Wpisy 1 607 360 – 1 607 459
7 lipca 2013 21:11 → 7 lipca 2013 21:41, 100 wpisów
Ja też loteriadę odkładam do kosza
Alex
dzięki
dzięki
Qiaster
trzeba próbowac wygrac cokolwiek nie tylko ludziam z wiekszych miast dawac nagrody z loteriady
jutro pewnie napisza gdzie mieszkaja zwyciescy z tego tygodnia domnie narazie nie zadzwonili
alex
w sobotę o 14.00 z 100zł miałem 88zł
a potem grałem po 10zak na ten zestaw trochę pozmieniany. 30zak innym zestawem na którym miałem 6/20. czyli z dzisiejszym losowaniem masz wkładu 400zł. Jak bym grał 40 zak na ten pozmieniany zestaw to bym miał chyba 9/10. Wogóle cały tydzień mam ituicję jak nie wiem
w sobotę o 14.00 z 100zł miałem 88zł
a potem grałem po 10zak na ten zestaw trochę pozmieniany. 30zak innym zestawem na którym miałem 6/20. czyli z dzisiejszym losowaniem masz wkładu 400zł. Jak bym grał 40 zak na ten pozmieniany zestaw to bym miał chyba 9/10. Wogóle cały tydzień mam ituicję jak nie wiem
Jackwar
Lila
typowałem przecież
typowałem przecież
qjaster ostatnio najwyższe to 5/7 i 6/10 ale walka trwa , zdaża się że jest totalne 0 , nie wolno się poddawać
w sobote zwykle proste liczby wyskakuja jak jest kumulacja na potpuche abys zainwestowal w lotto
znikam na 10 minut , dopiero wróciłem , aż paruję z tego gorąca
Lila
faktycznie, już 77 jest na swoim miejscu
faktycznie, już 77 jest na swoim miejscu
Lila
ale mi się nie chce jutro iść do pracy
ale mi się nie chce jutro iść do pracy
Może urlop na życzenie
podobno jest 20 maszyn ze zdrapkami w malopolsce w tym 4 w krakowie testuja sprzedasz w skali kraju 20 w malopolsce to duzo dodatkowych skarbonek
Qiaster
ja wolę w kolekturze wybrać sobie numer
ja wolę w kolekturze wybrać sobie numer
Marek
qjaster.. kiedyś była 1 zdrapka na krzyż i było wiadomo o co chodzi , a teraz nasra.i tymi zdrapkami i mieszają ludziom w mózgach
Max
na torze pączki były
na torze pączki były
Ja byłem godzinę nad wodą i nie dało się skupić
play..były oj były nawt pytałem sie z jakim dzisiaj numerem startujesz
Max
i czy nie potrzeba trenera bo ma takiego w sam raz ..mowa oczywiście o Tobie play ..
zw
Max
nad wodą mokra koszula i duże pączki.
nad wodą mokra koszula i duże pączki.
ts chcial chwalil sie ze jego system lata swietlne przekaracza morzliwosci innych przelewy na konta rachunki w kol placic a czy sie da podpiac monitaring kol do centrali ts
Max>> dzisiaj popychałem rowerykiem Autostradą Poznańską i napotkalem leśne ssaki w liczbie cztery i pół.
Prosiły żeby Cię cieplutko uściskać.
o tak
Prosiły żeby Cię cieplutko uściskać.
o tak