Wpisy 1 609 903 – 1 610 002
9 lipca 2013 20:00 → 9 lipca 2013 20:51, 100 wpisów
s.y.l.w.i.a
przypomnij mi - ile miałaś, w poprzednich edycjach, zarejestrowanych kuponów loteriad ?
przypomnij mi - ile miałaś, w poprzednich edycjach, zarejestrowanych kuponów loteriad ?
wal się na ryj nie wyjdą,może za słabo zakreciłeś bebnem krec to ci powiem,,,,,,,,
Robalku oj... dużo... mega dużo... teraz omijam loteriadę szerokim łukiem
Dzisiaj w "mojej" żb jakiś gostek nastawił się na krzyżówkę xl i tak brał i brał, co wyjął, to inwestował, i tak pyk i wypłata pyk i kosz i pyk i kosz i pyk i wypłata... I tak prawie dwie godziny... Zostały mu same drobniaki i tak skrobie 4,50, 4,60 4,70, ...90, ... 95,7,8 jest 5 zeta
- "no dobra, pan da jeszcze jednego i zmykam"
no i wyjął stówkę i poszedł
- "no dobra, pan da jeszcze jednego i zmykam"
no i wyjął stówkę i poszedł
teraz za me wpisy moge dostac bana ale zatypowalem i patrze że ktos prubuje szuka zaczepki a tzw Jaro55 taki klon co o starym nicku przypomnial Jaro jestes zwykła popierducha tyle co popiszesz tyle twego Wejdziesz na innym nicku i bedziesz inny co nie prostaku? Mam dosc klonow Tepic jak chwasty
Jaro sam sie wymien bo jestes żałosnym malutkim zadymiarzem
Jocia bym wytepil takie chwasty typu jaro w kosmos z nimi
Jocia bym wytepil takie chwasty typu jaro w kosmos z nimi
jocia
Skalar, ale po co Ty się denerwujesz olej to
ile mona zadymiarzy mozna tolerowac nniech liscie pompuja i niech wy***laja na Sybir
Skalar ja nie zwracam na nich uwagi bo szkoda mojego cennego czasu
Ja jwastem spokojny jak kto mnie zna ale wszystko ma swe granice
ulka
sylwia ja tez niezwracalem uwagi i ciepłym moczem ich a co dla jarysla liter zabrakło
Witam. Wysłałem dla sprawdzenia czternaście liczb w Mini Lotto:
3,4,7,10,11,12,19,23,26,27,33,35,38,39
Rozpisane w systemie skróconym równomiernym: 5/14/12
3,4,7,10,11,12,19,23,26,27,33,35,38,39
Rozpisane w systemie skróconym równomiernym: 5/14/12
Ja to mam poważny problem - myślę na co przeznaczyć grubą kasę, którą wygram
Skalar szkoda moczu
Pasko współczuję
skalar masz cie namierzyć,,,myśle co takich tłuków mam gdzieś mam lepsze sprawy zrywam przegiołeś ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zaraz się odezwe
pajac to ty Nie wysilaj sie tyle co popiszesz a najlepie zbij smietane to ulży bo bije4 do glowy
Ktoś tu za dużo % wypił
Napewno sie odezwiesz ale bedzie inny nick Bo ten masz do zadymy
xxxxxxxxxxxxxxxx zadyme to bedziesz miał,,,,wyruchać twoją dziewczyne
ulala nie mam żadnych procentówCzasami czlowiek wybucha jak jest cos za duzo
Zakopleksiony czlowieczek w realu to tu póbuje Zalosne Wejdzie zaraz w inny nick i bedzie inna osoba ale stylu pisani nie zmienisz I na tym koncze zbyt niski poziom Teraz to olewka nz ciebie
to racja zeby tak dobrze sie trafiało to bysmy byli milionerami
aha, no ja gadałem ostatnio z vanillą, nie wysłał a miał kilka 7/8, 8/9 , jak mówił to około kilkanaście tyś mu przeszło koło nosa
Witam, mam prośbę o pomoc w excelu. Myślałem że jestem mądry, a tu płotki Chciałem wyciągnąć pozycję z wylosowanych ostatnich liczb funkcją =INDEKS(ostatnieLosowanie;PODAJ.POZYCJĘ(1;ostatnieLosowanie;0)) i nie udaje mi się....