Wpisy 1 609 424 – 1 609 523
9 lipca 2013 12:54 → 9 lipca 2013 13:57, 100 wpisów
madea drapek jest dobry w skradaniu liczb to i może te 50 mu wypalą
wczoraj przy jolce pół dnia jakiś menel na ciszę dzienną zakłócał
wczoraj w keno zagałem na 5/5 w keno na same piątki- wylosowali 6 piątek ale, siódmej(15) nie i tylko 10zł było
mam na uwadze zestaw z 8,9- ale muszą chodzić liczby z tymi końcówkami
ciekawe ile dzbanów obalił o.rydzyk za koncesję dla jego telewizji
jocia..ale w domach prywatnych nie daja..tylko przy sklepach raczej...bo ja chetnie bym to zrobiła
Bon giorno macie jakieś zakłady na dzisiaj ?
Włochy to jednak niesamowity kraj. Na obiadokolacje był zawsze makaron i inne dania ale kotleta nie było.
O ostatnio 3 osoby wygrały główną wygraną w Mini Lotto do podziału ładne rzeczy widzę się działy pod moją nieobecność tutaj widzę. We Włoszech też są kolektury jak u nas ale nie kupiłem zakładu bo gdzie bym miał to sprawdzić ?
krzysztof c we Wloszech smak mięsa jest zupełnie inny niż w Polsce.I sposób gotowania
Dobra ta szynka naprawdę w plastrach na straganie kupiłem za 6
Wiecie co jeszcze do Madrytu chciałbym pojechać najlepiej na mecz Realu Madryt z Barceloną jestem kibicem królewskich.
Po ciabacie z białą czekoladą czuje że połowicznie zaspokoiłem głoda
Ale samolotem bym poleciał i najlepiej z kimś. A ta dziewczyną co wam pisałem to pracuje w Tovoli w barze zdjęcie z nią mam chcecie zobaczyć ? Nawet znalazłem jej profil na Facebooku napisałem do niej nawet już.
Trochę się wydało kasy.
Użytkownik ***player*** dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
alex82...jak sie ożenisz...to obiadki beda w domu na Ciebie czekały
Witam na chwilke Mp...jak zwyklle biegiem maratonskim wszedzie..uff..aa pogoda bardzo
zycze Wszystkim megggga Wygranych..
pa Wam..
zycze Wszystkim megggga Wygranych..
pa Wam..