Wpisy 1 606 860 – 1 606 959
7 lipca 2013 08:29 → 7 lipca 2013 11:52, 100 wpisów
PrzeznaczenieSzczęście/tudzież fart /
itd...
"czy konie mnie słyszą? "
dobrego trafnych wysłanych
itd...
"czy konie mnie słyszą? "
dobrego trafnych wysłanych
01,03,07,23,28,29,32,36,45,46,49,51,60,62,63,65,67,69,70,72
coś z tych na 100% minimum 8 szt.
coś z tych na 100% minimum 8 szt.
dlaczego człowiek z rana i to przy niedzieli musi się wkarwiać,mogli juz by wyniki podać w pon jak w de łikend by był spokojniejszy
triset
czy ja słyszę 'mini' ? 'jak zwykle' ? '13,14,15' ?
cały czas ten sam zestaw 3/5 ? - a dwie pozostałe ?
miałeś 18-kę ? teraz będziesz miał 16-kę, czy nie ? - i jakoś inaczej TO działasz, widzisz, robisz, kreślisz, wysyłasz?
czy ja słyszę 'mini' ? 'jak zwykle' ? '13,14,15' ?
cały czas ten sam zestaw 3/5 ? - a dwie pozostałe ?
miałeś 18-kę ? teraz będziesz miał 16-kę, czy nie ? - i jakoś inaczej TO działasz, widzisz, robisz, kreślisz, wysyłasz?
coś tak mnie naszło ze wpadnie jakoś tak i dużo się nie pomyliłem
generalnie w czwartek padło obok mnie 6 w lotka wiec statystycznie nie mam co grać bo drugi raz taki fart nie wleci w bliskiej przyszłości(pare lat) bo Śląsk to nie pomorze aby 2x na miesiąc leciała "6"
triset
... statystyki... <zieeeeeeeeeF> przecież owszem - teraz - jest inaczej, ale - kilka razy się trafiało
- w jednym losowaniu, w jednej budzie...
- w niewielkim odstępie czasu w tych samych budach...
t a m - pytam, czy masz j a k o ś stały zestaw ... ?
... statystyki... <zieeeeeeeeeF> przecież owszem - teraz - jest inaczej, ale - kilka razy się trafiało
- w jednym losowaniu, w jednej budzie...
- w niewielkim odstępie czasu w tych samych budach...
t a m - pytam, czy masz j a k o ś stały zestaw ... ?
ja kreśle sam mini byle jak nie mam stałego zestawu ale zawsze z dwie liczby obok siebie bo to często leci w mini
chyba jest jakiś program / zresztą, co najmniej - jeden /
wyliczający takie dane, a drugi, gdzieś tam w necie reklamowany, wykluczać chciał takie zdarzenia - parki sąsiednie, trójki...
wyliczający takie dane, a drugi, gdzieś tam w necie reklamowany, wykluczać chciał takie zdarzenia - parki sąsiednie, trójki...
dla mnie mapki to strata czasu a co dopiero programy jakieś tam
------
Dzień dobry.. .
..............................
Dzień dobry.. .
..............................
+17. Może być.. .
......................................
Trisetum.. .
................................
................................
triset
Aaaaa, tu to jednak bym był ostrożniejszy... z tą 'stratą czasu' -
bo jeden zagra 'z czapki', a drugi jednak c o ś wypatrzy w mapkach - 'graficznie', jeszcze inny 'statystycznie' będzie miał nochala, w programie nastawy jakieś fartownie ustawi, serio -
ż a d n e g o "najdziwniejszego" nawet 'sposobu' - nie odrzucam ...
Aaaaa, tu to jednak bym był ostrożniejszy... z tą 'stratą czasu' -
bo jeden zagra 'z czapki', a drugi jednak c o ś wypatrzy w mapkach - 'graficznie', jeszcze inny 'statystycznie' będzie miał nochala, w programie nastawy jakieś fartownie ustawi, serio -
ż a d n e g o "najdziwniejszego" nawet 'sposobu' - nie odrzucam ...
Robal.. .
...............................
...............................
+20 i będzie wiecej bo słońce wylazło
-- robal to tylko moje zdanie,ale nie zawracam sobie głowy tymi wynalazkami
-- robal to tylko moje zdanie,ale nie zawracam sobie głowy tymi wynalazkami
siemasz
wędrowca
... a wszystko TO podlane szczyptą farta i odrobiną f u k s a , albo odwrotnie...
wędrowca
... a wszystko TO podlane szczyptą farta i odrobiną f u k s a , albo odwrotnie...
triset
spoko - ja Tobie też niczego nie chcę narzucić - każdy trafiony mógł być kompletnie inną "metodą" w y b i e r a n y, a tak naprawdę to wszystko zależało t y l k o od tych pintolonych kulek
spoko - ja Tobie też niczego nie chcę narzucić - każdy trafiony mógł być kompletnie inną "metodą" w y b i e r a n y, a tak naprawdę to wszystko zależało t y l k o od tych pintolonych kulek
I siedział jakiś taki jeden - miesiąc bez odchodzenia od komputera, sterta programów, dyski dymią, a drugi walnął Heńka i pyknął z czapki - i ten sam efekt
w Jastrzębiu w czwartek za 3 zł "6" a to kolektura miedzy blokami głęboko schowana więc pewnie Heniek wracając po piwku tam wpadł zapodał i wygrał
no chyba że TS chce ludzi namówić na granie i wymyśla te historie
triset
'politykę' informacyjną mają kompletnie do doooooooooooooooopy, ale raczej nie...
'politykę' informacyjną mają kompletnie do doooooooooooooooopy, ale raczej nie...
Liczba dnia: 170 000 euro.
..................................
Pewien mieszkaniec Finlandii przekroczył o 40km/h dozwoloną prędkość na drodze i dostał do zapłaty mandat w wysokości... 170 000 euro.
..............................................
/ wiadomość pochodzi z Radia Kierowców/.
Pewien mieszkaniec Finlandii przekroczył o 40km/h dozwoloną prędkość na drodze i dostał do zapłaty mandat w wysokości... 170 000 euro.
..............................................
/ wiadomość pochodzi z Radia Kierowców/.
W Finlandii wysokość mandatu zależy od....zarobków.. .
...................................................
...................................................
Witam Wszystkich!Dopiero teraz sprawdziłem losowanie wczorajsze.Myślałem ,że mnie szlag jasny trafi!Zamiast 66 wylosowali 64 i karwa zamiast mieć na jednym kuponie 3 razy 5/5,to mam 3 razy 4/5!!!
Rob ..
ESPADON
KUNDALINI
PILLAR
PATRONUS
Z tego będę coś wybierał .. ale mam tez czrnego konia HEARTBREAKER coś mnie kusi ze z pilarem moze powaczy
ESPADON
KUNDALINI
PILLAR
PATRONUS
Z tego będę coś wybierał .. ale mam tez czrnego konia HEARTBREAKER coś mnie kusi ze z pilarem moze powaczy
pafty: Twoje wpisy niskich lotów skasowane i następnym razem będzie blokada do pisania tutaj
Pasko
Max
Max
Max
Nie wiem co zrobić z tak pięknym słonecznym dniem. Po los nad wodę
Nie wiem co zrobić z tak pięknym słonecznym dniem. Po los nad wodę
Dobra znikam
Max
jutro do pracy idę
jutro do pracy idę
Max
Nad wodę pojadę sam, żona wróciła wczoraj o 2.00 tak ją głowa boli
Nad wodę pojadę sam, żona wróciła wczoraj o 2.00 tak ją głowa boli
mówi się trudno, pech
Max
już miałem urlop na życzenie
już miałem urlop na życzenie
No tak ja będę na nią zły a potem wrócę o 15,30 w niedzielę i
Ja jestem za. Dobra znikam bo żona nic do jedzenia mi nie zrobi a w brzuchu burczy
Do później
Do później
To warto wiedzieć:
Jeżeli wyjeżdżacie na Bałkany, to pamiętajcie o tym, że pasażer siedzący obok kierowcy musi być...TRZEŻWY !!!!.
.............................................................
Jak nie, to kierowcy grozi wysoki mandat.. .
Jeżeli wyjeżdżacie na Bałkany, to pamiętajcie o tym, że pasażer siedzący obok kierowcy musi być...TRZEŻWY !!!!.
.............................................................
Jak nie, to kierowcy grozi wysoki mandat.. .
Ricardos.. .
Użytkownik rysiu/Śląska27/Świdnica dodał nowy komentarz w dziale Materiały wideo
wedrek,tris drapkę kupiłem z maszyny.potwierdziłem,ze mam 18lat załadowałem 2zeta z mysla a masz nażryj się to wyrzygała mi 20zeta.
tris.świniaka muszę nakarmić mamoną bo schudł mi po ostatnich wizytach w Fortunie
jociuchna,nie byłbym sobą.muszę na dzień dobry w południe wręczyć Ci chyba jeszcze pafnie
Jocia.. .
........................................
........................................
Greg.. .