Wpisy 1 607 324 – 1 607 423
7 lipca 2013 19:48 → 7 lipca 2013 21:33, 100 wpisów
Max
- byłeś na torze ? i jak ? zw, pk, i czwk - jaka kolejność ?
- byłeś na torze ? i jak ? zw, pk, i czwk - jaka kolejność ?
Rob ..stwiałem do KUNDALINI tak mnie cos naszło ..porzadek zagrałem wszytko do niej Pilara i Patronusa ..oraz czernego konia HEARTBREAKER i wlazło ..jako porządek
grałem czwórke ale Tymon piernicznał ESPADON
grałem czwórke ale Tymon piernicznał ESPADON
Rob ..jak wychodziłem podałem jakie koniki będę grał
Pilar,Patronus ,Kundalini,espondan ... Duzo grali na Admiral
A mi ten Tymon nie podchodził
Pilar,Patronus ,Kundalini,espondan ... Duzo grali na Admiral
A mi ten Tymon nie podchodził
Czyli u zwirzaków też jest 6/9 kobyłka i ogierek zatańczyli sobie
Dobra idę tam na i myju myju bo się zagrzałem a patelnia taka i jakie pączki
Max
spokojnie , powoli - podajesz kolejność ... ?
8-9-6-4 ? - Pilar,Patronus , Kundalini, espondan ? o karrrrrrrrrwa, jak dobrze, że nie pojechałem
spokojnie , powoli - podajesz kolejność ... ?
8-9-6-4 ? - Pilar,Patronus , Kundalini, espondan ? o karrrrrrrrrwa, jak dobrze, że nie pojechałem
A wlazło 9 /6 /8/2 taka była czwórka .. nie grałem Tymona wcale
tak wlazło ? hihihi
z programu - "Nasze typy: Pillar (9), Kundalini (6), Patronus(9), Espadon(4), Hurricane Seven(3)"
robal by grał
#box# 3685 - hurrican, kundalini, pillar, heartbreaker
z programu - "Nasze typy: Pillar (9), Kundalini (6), Patronus(9), Espadon(4), Hurricane Seven(3)"
robal by grał
#box# 3685 - hurrican, kundalini, pillar, heartbreaker
Rob ..patronusa byś nie grał karwa on mi pasował razem z pilarem i kundalini
pacz - "Patronus - Trener stwierdził jednak przed sezonem, że ogierowi brakuje klasy."
Dobra idę na bo zaschło ..tak się darłem razem z dziadkami on Pilar Pilar a ja na maxa Patronusssssss
no tak - istotnie
jak płacili ?
Rychu {{brawo}
dwie zdrapki brane ? widać Wam jakieś lepsiejsze dowieźli
A z Gdańska mam jeszcze takie info - "na osiem wziętych jeden pustak" ...
ostatnio słyszałem o nowej fajnej tradycji,na slub zamiast kwiatów daja kupony lottofajne nie??
http://wiadomosci.onet.pl/wideo/rolnik-dostanie-sms-a-gdy-krowa-ma-ochote,132425,w.html
Zorro
Monet
Alex
Monet
Alex
Ja tam loteriade wysylam tam gdzie jej miejsce do kosza bo szkoda czasu i danych osobowych na to
Ja też loteriadę odkładam do kosza
Alex
dzięki
dzięki
Qiaster
trzeba próbowac wygrac cokolwiek nie tylko ludziam z wiekszych miast dawac nagrody z loteriady
jutro pewnie napisza gdzie mieszkaja zwyciescy z tego tygodnia domnie narazie nie zadzwonili
alex
w sobotę o 14.00 z 100zł miałem 88zł
a potem grałem po 10zak na ten zestaw trochę pozmieniany. 30zak innym zestawem na którym miałem 6/20. czyli z dzisiejszym losowaniem masz wkładu 400zł. Jak bym grał 40 zak na ten pozmieniany zestaw to bym miał chyba 9/10. Wogóle cały tydzień mam ituicję jak nie wiem
w sobotę o 14.00 z 100zł miałem 88zł
a potem grałem po 10zak na ten zestaw trochę pozmieniany. 30zak innym zestawem na którym miałem 6/20. czyli z dzisiejszym losowaniem masz wkładu 400zł. Jak bym grał 40 zak na ten pozmieniany zestaw to bym miał chyba 9/10. Wogóle cały tydzień mam ituicję jak nie wiem
Jackwar
Lila
typowałem przecież
typowałem przecież
qjaster ostatnio najwyższe to 5/7 i 6/10 ale walka trwa , zdaża się że jest totalne 0 , nie wolno się poddawać
w sobote zwykle proste liczby wyskakuja jak jest kumulacja na potpuche abys zainwestowal w lotto
znikam na 10 minut , dopiero wróciłem , aż paruję z tego gorąca
Lila
faktycznie, już 77 jest na swoim miejscu
faktycznie, już 77 jest na swoim miejscu
Lila
ale mi się nie chce jutro iść do pracy
ale mi się nie chce jutro iść do pracy
Może urlop na życzenie
podobno jest 20 maszyn ze zdrapkami w malopolsce w tym 4 w krakowie testuja sprzedasz w skali kraju 20 w malopolsce to duzo dodatkowych skarbonek
Qiaster
ja wolę w kolekturze wybrać sobie numer
ja wolę w kolekturze wybrać sobie numer
Marek
qjaster.. kiedyś była 1 zdrapka na krzyż i było wiadomo o co chodzi , a teraz nasra.i tymi zdrapkami i mieszają ludziom w mózgach
Max
na torze pączki były
na torze pączki były
Ja byłem godzinę nad wodą i nie dało się skupić
play..były oj były nawt pytałem sie z jakim dzisiaj numerem startujesz
Max
i czy nie potrzeba trenera bo ma takiego w sam raz ..mowa oczywiście o Tobie play ..
zw