Wpisy 1 607 924 – 1 608 023
8 lipca 2013 02:30 → 8 lipca 2013 08:39, 100 wpisów
za tydzień jak nazbieram do skarbonki to sobie znowu będę w 3/3 strzelać
zapisałaś je? nie no ja też ale 4/10 wpadło
2 zł, a za te 2 złote zagrałem sobie w Keno i 3/3 za 1x
później już poleciałem w wir hazardu i... szkoda gadać
2 zł, a za te 2 złote zagrałem sobie w Keno i 3/3 za 1x
później już poleciałem w wir hazardu i... szkoda gadać
wpadło ale czy to był sens wydawać 7,50 by wygrać tylko 2 zł? albo wygrać w Keno 11 i wszystko przebimbać na następne losowania?
odpocznie moja głowa , nazbiera się skarbonka przez tydzień i wykreślę jeśli się da 4/4 za tydzień , hahaha
odpocznie moja głowa , nazbiera się skarbonka przez tydzień i wykreślę jeśli się da 4/4 za tydzień , hahaha
jocia @
sprawdź
podobnie myślimy...
Vondeoff
ale checa.Wczoraj jako pewniaka podałem-79,na 21-wszą,a wszedł o 14-tej.Ale to samo jest z vizualem 61,50,24-na 21-wszą,a były o 14-tej
dbają o losowość..wyraźnie , ja też typuję, a wchodzą z opóźnieniem
ptaszki już ćwierkają, chyba czas na
bywajci
bywajci
bywajcie*
Podam 5-tkę:8,13,47,73,79
Wolał bym błękitne-ale niemają na składzie
Wolał bym błękitne-ale niemają na składzie
Cześć
vondeoff
vondeoff
Cześć
jocia
1,2,3,6,7,8,9,50,51,52
już 8/10 było z takich liczb
jocia
1,2,3,6,7,8,9,50,51,52
już 8/10 było z takich liczb
gonzaga strzeż się , strzeż olał moje @..olał...
Może jutro stanie na wysokość zadania
Może jutro stanie na wysokość zadania
Nic nie zrobiłem mu
hehe
a propo czuje moc gonzagi na czacie , wyczuwam pewne fale
hehe
a propo czuje moc gonzagi na czacie , wyczuwam pewne fale
Jonasz
Jocia
pewnie
pewnie
Franku
teraz
Vondeoff : Opera Carmen ..Habanera
http://www.youtube.com/watch?v=2PIj2wMUAqI
teraz
Vondeoff : Opera Carmen ..Habanera
http://www.youtube.com/watch?v=2PIj2wMUAqI
Jocia
kolorowych
kolorowych
Vondeoff
drapi - siemka
'wchodzisz' w te po zecie, przy tych nakładach ? hoho ho, a 'monopoly' - jakie tam dowieźli do Ciebie ? u mnie , ale /podobno/ ma być lepiej
i 'napuszczą wody do basenu'
znikam, zostawiam
dobrego dnia wysokich wysłanych
'wchodzisz' w te po zecie, przy tych nakładach ? hoho ho, a 'monopoly' - jakie tam dowieźli do Ciebie ? u mnie , ale /podobno/ ma być lepiej
i 'napuszczą wody do basenu'
znikam, zostawiam
dobrego dnia wysokich wysłanych
monopol to szajs, jak i wkrótce wchodząca mała czarnaa stary słonik jest atrakcyjny (na razie)
mam przeczucie że w jednym markiecie trzymają dla mnie 77zł w s7-zostało im ok. 30 drapek tylko jak wybrać tą włąściwą
10 obietnic Tuska zniknęło ze strony www Platformy. Ale pamiętamy! 1. Przyspieszymy i wykorzystamy wzrost gospodarczy. 2. Radykalnie podniesiemy płace dla budżetówki, zwiększymy emerytury i renty. 3. Wybudujemy nowoczesną sieć autostrad, dróg ekspresowych, mostów i obwodnic. 4. Zagwarantujemy bezpłatny dostęp do opieki medycznej i zlikwidujemy NFZ. 5. Uprościmy podatki, wprowadzimy podatek liniowy z ulgą prorodzinną, zlikwidujemy 200 opłat urzędowych. 6. Przyśpieszymy budowę stadionów na Euro 2012. 7. Wycofamy wojska z Iraku. 8. Sprawimy, że Polacy z emigracji będą chcieli wracać do domu i inwestować w Polsce. 9. Podniesiemy poziom edukacji i upowszechnimy Internet. 10. Podejmiemy rzeczywistą walkę z korupcją. Polska zasługuje na cud gospodarczy. Donald Tusk, 19 października 2007 r