Wpisy 1 609 940 – 1 610 039
9 lipca 2013 20:23 → 9 lipca 2013 21:20, 100 wpisów
Pasko współczuję
skalar masz cie namierzyć,,,myśle co takich tłuków mam gdzieś mam lepsze sprawy zrywam przegiołeś ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zaraz się odezwe
pajac to ty Nie wysilaj sie tyle co popiszesz a najlepie zbij smietane to ulży bo bije4 do glowy
Ktoś tu za dużo % wypił
Napewno sie odezwiesz ale bedzie inny nick Bo ten masz do zadymy
xxxxxxxxxxxxxxxx zadyme to bedziesz miał,,,,wyruchać twoją dziewczyne
ulala nie mam żadnych procentówCzasami czlowiek wybucha jak jest cos za duzo
Zakopleksiony czlowieczek w realu to tu póbuje Zalosne Wejdzie zaraz w inny nick i bedzie inna osoba ale stylu pisani nie zmienisz I na tym koncze zbyt niski poziom Teraz to olewka nz ciebie
to racja zeby tak dobrze sie trafiało to bysmy byli milionerami
aha, no ja gadałem ostatnio z vanillą, nie wysłał a miał kilka 7/8, 8/9 , jak mówił to około kilkanaście tyś mu przeszło koło nosa
Witam, mam prośbę o pomoc w excelu. Myślałem że jestem mądry, a tu płotki Chciałem wyciągnąć pozycję z wylosowanych ostatnich liczb funkcją =INDEKS(ostatnieLosowanie;PODAJ.POZYCJĘ(1;ostatnieLosowanie;0)) i nie udaje mi się....
Użytkownik "jaro55" otrzymał blokadę pisania na czacie na okres 7 dni
Frustrujące być tak obrzydliwie bogatym? Co?
Detox jesteś sfrustrowany?
Detox jesteś sfrustrowany?
detox...świętujemy już??
jak przewidujesz?
5/5
6/6
7/7
czy moze 8/8???
jak przewidujesz?
5/5
6/6
7/7
czy moze 8/8???
PRZEPRASZAM jesli moje wrażenia zdania nie były tak ktos poczuł sie nie swojo itp Przepraszam
pasko nie blokuj kolegow!Oni maja inne zdanie!Jest kuzwa demokracja w tym zacofanym kraju?
detox>> ustawka? Myślisz?
Chcialbym.
Latwiej wygrać z oszustem niż z rachunkiem prawdopodobieństwa i ślepum losem.
Oszust popełni kiedyś błąd.
Los nie.
Chcialbym.
Latwiej wygrać z oszustem niż z rachunkiem prawdopodobieństwa i ślepum losem.
Oszust popełni kiedyś błąd.
Los nie.
Monet naprawde cenie Ciebie!Ale wierz mi to jest mafia !Tu w Polsce jest wszystko ustawione.
Nie watpie.Daja wygrywac male wygrane typu 5/6 w lotto ale glowne ida do ludzi podstawionych