Wpisy 1 608 124 – 1 608 224
8 lipca 2013 11:08 → 8 lipca 2013 12:04, 100 wpisów
Znikam.. .
................................
................................
Wędruś obadamy ...
tianshi witam i spadam...
tianshi wg lili typowania na tak; super cyferki
powiem co ja ostatnio robię, wypisuje z sennika wszystkie liczby dotyczące danego snu i co widzę te liczby wchodzą mi wszystkie i nawet po parę razy, na przykład kobieta i wypisuje wszystko co dotyczy kobiety w senniku i one lecą,i do danych symboli sennych co nie wpadnie teraz to potem skreślam i na zbiera się tego nawet jest po 10 liczb i więcej. Ale innych osób sen mi się w tym nie sprawdza.
Dzięki za pomoc
tego nie mogę powiedzieć,bo w łyk-end nie miałam snu bo na podwórku był girl i nie dali spać
tego nie mogę powiedzieć,bo w łyk-end nie miałam snu bo na podwórku był girl i nie dali spać
W Loteriadzie wylosowano nagrody tygodniowe
ja to dzisiaj miałem sen...brałem slub z kolezanka z pracy.wzielismy go z dnia na dzień i nie znalazła sukni na siebie bo mało czasu to kupiła biała miniówę i białe szpilki a zamiast welonu biały kwiat.zaczał padac deszcz i rozmył sie jej makijaż i slub odwołany i ...the end.i badz madry jakie liczby ze snu.
ricardos-to dobrze ze ślubu nie było bo nie jest to dobry sen.Lepiej jak pogrzeb się śni to wtedy są liczby z dnia ur.A może małe liczby bo mała sukienka.
Odnoszę wrażenie, że to wielka lipa wypychanie zresztą kiepskich nagród
Witam
ja na chwile bo wrocilem ze sklepu i za obiad dzis musze sie brac
Lila zmien liczbe w xxx
ja na chwile bo wrocilem ze sklepu i za obiad dzis musze sie brac
Lila zmien liczbe w xxx
ogólnie z tymi kuponami to jakieś dziwne sprawy,kupisz różnych zdrapek za 5 zł dostaniesz los kupisz jedna za 5 do uja ci wyskoczy
lili...
triset/skalar/ricardos/bronson/
eryka
transhi/isla
o boze i reszta swiata
o kim zapomniałem lub pominąłem
triset/skalar/ricardos/bronson/
eryka
transhi/isla
o boze i reszta swiata
o kim zapomniałem lub pominąłem
Skalar
Lila
Bronson
Wasyl
Lila
Bronson
Wasyl
skalar ----zalewajkę rób
ja też mykam aby zarobić na chlebek bo jak widać na garnitur niekoniecznie
player ---katovice
Użytkownik ***player*** dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
u mnie
Lila
przez v
przez v
play----katovvice
ricardos
Lila
a no fakt
a no fakt
a lila mam pytanie
Jak sadzisz bo mam zamiar bede mial czas od sierpnia stworzyc tzw "liga najlepiej typujacych" tz na forum jest piec grup A B E C XXX I z kazdej grupy by wchodzily dwie osoby najlepiej typujace do tej ligi i tam typuja Jak myslisz bedzie zainteresowanie
Jak sadzisz bo mam zamiar bede mial czas od sierpnia stworzyc tzw "liga najlepiej typujacych" tz na forum jest piec grup A B E C XXX I z kazdej grupy by wchodzily dwie osoby najlepiej typujace do tej ligi i tam typuja Jak myslisz bedzie zainteresowanie
SKALAR..nie wiem czy będzie.Utwórz Ligę i się zobaczy tylko co do najlepiej typujących to różnie bywa.W jednym miesiącu jest to osoba X a w następnym już Y
Skalar
ciężko jest stwierdzić kto najlepiej typuje jak średnia trafień to 25% po dłuższym okresie typowań.
ciężko jest stwierdzić kto najlepiej typuje jak średnia trafień to 25% po dłuższym okresie typowań.
już nigdy nie będę pił !!!!
oczywiście w małych ilościach .
jak wróciłem do domu to już kaca miałem
oczywiście w małych ilościach .
jak wróciłem do domu to już kaca miałem
Lila
byłem dzisiaj tylko zobaczyć co będziemy robić i wieczorem jeden kurs autem i gotowe
byłem dzisiaj tylko zobaczyć co będziemy robić i wieczorem jeden kurs autem i gotowe
skalar ano kupe lat
Lila wiem że co miesiac bedzie kto inny ale o to chodzi żeby do tej ligi wchodzily 2osoby najlepiej typujace w danym miesiacu I mam zamiar napisac w kazdej grupie o takiej lidze że może powstac Ale to jeszcze czas no i jesli ja bede czas mial
po ile u was boberek -bóbrrrr
Witaj Skarbie.
Mylę,ze masz mnie gdzies
Podaję na dzisiaj : 2013-07-06
Liczba dnia = > 1
Liczby:=>
1,10,19,28,37,46,55,64,73
Mylę,ze masz mnie gdzies
Podaję na dzisiaj : 2013-07-06
Liczba dnia = > 1
Liczby:=>
1,10,19,28,37,46,55,64,73
Skalar
ja brałbym osoby które typowały najgorzej w danym miesiącu gdyż najprawdopodobniej nadrobią o ile typują stale czyli 7-8 miejsce. Ale to takie moje rozumowanie, pokrętne trochę
ja brałbym osoby które typowały najgorzej w danym miesiącu gdyż najprawdopodobniej nadrobią o ile typują stale czyli 7-8 miejsce. Ale to takie moje rozumowanie, pokrętne trochę
Jackwar
myślę że to nie wypali , to będzie następna stała grupa typująca ,
u mnie po 15 zł powariowali
znalazlem po 11
znalazlem po 11
Lila
wysłany?
wysłany?
Uważam że pomysł dobry bo wtedy sa najlepsi z danych grup danego miesiaca a tego nie ma na forum Moze ja nie bede mógl to kto inny moze to stworzyc Spadam
Wasyl na gieldzie masz 7-9zl
Czesc wam
Wasyl na gieldzie masz 7-9zl
Czesc wam
Lila
może 7/10 trafie dawno nie miałem
może 7/10 trafie dawno nie miałem
no to przepłaciłemmm
Skala
Zrób grupę zobaczymy jak to pójdzie
Zrób grupę zobaczymy jak to pójdzie
Lila
a Ty 3/3 czy 10/10 ?
a Ty 3/3 czy 10/10 ?
mysle zrobic wino z bobru
lili oskubałas ts
Ja dzisiaj też myślałem o 3/3 ale stwierdziłem że mało prawdopodobne
Jak mówie bede mial czas to napisze do grup i zobacze czy bedzie zainteresowanie a jak nie bede mial czasu odpuszcze
Wasyl to normalne że na gieldzie taniej
i na tym koncze
Wasyl to normalne że na gieldzie taniej
i na tym koncze