Wpisy 160 893 – 160 992
6 września 2010 05:41 → 6 września 2010 14:34, 100 wpisów
witam,to ktoś się cieszy z tej 6tki
a nasz Jacuś coś opadł z sił...tak bywa..nie ma co rozpaczać. to tylko gra wirtualna...ja parkę wreszcie ustrzeliłem...i zaraz awans o 100 pozycji, tylko tego pewniaka nie moge zastrzelić...
ja ten swój komputer dziś zastrzelę bo przycina dziś
witam

witam Kasiuwitaj rycerzu

dzięki..Kasiu
a już dawno rycerza zmieniłem..
u ciebie też coś komp nawala?
nie nie
mój komp działa sprawnie
mój komp działa sprawnie
u ciebie też coś komp nawala?

ja już dostaje rozdwojenie,albo i więcej
miłego dnia dla wszystkich

ello 

dzisiaj rozbijamy bank 

witam szanowne grono 

luna 

ja dziś na trzeźwo od 14 pracuje

od pracy można się nabawić garba 

ale i kasa jest

becikowe 

wole nie

kasa jak becikowe 

aż tak źle nie jest
trzeba to oblać 

tez zestaw z wczoraj na Twojej stronce można powtórzyć, ale warto go zmodyfikować
tylko jak ????miło by było cos ustrzelić
mam na dzisiaj 2 tajne zestawy, zaraz wymyślę jawny
wyślij mi tajne

wyszedł mi trzeci tajny 

widziałaś wczoraj wyniki motylka ?
widziałam

witam wszystkich serdecznie życząc udanego dnia i wygranych tych mniejszych no i oczywiście tych większych

trzeba to oblać

witam lunatyczka,ośmiornca,mala1438,wszystkich pozostałych życzę trafnych typowań

Wpłaciłem na expekt 20 zł i będę się tam bawił w keno. Dla pracujących 20 zł to nic. A zabawa w pracy jest jak szefa nie ma 

20 zł to jest pryszcz, tam trzeba ładować po 2000 dziennie i tak c*** z tego będziesz miał

Na 14-tą moja dwudziesteczka:
45,65,58,44,28,64,23,5,63,56,57,74,77,53,80,75,73,15,9,50.
Powodzonka
45,65,58,44,28,64,23,5,63,56,57,74,77,53,80,75,73,15,9,50.
Powodzonka

Rico - mylisz sie, nie wiem jak Ty, ale ja mam 24 lata, w expekcie, meczach, grach itd siedze od 15 roku zycia (przez 3 lata na koncie starszego brata) takze nowosci mi tu nie piszesz. Nie jestem ani stratny ani na wiekszy mzysku, probowalem w ruletce. duzo stracilem, ale w jeden dzien udalo m isie ugrac 140 EURo. Ale z tego zrezygnowalem, progresja itd = bankrut. A jesli chodzi o keno to obaczajam fajny sposob.
kiedyś też to trenowałem na sucho, bo szanowny Pasko dał taką możliwość, ale po chwilowych sukcesach następowały takie wtopy, że gra na automatach to mały pikuś....
Jak chcesz się wciągnąć to proszę, ale na własne ryzyko....
wszystko wydaje się fajne, ale prowadzi jak napisałeś do bankructwa.
Nigdy nie będziesz wiedział kiedy skończyć
Szkoda życia, a 9 lat to duża strata!!!
Jak chcesz się wciągnąć to proszę, ale na własne ryzyko....
wszystko wydaje się fajne, ale prowadzi jak napisałeś do bankructwa.
Nigdy nie będziesz wiedział kiedy skończyć
Szkoda życia, a 9 lat to duża strata!!!
A gdzie można śledzić wyniki keno na zywo oprócz monitorów w kolektórach lotto?
Mnie nie grożą sprawy nałogowe - nie mam tego w genach...ja mam w założeniach ślub, a nie...hazard to nie dla mnie. Zabawa połaczona z możliwością zysku. Nic więcej.
Dziękuję...
''20/10''
''MULTI MULTI PLUS'' Zamiana Liczb na litery w kolejności alfabetu polskiego.
FINAŁ BONUS'' - {+9},12,18,1,16,3,20,18,27,24...
''O łapacz kól'' - 20,16,1,22,2,4,30,14,21,15...
''MULTI MULTI PLUS'' Zamiana Liczb na litery w kolejności alfabetu polskiego.
FINAŁ BONUS'' - {+9},12,18,1,16,3,20,18,27,24...
''O łapacz kól'' - 20,16,1,22,2,4,30,14,21,15...
Pastwiska Państwa Pasterskie Prezydentów
W skrócie ''PPPP'' Czwarta eRPe, 4 RP Polityka dla
szefów mafi.
W skrócie ''PPPP'' Czwarta eRPe, 4 RP Polityka dla
szefów mafi.

witam wszystkich
na dziś mam parę pomysłów jednak ostatecznie zapodam w swoich typowaniach bo myśli dużo ale jak to mówią w kościółku
- trzeba oddzielić ziarno od plewów

na dziś mam parę pomysłów jednak ostatecznie zapodam w swoich typowaniach bo myśli dużo ale jak to mówią w kościółku
- trzeba oddzielić ziarno od plewów

Cocolino10, myślę, że szanowny Pasko wprowadzi "Losowania na żywo" KENO jeśli będzie taka możliwość......
W tej chwili wyniki są podawane na bieżąco na stronie Multipasko...
więc cóż ci więcej trzeba???
Masz całe 4 minuty do namysłu

W tej chwili wyniki są podawane na bieżąco na stronie Multipasko...
więc cóż ci więcej trzeba???
Masz całe 4 minuty do namysłu

A kto z tego skorzysta? Puscisz teraz keno. Losowania sa co 5 minut. Załóżmy że chcesz wynik sprawdzic w domu, a jesli chcesz sprawdzic w domu to musisz puscisz blankiet na kilkanascie losowan, bo jesli na mniej to mozna zostac w kolekturze i obserwowac losowanie (jak jest monitor). No bo w domu chcac obserwowac to trzeba miec przynajmniej klika losowan, aby byla jakas szansa...
a gdzie tabela wygranych KENO, tak jak jest dla MM?
czy tam nikt nie wygrywa

czy tam nikt nie wygrywa

Darku ja do Twojej dodam jeszcze 56,40,8,17,19 i powinna wejść jako 10 z plus 

moze ktos jeszcze ma jakies przeczucie co wpadnie? 

oczywiscie mowa o osobach które czesto mają racje co do liczb czyli kathy ricardos itp 

maniek1984 racja zawsze jest gdzieś po środku a to że ktoś Ci poda liczby nie znaczy że wygrasz! z podanych trzeba skreślić te na których skupiasz myślenie ( masz przeczucie )
A z drugiej strony to żeby coś dostać trzeba coś dać, odkąd na czacie jest Dariusz też śmiało podaję swoje typy, bo zauważyłem że egoizm nie popłaca,a w ilości siła i zbierając kilka typów idzie zrobić na nich dobry wynik inwestując max 20 pln ( bez żadnych plusów )
A z drugiej strony to żeby coś dostać trzeba coś dać, odkąd na czacie jest Dariusz też śmiało podaję swoje typy, bo zauważyłem że egoizm nie popłaca,a w ilości siła i zbierając kilka typów idzie zrobić na nich dobry wynik inwestując max 20 pln ( bez żadnych plusów )
Dokładnie masz rację Codee ,ale pamiętaj są osoby które są przeciw i z tym trzeba się pogodzić tym co wysysłam numery na meila trafiaja bo mam wyniki na meilu zresztą sam zaraz po losowaniu analizuję to wszystko i po 5 minutach wiem co i jak .Także spokojnie.A wysyłam bo chcę i lubię co robię i lubię co robię.Dziękuję za wstawiennictwo.
codee to z pierwszej czesci to jest logiczne ze nie skresle tego co mi ktos napisze, ale są osoby które dobrze podpowiadaja i uwzględniam ich typy w swoich kuponach
są tez takie osoby których liczby omijam ci pechowcy hehe
7,9,15,16,27,31,32,33,40,64 takie na oba dzisiejsze losowania puszczam. Pozdrawiam grajacych i pa. Do pracy trzeba ale se nie chce 

Witam, Dzięki Darku za meila....
Zyczę wszystkim wysokich wygranych....

u mnie pada deszcz...pewnie wszędzie.....

u mnie pada deszcz...pewnie wszędzie.....No to kupony przeszły maszynę drukującą - mam nadzieję że pozytywnie zostaną o 14:00 zatwierdzone 

a ja mam pustkę w głowie{{}}
Nie w spodniach....a bo co ?
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 02,12,13,19,20,23,31,37,48,52,56,60,61,64,67,71,73,76,77,79 - Plusem jest liczba: 02
no to u mnie
2/6 ( 3 obok ) 4/6 2/6 ( 3 obok )
2/10 ( 4 obok )
Prawie dobrze ale "prawie " robi różnicę

2/6 ( 3 obok ) 4/6 2/6 ( 3 obok )
2/10 ( 4 obok )
Prawie dobrze ale "prawie " robi różnicę

a na MP w 10tkach wyszło 5/10 a w realu 2/10 no jak to jest to nie wiem

U mnie
1/10 z plusem trafiony tylko plus = 10 zł
4/10 bez plusa trafionego ale grane z plusem = 2 zł
szału nie ma zwrot kosztów przynajmniej
1/10 z plusem trafiony tylko plus = 10 zł
4/10 bez plusa trafionego ale grane z plusem = 2 zł
szału nie ma zwrot kosztów przynajmniej

Witam. Dzis kupiłem kupony na chybił na 10 i 9 skreslen ale z plusem i bidnie wypadlem bo po 1 trafieniu . Jak kupuje bez plusa to mam 5 lub 6 na 10 cos lotto nie chce za duzo dawac ludziom zarobic lepiej dac 2,4 lub 12 zl . Pozdrawiam
chyba dam sobie spokój z tymi 10tkami i będę same na 6 kreśleń słał bo z tymi dychami to zawsze coś spier***ę