Wpisy 1 609 003 – 1 609 102
8 lipca 2013 22:53 → 8 lipca 2013 23:59, 100 wpisów
jest spora szansa!
11 jutro poleci, chyba,ze nie bedzie 1 , tak myslę ..ulala masz ja w powtórkach ?
Wiem stlotek ..50 tez wychodzi, mysle,ze z 51
Wiem stlotek ..50 tez wychodzi, mysle,ze z 51
jocia- ja ostatnio typuję 16,17 i nie narzekam
i mam nadzieje że to nie koniec
i mam nadzieje że to nie koniec
ja jutro bym postawił z 3 cyfry z przedziału 70-79,
myślę o 72,74,77
myślę o 72,74,77
tyle liczb tu mamy,że będzie TS miał problem z wypłatami
ulala..w gl..wychodza powtórki, tak słyszałam ..jakie program podaje, mozesz podać ?
ulcia
jak 72,to może i 27
reniuszka
krolmulti jest mistrzem gry,gdyby podebrac jego liczby z 5lipca to byłoby teraz 7z10:
19 może sprawić psikusa
już mam 8 pewnych liczb na jutro
ulala, jocia
OK. jak wydumam to Wam podeślę ale " trochę" mi z tym zejdzie
OK. jak wydumam to Wam podeślę ale " trochę" mi z tym zejdzie
ulala
moim skromnym zdaniem 45 teraz nie wyjdzie,była 5 losowań z rzędu i będzie mieć małaz przerwę
moim skromnym zdaniem 45 teraz nie wyjdzie,była 5 losowań z rzędu i będzie mieć małaz przerwę
ja teraz tylko obstawiam pewniaki w grupach,bo nie wysyłam ze wzgl.na pobyt w UK
hipcio-36
moim zdaniem tez nie wejdzie bo na mapkach widac ze przed tym wypadaniem 5 krotym tej liczby nie bylo jej oddzielonym jednym odstepem tak jak kilkanascie losowan temu
pewnie masz rację
hipopotan
jak zwykle, a jakby było jeszcze narzędzie pozwalające sprawdzić wszystkie typowania wszystkich typujących może okazałoby się, że wszyscy mieli BY już może nawet p r a w i e po kilka 10/10 ?
hipopotan
jak zwykle, a jakby było jeszcze narzędzie pozwalające sprawdzić wszystkie typowania wszystkich typujących może okazałoby się, że wszyscy mieli BY już może nawet p r a w i e po kilka 10/10 ?
max-podbiorę 18
ulala
Nie martw, jeszcze zaczniemy wygrywać!
Nie martw, jeszcze zaczniemy wygrywać!
co wy gadacie kwestia jest dobrania odpowiedniech liczb ktore ze soba chodzily parami mozna ustalic jakies numery liczb ktore powinny chodzic ale do 30 losowan dalej to prawie jak chybil trafil albo bedzie albo nie a to czy sie wygrywa czy nie jest kwestia znajomosci liczb co po czym wypada co z czym chodzi i czego nie bylo co sie lubi powtarzac i ile razy i jakie sytuacje juz byly wczesniej oraz od tego ile masz kasy i czy bedziesz stanowczo puszczal dany zaklad na kazde losowanie
Wojtas ..no była niespodzianka ale ja ja miałem miałem 4 koniki w obiegu i patronusa tez stwiali na pilara i Admiral ..ale Tymon mnie wkerwił ze wlazł do 4
Witam
3,10,39 z plusem x 10
3,10,39 z plusem x 10
menel...jak wygram pojadę do Rzeszowa po wygrana to zachacze o Łańcut
ula i na co ci jak moje dwojki nie bierzesz tak samo jak ja twoje
Do jutra
Miłej nocki
3,8,10,11,12,20,26,27,33,39
menel czego ryczysz, karton pusty...
menel to twój filmik, ten w profilu na youtube
menelo przestań, życie jest piękne a dzbany tanie, więc czym się stresić...
Franc
Franc
Menel
okej powodzenia karwaaaa
okej powodzenia karwaaaa
Cześć
Rafał
Rafał