Wpisy 1 609 440 – 1 609 539
9 lipca 2013 13:02 → 9 lipca 2013 14:01, 100 wpisów
ciekawe ile dzbanów obalił o.rydzyk za koncesję dla jego telewizji
jocia..ale w domach prywatnych nie daja..tylko przy sklepach raczej...bo ja chetnie bym to zrobiła
Bon giorno macie jakieś zakłady na dzisiaj ?
Włochy to jednak niesamowity kraj. Na obiadokolacje był zawsze makaron i inne dania ale kotleta nie było.
O ostatnio 3 osoby wygrały główną wygraną w Mini Lotto do podziału ładne rzeczy widzę się działy pod moją nieobecność tutaj widzę. We Włoszech też są kolektury jak u nas ale nie kupiłem zakładu bo gdzie bym miał to sprawdzić ?
krzysztof c we Wloszech smak mięsa jest zupełnie inny niż w Polsce.I sposób gotowania
Dobra ta szynka naprawdę w plastrach na straganie kupiłem za 6
Wiecie co jeszcze do Madrytu chciałbym pojechać najlepiej na mecz Realu Madryt z Barceloną jestem kibicem królewskich.
Po ciabacie z białą czekoladą czuje że połowicznie zaspokoiłem głoda
Ale samolotem bym poleciał i najlepiej z kimś. A ta dziewczyną co wam pisałem to pracuje w Tovoli w barze zdjęcie z nią mam chcecie zobaczyć ? Nawet znalazłem jej profil na Facebooku napisałem do niej nawet już.
Trochę się wydało kasy.
Użytkownik ***player*** dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
alex82...jak sie ożenisz...to obiadki beda w domu na Ciebie czekały
Witam na chwilke Mp...jak zwyklle biegiem maratonskim wszedzie..uff..aa pogoda bardzo
zycze Wszystkim megggga Wygranych..
pa Wam..
zycze Wszystkim megggga Wygranych..
pa Wam..
ulala wtedy już na pewno nie będę ważył 75kg dlatego tak to odwlekam
Ulexxa
Alex
Ulala
Drapek
Alex
Ulala
Drapek
21,31,58,2,16,28
Ja mam tylko jedno małe życzenie wygrać główną wygraną w Mini Lotto nawet z podziałem z kimś i dziękuje do widzenia wtedy. Ona jestem fanką Lazio Rzym.
Lila