Wpisy 1 609 040 – 1 609 139
8 lipca 2013 23:02 → 9 lipca 2013 00:22, 100 wpisów
ja teraz tylko obstawiam pewniaki w grupach,bo nie wysyłam ze wzgl.na pobyt w UK
hipcio-36
moim zdaniem tez nie wejdzie bo na mapkach widac ze przed tym wypadaniem 5 krotym tej liczby nie bylo jej oddzielonym jednym odstepem tak jak kilkanascie losowan temu
pewnie masz rację
hipopotan
jak zwykle, a jakby było jeszcze narzędzie pozwalające sprawdzić wszystkie typowania wszystkich typujących może okazałoby się, że wszyscy mieli BY już może nawet p r a w i e po kilka 10/10 ?
hipopotan
jak zwykle, a jakby było jeszcze narzędzie pozwalające sprawdzić wszystkie typowania wszystkich typujących może okazałoby się, że wszyscy mieli BY już może nawet p r a w i e po kilka 10/10 ?
max-podbiorę 18
ulala
Nie martw, jeszcze zaczniemy wygrywać!
Nie martw, jeszcze zaczniemy wygrywać!
co wy gadacie kwestia jest dobrania odpowiedniech liczb ktore ze soba chodzily parami mozna ustalic jakies numery liczb ktore powinny chodzic ale do 30 losowan dalej to prawie jak chybil trafil albo bedzie albo nie a to czy sie wygrywa czy nie jest kwestia znajomosci liczb co po czym wypada co z czym chodzi i czego nie bylo co sie lubi powtarzac i ile razy i jakie sytuacje juz byly wczesniej oraz od tego ile masz kasy i czy bedziesz stanowczo puszczal dany zaklad na kazde losowanie
Wojtas ..no była niespodzianka ale ja ja miałem miałem 4 koniki w obiegu i patronusa tez stwiali na pilara i Admiral ..ale Tymon mnie wkerwił ze wlazł do 4
Witam
3,10,39 z plusem x 10
3,10,39 z plusem x 10
menel...jak wygram pojadę do Rzeszowa po wygrana to zachacze o Łańcut
ula i na co ci jak moje dwojki nie bierzesz tak samo jak ja twoje
Do jutra
Miłej nocki
3,8,10,11,12,20,26,27,33,39
menel czego ryczysz, karton pusty...
menel to twój filmik, ten w profilu na youtube
menelo przestań, życie jest piękne a dzbany tanie, więc czym się stresić...
Franc
Franc
Menel
okej powodzenia karwaaaa
okej powodzenia karwaaaa
Cześć
Rafał
Rafał
jest i jocia, czyli noc nadeszła
Menel
.
Haju / złote twarze - pan życia i śmierci
.
Haju / złote twarze - pan życia i śmierci
poznałem miłą kolektorkę dzisiaj i tak myślę, czy by tu jutro jeszcze coś nie dopuścić u niej
jocia na razie okey, w środę wychodzi ze szpitala i wtedy już czeka na termin operacji...
Jocia sie masz
czołem menelu
musi dojść do kondycji, bo na razie za słaba, jak ją lekko usypiali do zabiegu, to i tak były problemy z sercem po wybudzeniu, więc co dopiero przy głębokiej narkozie
Dobranoc
menel'o
menel'o
Fanku..zmęczona jestem, ..a, tak ogólnie - sfrustrowana
ale to minie .
Rafalski..nie czekajcie na operację ..tylko działaj , szukaj i nie lekceważ med, alternatywnej, diety itd. itp.
ale to minie .
Rafalski..nie czekajcie na operację ..tylko działaj , szukaj i nie lekceważ med, alternatywnej, diety itd. itp.
jocia wiem, ale organ wyniszczony to i wiara w inne cuda słaba....
ale mozna zapobiec postępowi choroby.. wylczyc przyczynę.. bo chyba nie chcesz, by tak usuwali po kawałku.. ?
wszystkie metody dobre.. trzeba próbowac, a nie czekac.. na kolejna operację
jocia całe usuną, potem stomia na 8 tygodni i następna operacja-zespolenie...
Jocia
to dzisiaj nie wchodze
Ci w drogę
.
Rafał a co jej jest ? To coś poważnego ?
to dzisiaj nie wchodze
Ci w drogę
.
Rafał a co jej jest ? To coś poważnego ?
Franc colitis ulcerosa w najbardziej zaawansowanej formie
Niestety nie zadałem matury z Języka Polskiego 21% a matematyki 16% ale w za rok znów matura więc trzeba nie poddawać się tylko głowa do góry i ciężka praca. Ale jutro pojadę pociągiem do baru gdzie poznałem dziewczynę na urodzinach u kuzyna która podawała do stołu zaproszę ją na lody i co jeszcze.
Barmanka.
jocia ona już ma dosyć tej choroby i chce tej operacji....
podchodzi do tego optymistycznie, bo ma ją operowac jeden z najlepszych chirurgów w Polsce...nazwiska nie podam bo to chyba by była reklama...
podchodzi do tego optymistycznie, bo ma ją operowac jeden z najlepszych chirurgów w Polsce...nazwiska nie podam bo to chyba by była reklama...
rafalski..młoda kobieta, małe dziecko..
rafalski pakuj w zone przepis z ..tamtego posta.. co ci szkodzi ??
rafalski pakuj w zone przepis z ..tamtego posta.. co ci szkodzi ??
krzysztof ..i zaproś ją do zabawy po tych lodach ..zagrajcie w kamienna twarz
max znowu żmija