeru wrezcie dał jej swój numer zadzwoniła po pewnym czasie.Ze szczęscia opił się i mnie zaprosił.W końcu nie mogąc ustalić jej adresu zatrudnił dedektywów i po tygodniu zadzwonili że już wszystko wiedzą i czy on chce pojechać z nimi.Pojechał na miejsce myślę że mogę zdradzić gdzie- do A w B .Co się okazało na miejscu,50-letni facet tłusty i garbaty zabawiał sie całą dobę siedząc w internecie i udając kobietę.Daniel - MÓJ KUMPEL RAZ NA ZAWSZE WYLECZYŁ SIĘ Z INTERNETOWYCH MIŁOSCI.Dlatego zalecam szczególną ostrożność
xyz
2010-02-27 11:53:09
IP: abcde*
tajemnica obowiązuje w normalnych warunkach
wiadomości niechciane, publiczne wydaje mi się, że możesz wykorzystać zgodnie ze swoją wolą, w zgodzie z dobrym smakiem z ewentualnym przykryciem pewnych danych np. -
wpis numer
xxx .obserwująśc tą stronę widzę że przez osobnika(lub osobniczkę) pseudo xyz ludzie na tej stronie chcą się pozabijać tylko dać wam noże.Opowiem wam pewną historię parę lat temu na pewnym forum internetowym mój znajomy z pracy pozał dziewczynę o nicku xyz(nomen omen)która miała na imię mercedes pisali parę miesięcy i on się w niej zakochał.wysłała mu kilkadziesiąt zdjęć rzczywiscie piękna kobieta.Błagał ją o telefon ona nie chciała mu dać tego numeru wrezcie dał jej swój numer zadzwoniła po pewnym czasie.Ze szczęscia opił się i mnie zaprosił.W końcu nie mogąc ustalić jej adresu zatrudnił dedektywów i po tygodniu zadzwonili że już wszystko wiedzą i czy on chce pojechać z nimi.Pojechał na miejsce myślę że mogę zdradzić gdzie- do A w B .Co się okazało na miejscu,50-letni facet tłusty i garbaty zabawiał sie całą dobę siedząc w internecie i udając kobietę.Daniel - MÓJ KUMPEL RAZ NA ZAWSZE WYLECZYŁ SIĘ Z INTERNETOWYCH MIŁOSCI.Dlatego zalecam szczególną ostrożność
xyz
2010-02-27 11:53:09
IP: abcde*
jackwar,gdyby nie francuskie tak traciły na wartości to bym kupił zreszta miałem juz salonowa megane 03' i za 8 lat wiecej straciła niz mercedes z 98 roku dlatego juz fr nigdy ale wygode maja lepsze jak niemieckie
Robus..dzis kupuje nowa startowa karte..tylko wygadamn ajpierw to co zostalo na tej..
wszelkie imiona i adresy użyte t a m są całkowicie przypadkowe i nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości, a ich ewentualne podobieństwo może być powodowane tylko ślepym przypadkiem
Robal , zgodzę się że tak mogło być bo tak bywa . ludzie zabawiają się czyimś kosztem .
Jacki..no powiedz co to moze byc za fachowiec?..skoro na sruby zimowe zaklada opony letnie?..nie pomyslalam o tym ze tak powinno byc..aa sruby lezaly jak byk..tyle ze na polce..
trisetum
w oryginale był Artur i zmieniłem, ale zczaiłem i właśnie dlatego piszę ten o przypadkowości - sorka i jeszcze -
w oryginale był Artur i zmieniłem, ale zczaiłem i właśnie dlatego piszę ten o przypadkowości - sorka i jeszcze -
ulexxa a w jakiej sieci kupujesz kartę ? pamiętaj że w niektórych by taniej rozmawiać tzeba jeszcze kody wklepać !!!!
ulexxa , po prostu nie wiedział że do innych felg są inne śruby jego błąd .
Jacki..tak ale ok.ale powinien pomyslec i wogole..aa opony pozniej te zimowki co z powrotem wsadzil..too nawet nie byly dokrecone..ehh
ulexxa to masz fajnych fachowców przeca śruby zimowe sa dłuższe od letnich wiec jak oni to zakręcili ?
ulexxa
nie daj się prosić -
daj jednego esika / nawet bez szczegółów >18+ / - zobaczymy - ręka mistrza, czy gotowiec
nie daj się prosić -
daj jednego esika / nawet bez szczegółów >18+ / - zobaczymy - ręka mistrza, czy gotowiec
Robal , dziś emeryt zrobił mi wpis w KG
ja już się puściłem , od dziś dają już małe blankiety loteriady
ja już się puściłem , od dziś dają już małe blankiety loteriady
Monet
jak on mógł tak napisać!!
chyba że te C oznacza Polskę centralną
jak on mógł tak napisać!!
chyba że te C oznacza Polskę centralną
ulexxa
Eeeeee, to mistrzu klawiatury, z Cichego Wielbiciela/ki/ nie jest - jak czytasz Nasz Milusi Napaleńcu - sorki, bez urazy i
Eeeeee, to mistrzu klawiatury, z Cichego Wielbiciela/ki/ nie jest - jak czytasz Nasz Milusi Napaleńcu - sorki, bez urazy i
jackwar......emeryt bardzo cię lubi .......yyyyyy...może on cię wręcz kocha......tak często do ciebie pisze
siemka...potwory z mp...usiowej nory...
siemka...potwory z mp...usiowej nory...
halapek , chłopina ma problemy z psychą utleniacz mu mózg wypalił
no.....musi coś go strasznie boleć......za dużo prawdy pisałeś może i go kole
jackwar
A co Ty z tym Pa ryżem ? Stolica miłości, modelek, kasztanów - czyżby tam tkwił jakiś głębszy podtekst ?
halapek
A co Ty z tym Pa ryżem ? Stolica miłości, modelek, kasztanów - czyżby tam tkwił jakiś głębszy podtekst ?
halapek
dobra stleniam sie..zycze milym Panom..samego dobrgo dnia..ii megoooowskich wygranowskich..
Robal , chłop światowy a ostatnio pisał że tam był i stawiał u buka i że wygra kupe kasy i do tego w euro
'kupe' napisał ? no, czemu nie ?
dobra ja znikam n i e r o b y
dobra ja znikam n i e r o b y
halapek
nie z chin , on utrzymuje z wietnamem , goście do niego przyjeżdżają z wietkongu i pokazuje gdzie w polsce ryż można sadzić
nie z chin , on utrzymuje z wietnamem , goście do niego przyjeżdżają z wietkongu i pokazuje gdzie w polsce ryż można sadzić
jackwar.......no co ty......nie tylko z wietkongu.......jest pilotem wszelakich narodowości.....a w szczególności wczasowiczów z polski....którzy przyjeżdzają zwiedzać Gniezno zapewne.....ponoć nie pochodzi z tamtąd.....ale miasto ma obcykane ......,,,obcykanem,,--z pomocą internetu
aczkolwiek trochę świata zwiedził....wie nawet gdzie leży w-wa centralna....łomianki.....i kobyłka......najlepiej przypadła mu do gustu w-wa centralna.......czy może chodziło o dworzec???
czuję że emeryt jak to przeczyta ,,.....nie obędzie się bez wpisu w mojej KG,,....
5,6,11 & 57,78,79
a co triset obraziles sie na mnie Czy 5/5 uderzylo do głowy O co chodzi wpisalem ci sie do KG i cisz a innym odpisales
Emeryt jesteś ? Jedziesz ze mną w sierpniu nad hańcze... ? Oprowadziłbyś mnie
Witam
Przyłącze się słów które wypowiedział Robal36
Masz stu procentową rację o pogrążających miłościach w sieci
Kto posuwa się do takich wirtualnych miłości ?
Odpowiem bardzo krótko są to nieudacznicy wykluczeni społecznie którzy nie dają sobie rady w codziennym życiu
Zakłamanie i obłuda która występuje nawet na tym czacie jest czymś nieprawdopodobnym
Zwróciłem uwagę na niektórych wypowiadających się użytkowników
ich dziwne ciągle zmienne nastroje poświadczają ich wirtualne kłamstwo chcą w końcu gdzieś zaistnieć ale nawet i tu im to nie wychodzi to jest PARODIA !!!!!!
Przyłącze się słów które wypowiedział Robal36
Masz stu procentową rację o pogrążających miłościach w sieci
Kto posuwa się do takich wirtualnych miłości ?
Odpowiem bardzo krótko są to nieudacznicy wykluczeni społecznie którzy nie dają sobie rady w codziennym życiu
Zakłamanie i obłuda która występuje nawet na tym czacie jest czymś nieprawdopodobnym
Zwróciłem uwagę na niektórych wypowiadających się użytkowników
ich dziwne ciągle zmienne nastroje poświadczają ich wirtualne kłamstwo chcą w końcu gdzieś zaistnieć ale nawet i tu im to nie wychodzi to jest PARODIA !!!!!!
hahahah Zakłamanie i obłuda która występuje nawet na tym czacie jest czymś nieprawdopodobnym
leon/ja znam parke co poznała sie w grze wirtualnej i sa razem już więc wyjatki sa
piękne słowa oprawie je w ramke i na ściane Tytuł ZŁOTE MYŚLI cz.2
ja poznalem swoja na fotce pl ale ostatnio ze mna zerwala bo powiedziala ze dla mnie totolotek jest wazniejszy hahhahah ale wroci tak czuje
oczywiście są normalni ludzie ale tak jak wszędzie znajdą się oszuści co chcą zaistnieć
emeryt !!!! zakało jedna !!!!
emeryt !!!! zakało jedna !!!!
A tak pozatym no net ? Karzdy myśle ma życie prywatne własne... Ciekawe czemu tak dociekliwi są niektóre osoby na tym czacie... Typu o emeryta chodzi... Czy on emeryt ? A czy oprowadza wycieczki ? Mnie to w.a.l.i czy to prawda czy fałsz
problem w tym ze za dużo zboczeńców i jak idziesz na 1 spotkanie to strach czy nie obrobią ci tyłka
swoją drogą jak czytam blog taksówkarza z krakowa to mam wrażenie że połowa młodych dziewczyn jest nic nie warta może po prostu winą jest to że chcą szybko wejść w dorosłe życie ? Chłopina co się na patrzy na sznureczki i bez sznureczków to obrzydzenia dostaje i coraz bardziej nie chce mu się jeździć po nocach
franek , nie chodzi o to czy jest taki czy nie , jeśli pisze że ma 30 lat to mu wierzysz ale jeśli pisze że wstanie wojennym narażał licencje pilota oprowadzając wycieczki po kościołach to coś się nie zgadza . Stan wojenny wprowadzono w 1981roku to jest 32 lata temu !!
Triset mówisz nikomu a np szacele multicorka? ja tam sie nie wpisałem ale jak mowilem to niewazne juz To twa iwidualna sprawa,
ja wtedy miałem 16 lat a on wycieczki oprowadzał chyba że tak jak nick wskazuje jest już emerytem a te 30 lat brakuje mu do 100 tak to się zgodzę .
Jackwar>> w Kołobrzegu już pewnie kolejne podziękowanie dla Ciebi e się redaguje..
Jackwar
a może to jaki schizofremik ? Albo i inna choroba o podłożu psychicznym ?
A może poprostu robi sobie jaja i nabija sie z tych co mu wierzą i przytakują ? Ja tego napewno niewiem
a może to jaki schizofremik ? Albo i inna choroba o podłożu psychicznym ?
A może poprostu robi sobie jaja i nabija sie z tych co mu wierzą i przytakują ? Ja tego napewno niewiem
Monet tylko chłopina pewnie siedzi w domu
jak się pytałem w jaki sposób w tych podróżach łączy się przez internet to nie wiedział facet po studiach , 30 latek i taki ciemny ?
jak się pytałem w jaki sposób w tych podróżach łączy się przez internet to nie wiedział facet po studiach , 30 latek i taki ciemny ?
franek , gość siedzi w domu na emeryturze i bajki pisze
wymyśla historje jaką to kase wygrywa u buka totolatka wysyłają mu w punkcie z wygranych a on tylko przez telefon wydaje dyspozycje
wymyśla historje jaką to kase wygrywa u buka totolatka wysyłają mu w punkcie z wygranych a on tylko przez telefon wydaje dyspozycje
Odpowiedź nasuwa się sama
takim człowiekiem wykluczonym społecznie jest między innymi jest użytkownik emeryt
Ciągle coś chce udowodnić swoimi przechwałkami choć dobrze wie że wszystko co tu przedstawia jest fałszem no i wiadomo jest że kłamstwo ma krótkie nogi i sam złapie się w swoją zarzuconą przez siebie sieć
takim człowiekiem wykluczonym społecznie jest między innymi jest użytkownik emeryt
Ciągle coś chce udowodnić swoimi przechwałkami choć dobrze wie że wszystko co tu przedstawia jest fałszem no i wiadomo jest że kłamstwo ma krótkie nogi i sam złapie się w swoją zarzuconą przez siebie sieć